Arama sonuçları: *

• Users: Türk DRK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Türk DRK

Error code 0xc0000098 nasıl çözülür?

Merhabalar. Bugün bilgisayarı açtım ve Recovery hatası çıktı. Error code:0xc0000098 falan yazıyor internete baktım bulamadım nasıl çözerim?
  2. Türk DRK

Max 10.500 Tl monitör dahil sistem

Soru başlıkta. 10.500 Tl ye en iyi monitör dahil sistem hangisidir?
  3. Türk DRK

Cyberpunk'ta hâla bug var mı?

Merhabalar. Cyberpunk almayı düşünüyorum ama hâla bug doludur diye korkuyorum. Hâla oynatmayacak kadar bug var mı?
  4. Türk DRK

Öneri Max 200TL ekran kartı önerisi

Başlıktada yazdığı gibi. 250w casper psu ve pentium e6700 işlemcili sisteme en iyi hangi ekran kartı gider? @revanier
  5. Türk DRK

Öneri Sistemime uygun bedava arcade fps oyunu önerisi

Merhabalar. Bu aralar düşmanlarıma Allah ne verdiyse dalıp ağızlarına bıçak sokmak istiyorum. Varmı beleş, sistemime uygun arcade FPS (Doom tarzı) oyunu? Sistemim: İ5 3230m GT610M 8GB Ram
  6. Türk DRK

Youtube Youtube'a yeni başlayan biri ne çekmeli?

Merhabalar. Kuzenim YouTube'a başladı. İsmini vermiyorum ban yiyebilirim diye. Şu an 20 abonesi var. Ne çekerse tutuar?
  7. Türk DRK

Öneri Max 270 tl aksiyon kamerası önerisi

Sorum başlıkta. 250tl civarında olursa güzel olur. Bu fiyata en iyisi hangisidir?
  8. Türk DRK

1000 mesaja 85+ bronze gelebilir

Bazı güç kaynaklarında 80+ bronze 85+ bronze olarak gösteriliyor. Bronze ile silver arasına güzel gidebilir. Çünkü aralarında çok boşluk var. Siz ne düşünüyorsunuz? @Mehmet Yılmaz @Emir Aydın @Vesemir
  9. Türk DRK

Bu İce Age oyununu bilen var mı?

Merhabalar. Ben 5-6 yaşındayken bir İce Age oyunu oynamıştım. Şu sincap ile oynuyorduk. Mamut ile falan konuşabiliyorduk. Sulu mağrada geçen bir bölümü vardı. Adını bilen var mı?
  10. Türk DRK

İnceleme GTA: Vice City inceleme

DİKKAT! BU İNCELEME SPOİLER İÇERİR Merhabalar. Bugün çocukluğumuzun oyunu GTA: Vice City'i inceleyeceğim. Lafı uzatmadan başlayalım İlk olarak Hikayeden başlayalım. Oyunun hikayesinde biz, yani Tommy Vercetti Vice adında bir şehre Ticaret için geliriz. Ticaret yaparken pusuya düşeriz ve...
  11. Türk DRK

Bu ankarta en En iyi işlemci

Merhabalar. Pegtaron ipm41-d3 anakartına takılabilecek en iyi işlemci nedir?
  12. Türk DRK

Öneri Bu sisteme en iyi ekran kartı hangisi?

Merhabalar. Kuzenim sistemini güncelliyor. Şu anda kullandığı sistem şu: Pentium E6700 Geforce GF7100GS Elixir 2gb 1333mhz ram(4 yapacak) 250W casper FSP250 60ahcn PSU Bu sisteme bu bütçede en iyi ekran kartı hangisidir @revanier?
  13. Türk DRK

Yardım GTA VC mobil görev kalmadı

Fotoğraftaki gibi hiç görev kalmadı. Oyunu da bitirmedim. Şuanda bulunduğum yerdeki görev buglı. O yüzden mi acaba? V'ye gittiğimde görev değil para alma şeysi çıkıyor.
  14. Türk DRK

Öneri Max 230TL ekran kartı önerisi

Kuzenim bilgisayarını yükseltmeyi planlıyor. Şu anda 512mb ekran kartı var. Onu değiştirecek. Sistemi tam olarak bilmiyorum ama Casper'ın bir hazır kasası. 4. Nesil işlemcisi var, 2gb ram var. PSU 300w sanırım. Yinede bu bütçede, 75w TDP yi geçmeyen en iyi ekran kartı hangisidir?
  15. Türk DRK

Herkesin AAA sevdiği oyunları sevmemek suç mu

Dün "oynadığım oyunlar tier list" diye bir konu açmıştım. Orada BS'yi Güzel, GTA5'İ Eh işte, Witcher 3'ü de Çöp katmanına koymuştum. Sonra öyle bir linç yedim ki 2 sayfa olmasını beklediğim konu 9 sayfa oldu(Evet, düşündüğünüz espiriyi yapmadım). Merak ediyorum, bu oyunları sevmemek suç mu? Yani...
  16. Türk DRK

İzlediğim Çzgi filmler tier list

Dün açtığım oyun konusunun farklı versyonudur. Tier list DÜNYANIN EN İYİ ÇİZGİ FİLMİ Samuray Jack BAŞYAPIT Foster'ın hayali dostlar mekanı Ben 10 Alien Force Jhony bravo Cesur korkak köpek Bugs bunny Regular show Esrarengiz kasaba MÜKEMMEL Ben 10 classic Pink panther Scooby doo Taş devri...
  17. Türk DRK

Oynadığım Oyunlar İçin Tier List Yaptım

Merhabalar. Bugün oynadığım, yada hakkında yorum yapabilecek kadar bilgi sahibi olduğum oyunlar için tier list yapacağım Tier list: DÜNYANIN EN İYİ OYUNU Undertale BAŞYAPIT Reventure Deltarune EFSANE Suicide guy Suicide guy sleeping deeply Half life 1 MÜKEMMEL Half life2 GTA vice city Papers...
  18. Türk DRK

Bu Xbox one alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-x-box-one-cift-orjinal-kollu-12-oyunlu-919861751/detay Bu satıcı güvenilir mi? Daha önce alışveriş eden oldu mu? Max 2000TL fiyata daha iyi çift kollu 1TB xbox one bulunur mu?
  19. Türk DRK

Rehber Düşük Sistemler için oyun önerisi

Merhabalar. Bugün çöp PCler için oyun önerisi yapacağım. Lafı uzatmadan ilk oyunumuza geçelim. 1.Punch club Çok güzel bir dövüş oyunu. Hikayesi ise şu: Biz küçükken siyahlı bir adam babamızı öldürüyor ve bizde bu adamı bulmak için büyüyünce yola çıkıyoruz. Bu kadar! Ama gerçekten güzel oyun...
  20. Türk DRK

Xbox one google gibi şeyler var mı?

Öncelikle konsollar hakkında hiçbir şey bilmiyorum o yüzden yanlışım varsa dalga geçmeyin. Xbox one konsolunda google gibi şeyler var mı?
Geri