Arama sonuçları: *

• Users: Akadir41
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Ryzen 5 5600 ani sıcaklık değişimi

İşlemcimi yaklaşık 1.5-2 ay önce msi I240 mm sıvı soğutucu ile soğutmaya başladım occt testinde 55 max görmüştü dakikalarca testte kalmasına rağmen kaldıki o zaman havalar daha sıcaktı. Bugün 10 derece ve hatta daha fazla sıcaklık yükseldiğini gördüm. Geçen haftada elimde iki adet fazla corsair...
  2. A

RDR 2 bu fiyata alınır mı?(570tl)

Aslında hikayeli oyunlardan pek haz etmiyorum ama öyle reelslerden gördüğüm kadarıyla falan rdr2 biraz sakin belki hikayeyi sevdirecek gibi geldi. Epikte 570 tl fiyatı var . Arada düşüyordu ama bu sene içinde daha ucuza düştü mü nasıl alınmasını tavsiye edersiniz?
  3. A

Yardım DELTA GPS-850 LB 80+ gold tam modüler psu kalitesi nasıldır aldığım fiyata göre.

https://www.n11.com/urun/delta-gps-850-lb-850-w-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-34561645?magaza=hometech Bu ürünü 3750ye aldım ama sanırım 2800e alanlar vardı geçen hafta şuan 650w corsair psum var cx650f Rgb. 3080 400watt çekebilen evga kartım var Şuanlık problem yaratmıyor psu ama yedek...
  4. A

Yardım Elimde iki adet fazla fan var PC’ye taktım ama hava akışı bozuluyor gibi böyle

Psunun üstündeki ve ramlerin sağındaki fan sıvı soğutma alınca boşa çıktı bende oralara konumlandırdım sorun şu ki biri psuya üflüyor ekran kartının çekeceği havadan çalııyor biride kasanın kablo boşluğuna üflüyor sırf görüntü için böyle bırakmaya değer mi yoksa zararı olur mu alttaki ekran...
  5. A

Çözüldü✓ Fan çoklayıcı yüzünden fanlar full hızda çalışıyor kalibre olmuyorlar

iki tane kablo çoklayıcı kablo uç uca takılı kasada biraz fazla fan oldu normalde iki çoklayıcı kullanmama rağmen öyle bir şey olmuyordu şimdi aniden olmaya başladı AI suiteda denedim biosta denedim fan controller uyguluması kurdum denedim değişen bişi olmadı ne tavsiye edersiniz.
  6. A

Yardım 3080 + 5600 için psu önerisi inanılmaz acil PC kapanıyor

PC bileşenlerini yazdım alınabilecek fp kaliteli psu ne olur gerçekten psuda fiyat aldım yok bayadır detaylı takip etmiyorum . deltaları görmüştüm ama onların raf süresi hakkında yorumlar vardı vs. Her neyse model eğitiminde vs kartı kullanırken görüntü kesiyor. Oyunlardada yer yer oluyor 650w...
  7. A

🔥İndirim Hiksemi 512gb sd kart 825tl

https://ty.gl/e3sou3vsomskf Dün farklı bir satıcı 750ye satmıştı hala kargoya verilmedi bu seferde bu satıcı 825ten satıyor denemek isteyen olursa alabilir umarım gelir.
  8. A

Yardım Pcie m2 dönüştürücüye gen 4 ssd taktım ama gen 2 olarak çalışıyor.

Anakartım Asus tuf b450 plus. Normalde m2 slotu gen3 bunu biliyorum. İki tane pcie x16 gen 3 slot var. Birinde ekran kartı takılı birinde ugreen gen4 ve gen3 destekli m2 dönüştürücü takılı. Üstündede gen3 wd black sn770 var. Ama ne hikmetse gen2 olarak çalışıyor. https://amzn.eu/d/jbkb7W7...
  9. A

Yardım MSI mag coreliquid I240 geldi ama montajda bi gariplik var.

Ürün geldi 2 saattir takmaya uğraşıyorum normalde elim yatkındır tüm parçalara ama sıvı soğutmayı ilk defa takıyorum. Şuan vaziyet böyle ama bu kablolar biraz fazla dışarda kaldı normal değil gibi ya
  10. A

NAYS NO SYSTEM IS SAFE BİLDİRİMİ

Naystan böyle bi bildirim geldi bilgisi olan var mı?
  11. A

Raspberry pi 5 8gb almak mı mantıklı evde mini pc toplamak mı?

