Arama sonuçları: *

• Users: berkcann
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

SDD ALICAM NE ALMAM LAZIM

anakartım: asus EX-A320M-GAMING 8gb ram var amd r3 3100 ve 1650super var 1tb hdd oyunlarda son zamanlarda cok fazla kasma yavaşlama yaşıyorum genel olarak valorant oynuyorum ve girerken bile çok bekletiyor gta da aynı şekilde çok bir bütçe ayırmadan hangi SDD önerirsiniz ya da SDD yerine RAM mi...
  2. B

Çözüldü✓ SDD alıcam ne almam gerekiyor

anakartım: asus EX-A320M-GAMING 8gb ram var amd r3 3100 ve 1650super var 1tb hdd oyunlarda son zamanlarda cok fazla kasma yavaşlama yaşıyorum genel olarak valorant oynuyorum ve girerken bile çok bekletiyor gta da aynı şekilde çok bir bütçe ayırmadan hangi SDD önerirsiniz ya da SDD yerine RAM mi...
  3. B

ssd olarak ne almalıyım

4. B

Hangi̇ Laptop Seçi̇lmeli̇

üni gideceğim için laptop bakıyorum hangisini önerirsiniz HP: https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...r-68n60ea-p-HBCV00002VM38L?magaza=Hepsiburada ASUS: https://www.hepsiburada.com/asus-tu...144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000031UMJ6 ACER...
  5. B

hangi laptop seçmeliyim

üni gideceğim için laptop bakıyorum hangisini önerirsiniz HP: https://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-15-dk2085nt-intel-core-i5-11300h-8gb-512gb-ssd-rtx3050-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-68n60ea-p-HBCV00002VM38L?magaza=Hepsiburada ASUS...
  6. B

Yardım Cp 2077 Performans Ki̇li̇di̇

Cyberpunk 2077 de darboğaz sorunu yaşıyordum donanım arşivinin videosunu izledim izledikten sonra adım adım yaptım her şeyi ama kod bulunmuyor diyor o kısımda orda ne yapmam gerekiyor bilen biri yardımcı olabilir mi ? (ilk görsel yapılması gereken ikinci görsel ben de kod cıkmayan)
  7. B

Yardım Cp 2077 Performans Ki̇li̇di̇ Kaldirma

Cyberpunk 2077 de darboğaz sorunu yaşıyordum donanım arşivinin videosunu izledim izledikten sonra adım adım yaptım her şeyi ama kod bulunmuyor diyor o kısımda orda ne yapmam gerekiyor bilen biri yardımcı olabilir mi ? (ilk görsel yapılması gereken ikinci görsel ben de kod cıkmayan)
  8. B

five dates devamı veya güncelleme gelicek mi bilgisi olan?

five dates bildiğimiz gibi bir simülasyon oyunu ama kolayca bitirilebilen bir oyun bu oyunun devamı gelicek mi ben biraz araştırdım ama bulamadım devamı ile ilgili bir haber. Bilgisi olan cevap verebilir mi devamı gelicek mi
  9. B

five dates güncelleme gelicek mi

oyunun tüm senaryolarını ezberledim fakat devamı gelicek mi bilgisi olan var mı?
  10. B

Rampage RM-K18 v Rampage SN-RW66 Alpha-X v Gamepower Medusa 7.1

gamepower medusa 7.1 rampage rm-k18 Rampage SN-RW66 Alpha-X Hangisini almalıyım?
  11. B

Kulaklık Önerir misiniz? Bütçe 250₺

BÜTÇE 250 MİKROFONLU
  12. B

250₺ Kulaklık Önerir misiniz?

bütçe 250 tl
  13. B

beyler güzel kulaklık önerisi

beyler bütçe 250 civarı güzel kaliteli bilgisayar kulaklıığı önerir misiniz
  14. B

beyler hangisini önerirsiniz oyun için

freesync mi adaptive-sync mi
  15. B

OYUN İÇİN HANGİSİNİ SEÇMELİYİM

beyler oyun için freesync mi adaptive-sync mi
  16. B

oyun için hangisi daha iyi

freesync mi adaptive sync mi
  17. B

2 moniörden hangisi iyi

arkadaşlar ilk mönitor: Philips 23.8" 242E1GAJ 1ms 144Hz FreeSync HDMI+DP VA Oyuncu Monitörü ikinci monitör: Rampage 24" Bright RM-61 LED 144Hz 1ms Curved Oyuncu Monitörü (alıcağım sistem bu: AMD R3 3100-ASUS TUF-GTX1650 SUPER-EX-A320M-GAMING- SEAGATE 1TB-KINGSTON 8GB RAM) (sadece 2si...
  18. B

2 monitörden hangisi iyi

arkadaşlar ilk mönitor: Philips 23.8" 242E1GAJ 1ms 144Hz FreeSync HDMI+DP VA Oyuncu Monitörü ikinci monitör: Rampage 24" Bright RM-61 LED 144Hz 1ms Curved Oyuncu Monitörü (alıcağım sistem bu: AMD R3 3100-ASUS TUF-GTX1650 SUPER-EX-A320M-GAMING- SEAGATE 1TB-KINGSTON 8GB RAM)
  19. B

2 monitör arasında kaldım yardım

arkadaşlar ilk mönitor: Philips 23.8" 242E1GAJ 1ms 144Hz FreeSync HDMI+DP VA Oyuncu Monitörü ikinci monitör: Rampage 24" Bright RM-61 Led 144Hz 1ms Curved Oyuncu Monitörü (alıcağım sistem bu: AMD R3 3100-ASUS TUF-GTX1650 SUPER-EX-A320M-GAMING- SEAGATE 1TB-KINGSTON 8GB RAM)
  20. B

taksit seçeneği nasıl olmalı yardım. itopya

arkadaşlar ben taksitle bilgisayar alıcam ama kartta bilgisayarın tamamının parasının olması mı gerekiyor yoksa ilk taksit parası yeterli oluyor mu? örneğin:5k bir bilgisayar 12 taksitle 455 tl ayda kartta 5k mı olmali yoksa 455tl mi
Geri