Arama sonuçları: *

• Users: Emre_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Laptopum kaç sata nasıl ögrenebilirim?

yakın zamanda ssd almayı düşünüyorum ama laptopumun kaç sata oldugunu bıilmiyorum nasıl ögrenebilirim hwinfo programını ındırdım ama 1.5gbs sata gozukuyodu baska programlar denedım ama olmadı umarım bu goruntulere bakarak bana ardım olabılırsınız (pc modeli:casper nırvana nb 15.6 modeli:CGU)
  2. E

PC fare yı algılıyor ama fare imleci hareket etmıyor

aldıgım model trust gxt 838 azor 2 3 saat kullandıktan sonra fare ımlecı hareket etmemeye basladı ısıkları fln yanıyodu ama ımlec hareket etmıyofu ne kadar yontem varsa hepsını denedım egeer burdanda olumsuz bır sonuc alırsam ıade edıcem bıldıgınız bır yontem varsa yardım edebılırmısınız.
  3. E

pc:Casper Nirvana CGU.2840-4L05T sanırım eksık parcaları var

pc modelım Casper Nirvana CGU.2840-4L05T gecenlerde bılgısayarcıya temızlemesı ıcın gondermıstım temızledıde ama laptop fanım sadece oyun oynarken calısmaya basladı 3 saat boyunca googlda acık kalsa bıle fan calısmıyo caıp baktıgım da fan fıltrsı ve bakır ı yoktu oncedende varmıydı bılmıyorum...
  4. E

Laptop fanı calısmıyor

laptopu actıktan sonra 3 sn donup duruyor sonra hıc calısmıyor ancak oyun oynadıgım zaman acılıyor sureklı calısması ıcın bı kac program ındırdım ama hıc bırı bı ıse yaramadı 88 dereceye kadar cıktı oyun oynarke ne kadar hızlı donsede 65 derecenın altına ınmıyor onerebılecegınız bısey varmı
  5. E

Vakumlu Laptop sogutucumu ? Kademeli Laptop sogutucumu?

vakumlu laptop sogutucu laptopun kendı fanını bozarmı ve kademeli laptop sogutucalırsam laptopun alt kapagını acık kullanıcam sızce hangısı
Geri