Arama sonuçları: *

• Users: DDRQ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. DDRQ

ucuz ssd önerisi (eski sisteme)

selamlar hazırda hdd var düşük fiyattan 120gb ssd almak istiyorum eski bir pcye takılacak sata2 destekliyor. ucuz, kronik sorunu olmayan, sistem değişirsede kullanılabilecek uzun ömürlü bişey istiyorum. bulduklarım: HP S600 4FZ32AA 120 GB 520/500MB/s SATA 3 3D NAND 2.5' SSD Fiyatları ve...
  2. DDRQ

Yardım Monster abra a5 v12.1 BIOS güncellemesini nasıl yapabilirim

selamlar monster teknik servisten güncel biosu istedim onlar da gönderdiler sağosunlar. internetten güncelleme adımlarını uyguladığımda fotodakiyle aynı hatayı alıyorum ben firmware değil SADECE bios güncellemek istiyorum ki elimdeki dosyalar zaten sadece bios için olmalı flash ile ilgili bir şey...
  3. DDRQ

blizzard app indirme sorunu

merhabalar. ne yaptıysam blizzard appi indiremedim. sona gelince hata diyip iptal oluyor veya sıfırdan tekrar başlıyor. av kapadım, modemi bilgisayarı yeniden başlattım olmadı. biri benim için upload edebilir mi veya foruma atılıyorsa gönderebilir misiniz...
  4. DDRQ

arko krem alerjisi

merhabalar dün elime krem sürüp uyudum ama kalktığımda kızarıklık ve kaşıntı oldu. bunu daha önce yaşamış olan var mı. alerjeni bilmiyorum kremi kullanmam ama geçmesi veya şuan rahatlatmak için ne yapmam gerek. berbat bir şekilde kaşınıyor
  5. DDRQ

webdenal güvenilir mi?

bu sitede 1 2 şey ilgimi çekti. yorumları iyi ama sadece iyi yorumlara izin verip vermediklerini anlamadım. daha önce alışveriş yapan var mı?
  6. DDRQ

2x 570 mı yoksa rtx 2060 mı kullanılmalı

az önce bir videoya denk geldim 3 sistemin fps değerlerini karşılaştırmış ve 2x rx570 olan sistem daha yüksek fps veriyor fiyatlarla kıyasladığımda 2x8gb versiyonu ile rtx 2060 a göre 600 tl gibi bir fiyat kar ediliyor tek dert rtx on modu ise olabilir ancak fps önemliyse 2x570 çok daha mantıklı...
  7. DDRQ

Oyungezer 150. sayısı ücretsiz olarak erişimde

karantina günlerinde insanları riske atmamak için ücretsiz olarak dergilerinin yeni sayısını erişime açmışlar. bu düşünceli davranışlarını takdir ediyorum buradan emeği geçen herkese teşekkürler. Link: https://oyungezer.com.tr/haber/oyungezer-dergimizin-150-sayisi-herkese-ucretsiz
  8. DDRQ

Çözüldü✓ "System" (ntoskrnl.exe) ve "runtime broker" programlarda kasma yaşatıyor yüksek cpu kullanımı ve 10 snde bir drop sorunu

yaklaşık 2 hafta kadar önce oyunlarda droplar olmaya başladı özellikle fps oyunlarda ateş ederken . msi afterburner ile takip ettiğimde gpu%0 cpu%100-30 lara gidip tekrar iki unite de %70 civarlarına dönüyordu.taskbardan kontrol ettiğimde "system" uygulaması oyun anında yükselip cpuyu %100e...
  9. DDRQ

CPU oyunlarda max hızına çıkmıyor

selamlar 1 hafta kadar önce oyun oynarken anlık kasılma ve sonrasında oyunda atlama ve mouse hareketinde takılmalar olmaya başladı. afterburner ile kontrol ettiğimde ekran kartı %50-70 arsında olmasına rağmen işlemci %100deydi . ayarları yükselttiğimde veya düşürdüğümde işlemci yönünde bir şey...
Geri