Arama sonuçları: *

• Users: eiScrapper
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. eiScrapper

İndirme Değerleri Çok Yüksek

Selam arkadaşlar, evimde iki bilgisayarım mevcut, ikiside ethernet ile internete bağlanıyorlar fakat bunların hız değerleri aynı değil. Bir tanesinin indirme gecikmesi o kadar yüksekki oyunlarda kopmaya sebep oluyor. Aşağıya iki bilgisayarında modem bağlantı noktasını ve hız sonuçlarını...
  2. eiScrapper

Download Latency Sorunu

Herkese Selam, Kendi masaüstümde(kablolu) ve laptop’umda (kablosuz) bilgisayarımda internet değerlerim normal gözüküyor ama eşimin kablolu bilgisayarında değerler çok yüksek oyunlarda bağlantı sorunu yaşıyor. Speedtest sitesinde download latency değeri çok yüksek gözüküyor. Ethernet...
  3. eiScrapper

500 Bin civarı araç tavsiyesi

Selam arkadaşlar, Bütçem 500-600 civarı Eşiminde rahatça kullanabileceği Otomatik Mümkünse az yakan Yokuşta, gidişte üzmeyen Bir araba bakıyorum, çok kafam karıştı önerilere açığım.
  4. eiScrapper

Hangi Laptop'u Almalıyım?

Bilgisayarımı satıp bu iki laptop'tan birisini almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım? Lenovo IdeaPad Gaming 3 -...
  5. eiScrapper

Bu Sistem Takas Edilir Mi?

Merhaba arkadaşlar elimde bir sistem var üniversite için laptop lazım. Sistem özellikleri INTEL Core i5-11400 ASUS TUF GAMING B560M-PLUS ASUS GeForce TUF RTX 3060 OC 12GB HyperX 16GB(8×2) Fury RGB 3200MHz CL16 DDR4 KINGSTON 500GB A2000 NVMe M.2 SSD ASUS TUF GAMING GT501 RGB Tempered Glass ASUS...
  6. eiScrapper

Bu Sistem Ne Kadar Eder?

Merhaba zamanında 16bin tl verip almıştım şimdi satıp laptop almak zorundayım bu sistemi ne kadara satabilirim? INTEL Core i5-11400 ASUS TUF GAMING B560M-PLUS ASUS GeForce TUF RTX 3060 OC 12GB HyperX 16GB(8×2) Fury RGB 3200MHz CL16 DDR4 KINGSTON 500GB A2000 NVMe M.2 SSD ASUS TUF GAMING GT501...
  7. eiScrapper

Üniversite ve Oyun için Laptop

Şuan kullandığım sistemi satmaktayım 15000 ₺ fiyatla satmayı düşünüyorum. Karabükte Üniversite okuduğum için getir götür yapmakta zorluk çekmemek için mecburum bu fiyat bandında aynı performansla çalışacak laptop önerinizi bekliyorum. Sistem Özellikleri INTEL Core i5-11400 ASUS TUF GAMING...
  8. eiScrapper

Üniversite için İkinci El iPad Önerisi

Üniversite için iPad almayı düşünüyorum ama bütçem çok kısıtlı tavsiyeleriniz nelerdir? 1500tl gibi bütçem var kenidimi zorlarsam 1700tl olur ama olmasa daha iyi, kız arkadaşıma alıcam makale yazmak için kullanacak ingilizce dili ve edebiyatı okuyor translate işlerini falan yapmak için gerekli...
  9. eiScrapper

Bilgisayar Performansı Düşük Mü?

Merhaba arkadaşlar, 2-3 ay önce https://www.gaming.gen.tr/urun/63615/mert-kuskapan-mk1-intel-i5-11400-asus-tuf-rtx-3060-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu bilgisayarı aldım şuan ki satışta kasa olarak 301 kullanılmış benim kasam 501 tek farkı o, neyse konuya gelecek olursam, bu...
  10. eiScrapper

Uygun Sıvı Soğutma İntel 11400

Merhaba öncelikle sistemim görseldeki sistem fakat bende Gt501 li kasalı olan modeli mevcut. Bu sisteme uygun fiyatlı ama iyi bir soğutma istiyorum önerileriniz nedir? Birde merak ettiğim bir şey var sıcaklık ne kadar fps kaybettirir?
  11. eiScrapper

Hangi Monitörü Tercih Etmeliyim?

Arkadaşalar şuan kullanığım 27inç Asus 165 hz 0.5 ms TN panel ekran var onu satıp sizce 24 inç geçmeli miyim? Geçmeyi düşündüğüm ekran bugün Abdullah reis’in incelediği ekran Asus TUF Gaming VG249Q1R Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör...
  12. eiScrapper

15.000₺ Bütçe Sistem Önerisi

Herkese merhaba arkadaşlar, 15 K bütçem var bütçeyi geçmezse güzel olur sistem tavsiyelerinizi bekliyorum, birde İstanbul’da gün içinde teslim alabilceğim bir mağaza var mı...
  13. eiScrapper

Son 1 Stok Fikir Almam Lazım

Sizce Abdullah abi bu fiyat segmentinde bir ürün çıkartır mı? Bunu almalı mıyım yoksa beklemeli miyim? Bu arada sistemi özelleştirip 3060’ın 3 fanlı modelini seçtim https://www.gamegaraj.com/urun/gt501-5t11-asus/ 1621800739 Son 30 dk var mı fikir verebilcek birisi?
  14. eiScrapper

Kablosuz Gaming Kulaklık Tavsiye

Arkadaşlar herkese merhaba, ortalama 1500 tl civarında kablosuz oyuncu kulaklığı bakıyorum. İki seçenek arasında çok kaldım bir tanesi Hyperx Cloud ll Wirelessdiğeri ise SteelSeries Arctis 7 2019 Edition 7.1 Wireless. Genelde Hyperx Cloud ll esporcular ve oyuncular arasında daha çok tercih...
  15. eiScrapper

Valorant Oyun Gecikmesi Ayarı

İki fotoğrafta da gördüğünüz gibi Oyun Gecikmesi diye bir şey var ve bir türlü kaldıramıyorum çözümü bilen varsa lütfen yazabilir mi?
  16. eiScrapper

165 Hz monitörden Max 120Hz alıyorum

Herkese iyi günler, geçenler itopyadan güzel bir indirimle Asus’un monitörünü aldım ekran 165hz içinden display port kablosu çıktı fakat kullandığım monster laptopta hdmi kablosu ve type-c var bu yüzden 120 hz alıyorum acaba hdmi kablosu eski diye mi hz düşük alıyorum tam performansta kullanmak...
  17. eiScrapper

Monster Tulpar Satıp Kasa Toplama

Şuan aktif olarak kullandığım Monster Tulpar V20.1 17.3 modelini satmayı düşünüyorum. Özellikleri İntel İ7-9750H 16GB Ram (2x8GB) DDR4 2666Mhz 6 GB Nvidia Gtx1660 Ti 192-Bit DX12 256GB Samsung PM981a M.2 SSD 1Tb Hdd Ederi tahminimce 10.000₺ bunun yerine kasa toplamalı mıyım? Sizce toplamam...
  18. eiScrapper

Max 400 civarı mekanik red switch klavye

Başlıkta belirttiğim gibi mekanik red switch klavye aramaktayım bugün almayı düşünüyorum hatta mümkünse mağaza dan gidip elden almam lazım, kargo beklemek istemiyorum önerileriniz nelerdir? Bütçe 400 civarı, mağaza önerisi olursa anadolu yakası olursa sevinirim
Geri