Arama sonuçları: *

• Users: Hyvästi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Öneri Sessiz klavye önerisi

Genellikle battlefield ve souls like oyunlar oynuyorum. Sesli klavyeler tercihim değildir. Bütçe 2000 civarından fazla vermek istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  2. H

1000 - 1500 TL arası kulaklık

Bütçem bu aralıkta, genellikle Valorant oynuyorum. Daha önceden James Donkey 711 kullanmışlığım var, idare etsede daha sonradan mikrofonundan az ses gitmeye, sağ kulaklıktan az ses gelmeye ardından da hiç ses gelmemişti. Garantiye gidip geldi, hali hazırda o var şuanlık fakat kullanmıyorum...
  3. H

Öneri Kulak içi kulaklık önerisi

Genel olarak rekabetçi oyun oynayan birisi değilim ancak gecikme değerleri yüksek olmayan bir kulaklık istiyorum. Tecrübe ettiğiniz kulaklıklar olur veya bu fiyatına göre iyi dediğiniz olur her türlü önerilerinize açığım. Aklımda belli bir bütçe yok ancak çokta tuzlu olmaması yönünde olacak...
  4. H

Hangi ssdyi almalıyım

https://www.amazon.com.tr/dp/B09NS16N8X/ref=asc_df_B09NS16N8X1684299600000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B09NS16N8X&linkCode=asn https://www.garajonline.com.tr/crucial-p3-2tb-ssd-m.2-nvme-pcie-ct2000p3ssd8-2143?ref=akakce&v=1.99.3 Aynı fiyatlara daha iyi önerileriniz varsa...
  5. H

Öneri 2TB SSD ve 16GB Ram önerisi (Laptop)

Önerilerinizi bekliyorum. Slotlar: DDR4 3200mhz , nvme m.2 pcie 3.0
  6. H

Kulak içi bluetooth kulaklık

Bütçe maksimum 2k hem pcde hem telefonda kullanabileceğim bir kulaklık lazım. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
  7. H

Öneri 7 - 8k arası sıfır telefon

Oyun felan oynamayacağım sadece günlük kullanım video vs, kamera olarak ekstrem birşeye gerek yok. Önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum.
  8. H

Çözüldü✓ Laptobumun üstüne kahve döktüm

Agalar bi 30 dk önce eşekliğimden ötürü laptobumun üstüne kahve döktüm. Tam olarak %90 lık bi kısmı mousepadime döküldü laptobun ise en sağ alt taraflarına doğru döküldü biraz birde laptop soğutucusu üstünde kullandığım için kahve akarken laptobun altına gitmek yerine soğutucunun altına gitti...
  9. H

Valorant olurundan düşük fps

Öncelikle selam yaklaşık 2 aydır Acer Nitro 5 laptop kullanmaktayım çok memnunum fakat bir takım anlayamadığım sorun var. Sistem özellikleri şu şekilde; AMD Ryzen 5 5600h RTX 3060 95W 1x16 GB RAM 512 GB M.2 SSD 1080p 144Hz ekran Bu sistemle Battlefield 5 dlss/rtx kapalı Ultra ayarlar ortalama...
  10. H

Öneri 150 - 200 tl kulaklık önerisi

Arkadaşlar 200 lirayı geçmeyecek şekilde kulaklık önerilerinizi alayım. Kullanım olarak müzik ve genel oyunlar diyeyim, valorant vb. oyunları nadiren oynadığım için ekstrem birşeye gerek yok, zaten bu fiyat seviyesinde öyle bişey aramam saçma olur.
  11. H

Çözüldü✓ Klavyenin işlev tuşlarını kendimize göre atama

Arkadaşlar 1 hafta önce yeni bir laptop aldım. Teknik sorun yazdığıma bakmayın tam olarak sorunun kategorisini bulamadım diyelim. Neyse uzatmadan konuya gireyim şimdi eski laptobum da işlev tuşları (F1 - F2 - F7...vb) şu şekildeydi Fn + F1 ses kapama, Fn + F2 ses kısma, Fn + F3 ses artırma gibi...
  12. H

16 - 20k arası laptop önerisi

Arkadaşlar yeni bir laptop alacağım ancak bütçe konusundada temkinli olmak zorundayım. Aklıma bikaç laptop yattı aslında ama sizlerinde farklı önerileri ve görüşlerinizi dinlemek istedim. Gereksinim olarak 16 gb ram, minumum 500 gb ssd depolaması olursa sevinirim. Şimdiden tavsiyeliriniz için...
  13. H

200 - 250 arası mouse önerisi (maks 300)

Arkadaşlar yakında mouse almayı planlıyorum önerebileceğiniz mouse varmı ve artılarını eksilerini yazabilirseniz mutlu olurum.
  14. H

200 TL Kulaklık önerisi

Ben bu kulaklığı düşünüyorum ancak daha iyisi var diyorsanız onu alayım. Maksimum bütçe 200 TL, 10-20 Tl lik artışlarda sıkıntı yoktur.
Geri