Arama sonuçları: *

• Users: turgayd610
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Sizce bu sonbahar indiriminde Cyberpunk ve RDR2 Alınır mı

Bu sonbahar indiriminde %50 indirimdeler Kış indirimini mi beklesem yoksa bu fiyata bunları son görüşümüz mü olur
  2. T

xbox game pas 3 aylık kod hakkında

ben daha önce bi çekilişten 1 aylık gamepass kazanmıştım bitti şimdi de 3 aylık kodlar çok ucuz alsam kullanabiliyor muyum? yoksa yeni bi hesaba mı geçmem gerek?
  3. T

3050 ekran kartım laptop. Tüm güçte çalışmıyor dar boğazmı yapıyor?

yeni aldığım laptop monster abra a5 v18.1 intel i7 11800h rtx 3050 oyun testi yapıyordum lolde felan 60 fps goruyorum ekran kartım çalımıyor bile işlemciden çalışıyor nasıl bi ayar yapmam lazım saints row the third remastered girdim ekran kartı %35 üstüne çıkmadı
  4. T

monster abra a5 v18.1 nasıldır? Beni 5 yıl götürür mü?

işlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-11800H ekran kartında da RTX 3050 var sizce nasıl bu ikisi birbirine yeter mi darboğaz sıkıntısı felan olur mu bu beni rahat 5 sene götürür mü?
  5. T

laptop önerisi bilgisayar mühendisliği bölümü için bütçe max 10k

Arkadaşlar ben araştırdım hangi işlemci ne kadar güçlü çok bişey anlamadım. bana Intel Core i5 11400H işlemcisi yetmeyebilir Intel Core i7 11800H kullan laptop al diyorlar ama yaklaşık bi 1600 lira fiyat oynuyor. i5 yeter mi yetmez mi? bide önerebileceğiniz bi laptop varmı bütçe 10K
  6. T

Apu işlemcime ekran kartı tavsiyesi?

Çok fazla teknik bilgim yok Ryzen 3 2200G işlemcim var Ekran kartı almak istiyorum maksimum performans için ne almam lazım Anakartım:gigabyte b450 s2h
Geri