Genelde web server olarak kullanmayı düşünüyorum hosting yerine çünkü node uygulamaları falanda çalıştıracağım için sanal makine gibi kullanabilmem lazım güncel hostingte node kullanamıyorum paylaşımlı olduğu için 3kya raspberry buldum ikinci el ama sıfır dedi. Bi yandanda elimde 8x2 ddr4 ram...
  12. A

Colorful igame 3070 ti kart için termal pad önerisi

Yakın zamanda aldığım bir kart mx-6 macunum var elimde birde buna uygun kalınlıkta pad almak istiyorum internette kalınlığına dair hiçbir bilgi yok. Sadece bir videoda adam bazı yerlere 2 bazı yerlere 2.5 mm olduğunu söylemiş ama ne kadar doğru bilmiyorum. güzel soğutma sağlayacak bir pad...
  13. A

ASUS TUF RTX 3080 İKİNCİ EL FURMARK SONUÇLARI

Arakdaşlar ikinci el 3080 almayı düşünüyorum furmark sonucunu aşağı bırakıyorum kart sahipleri kendi değerlerini paylaşırsa sevinirim.
  14. A

AKBANK DAVET KAMPANYASI VAR MI?

Şuanda güncel olarak Akbank’ın davet kampanyası var mı? en son ben garanti açarken vardı. Akbank açmayı düşünüyorum. Kampanya varsa paylaşırsanız sevinirim
  15. A

Asus tuf k3 oksitlenme

ASUS TUF K3 klavyem var zamanla bazı ledlerde oksitlenme olmuş bazılarının kırmızı bacağında bazılarının yeşil bazılarının mavi be bazılarının direkt güç bacağında oksit var 5-6 tuşumun rgbleri tam çalışmıyor bu nedenle yağsız kontak sprey bu oksiti giderebilir mi? Eğer varsa kullandığınız...
  16. A

RTX3070ti test sonuçları alınır mı 2. El?

Arkadaşlar ikinci el bir pny 3070ti almayı düşünüyorum şuanda 1660tiyim var memnunum ama biraz yenilik iyi olacak. Furmark testi yaptırdım adama 61fps çıktı avg benim rx570 var bi tane oda 61 fps avg veriyor. Adam tekrar bakacağını söyledi zaten kart %52 yük altına girmiş gözüküyor sonuçta...
  17. A

HS80 MAX geldi fakat ses yüksekliğini istediğim gibi ayarlayamıyorum.

HS80 Max elime ulaştı fakat scroll ile sesi yükseltip alçalttığımda pcnin kendi sesi değişiyor direkt. Steelseries arctis 1 wireless ve barracuda x kulaklıklarımda böyle değildi yardımcı olabilir misiniz?
  18. A

Dikey ekran kartı tutucu beyaz sisteme uygun olacak.

Corsair 3000d kasam var yalnız dikey kart desteği yok. Elimde iki tip riser var biri direkt ekran kartı soketine giriyor ve ekran kartı takılacak yuvası var . Birde mining için kullanılan usb ile çalışandan var . Fakat kartı dik tutmak için metala ihtiyacım var . Bu modifikasyonu yapmış bilgili...
  19. A

Temudan keycaps aldım aulaya uyumlu olur mu?

Keycaps: https://share.temu.com/gNt3pO7C0nA bu keycapsi aldım 280tl kredi kullandım diğer siaprişleri iptal ettim bu sayede 110 tl ödemiş oldum . 1 hafta içerisinde 100 tl kredi iadesi olacak zaten . keycaps nasıldır sizce fiyatına göre iş yapar mı?
  20. A

380 Tl bütçe ile alınabilecek uzun vadeli termal macun önerisi

380 gibi bi bütçe var macun almayı düşünüyorum aşağı yukarı farketmez alınabilecek en mantıklı uzun götürecek macun ne olur 4 gramlık mx-4üm 4 senesini doldurdu neredeyse yarım gram falan kaldı herhalde.
Geri