Arama sonuçları: *

• Users: Akadir41
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

NAYS NO SYSTEM IS SAFE BİLDİRİMİ

Naystan böyle bi bildirim geldi bilgisi olan var mı?
  2. A

Raspberry pi 5 8gb almak mı mantıklı evde mini pc toplamak mı?

Genelde web server olarak kullanmayı düşünüyorum hosting yerine çünkü node uygulamaları falanda çalıştıracağım için sanal makine gibi kullanabilmem lazım güncel hostingte node kullanamıyorum paylaşımlı olduğu için 3kya raspberry buldum ikinci el ama sıfır dedi. Bi yandanda elimde 8x2 ddr4 ram...
  3. A

Colorful igame 3070 ti kart için termal pad önerisi

Yakın zamanda aldığım bir kart mx-6 macunum var elimde birde buna uygun kalınlıkta pad almak istiyorum internette kalınlığına dair hiçbir bilgi yok. Sadece bir videoda adam bazı yerlere 2 bazı yerlere 2.5 mm olduğunu söylemiş ama ne kadar doğru bilmiyorum. güzel soğutma sağlayacak bir pad...
  4. A

ASUS TUF RTX 3080 İKİNCİ EL FURMARK SONUÇLARI

Arakdaşlar ikinci el 3080 almayı düşünüyorum furmark sonucunu aşağı bırakıyorum kart sahipleri kendi değerlerini paylaşırsa sevinirim.
  5. A

AKBANK DAVET KAMPANYASI VAR MI?

Şuanda güncel olarak Akbank’ın davet kampanyası var mı? en son ben garanti açarken vardı. Akbank açmayı düşünüyorum. Kampanya varsa paylaşırsanız sevinirim
  6. A

Asus tuf k3 oksitlenme

ASUS TUF K3 klavyem var zamanla bazı ledlerde oksitlenme olmuş bazılarının kırmızı bacağında bazılarının yeşil bazılarının mavi be bazılarının direkt güç bacağında oksit var 5-6 tuşumun rgbleri tam çalışmıyor bu nedenle yağsız kontak sprey bu oksiti giderebilir mi? Eğer varsa kullandığınız...
  7. A

RTX3070ti test sonuçları alınır mı 2. El?

Arkadaşlar ikinci el bir pny 3070ti almayı düşünüyorum şuanda 1660tiyim var memnunum ama biraz yenilik iyi olacak. Furmark testi yaptırdım adama 61fps çıktı avg benim rx570 var bi tane oda 61 fps avg veriyor. Adam tekrar bakacağını söyledi zaten kart %52 yük altına girmiş gözüküyor sonuçta...
  8. A

HS80 MAX geldi fakat ses yüksekliğini istediğim gibi ayarlayamıyorum.

HS80 Max elime ulaştı fakat scroll ile sesi yükseltip alçalttığımda pcnin kendi sesi değişiyor direkt. Steelseries arctis 1 wireless ve barracuda x kulaklıklarımda böyle değildi yardımcı olabilir misiniz?
  9. A

Dikey ekran kartı tutucu beyaz sisteme uygun olacak.

Corsair 3000d kasam var yalnız dikey kart desteği yok. Elimde iki tip riser var biri direkt ekran kartı soketine giriyor ve ekran kartı takılacak yuvası var . Birde mining için kullanılan usb ile çalışandan var . Fakat kartı dik tutmak için metala ihtiyacım var . Bu modifikasyonu yapmış bilgili...
  10. A

Temudan keycaps aldım aulaya uyumlu olur mu?

Keycaps: https://share.temu.com/gNt3pO7C0nA bu keycapsi aldım 280tl kredi kullandım diğer siaprişleri iptal ettim bu sayede 110 tl ödemiş oldum . 1 hafta içerisinde 100 tl kredi iadesi olacak zaten . keycaps nasıldır sizce fiyatına göre iş yapar mı?
  11. A

380 Tl bütçe ile alınabilecek uzun vadeli termal macun önerisi

380 gibi bi bütçe var macun almayı düşünüyorum aşağı yukarı farketmez alınabilecek en mantıklı uzun götürecek macun ne olur 4 gramlık mx-4üm 4 senesini doldurdu neredeyse yarım gram falan kaldı herhalde.
  12. A

Ethernet kablosu seçimi hakkında

https://www.hepsiburada.com/alfais-4262-cat7-ethernet-rj45-modem-internet-kablosu-10-mt-10gbps-600mhz-pm-HBC000001BGUH Bu kablo iyi midir fiber modemden odama çekicem ortalama 5 metre civarında fiyatlar nedir bilmiyorum ama bunun fiyatı bana uygun geldi tavsiyelerinizi bekliyorum.
  13. A

Temu ücretsiz ürün yardımlaşma

Arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi temuda iki ürünü ücretsiz almak için kayıtlı kayıtsız kullanıcı daveti ile kampanya var herkes buraya atarsa birbirimizin davetini kabul ederek ürün alabiliriz diye düşünüyorum kendi linkimi bırakıyorum aşağı tıklarsanız sevinirim. Zaten temudan klavye mouse...
  14. A

Türkçe keycaps aula f75 için

aula f75 için türkçe keycaps var mı uygun fiyatlı klavye parasına keycaps satıyorlar.
  15. A

Corsair 3000d rgb bağlantı sorunu

Kasa bugün geldi aktarım yapıyorum yalnız bu rgbleri nasıl çalıştırırım çözemedim 3 pin rgb kablosu var fakat benim anakartta 4 pin rgb giriş var Asus tuf b450 plus. Birde elimde fotoğraftaki gibi çoklayıcı var bununla rgbye bağlayabilir miyim ?
  16. A

Temu %100 kredi iadesi kampanyası nasıl çalışıyor?

Sorum başlıkta alışverişi yaptıktan sonra iade mi ediyor?
  17. A

Anakarta 2 pin hoparlör bağlamak

Merhaba yakın zamanda ofis için bilgisayar topladım anakartlarıda gıgabyte h610 v2 tercih ettim. Eski kasalarımda 2 pin hoparlör vardı ve müzik vb dinleyebiliyorduk bunları aktarayım dedim söktüm yalnız anakartta 2 pin spkr kısmı olmasına rağmen pin yok. Spkr yazısı var iki pinlik yer var fakat...
  18. A

15-17K bandında ofiste kullanılacak sistem önerisi

Merhaba başlıkta belirttiğim gibi 15-17k bandında işimi görecek hazır sistem arıyorum (ofiste kullanmak için belirtmeyi unutmuşum). https://www.akakce.com/bilgisayar-masaustu/en-ucuz-dell-vostro-3910-i5-12400-16-gb-1-tbssd-freedos-n7519vdt3910-ububt56-fiyati,186674041.html bu gibi pcler bile...
  19. A

3D yazıcı önerisine ihtiyacım var.

Arkadaşlar merhaba ilk defa bir 3D Yazıcı alacağım bu aralar ilgimi çekiyor . Şöyle bir bakındım gözüme bambu a1 combo’ yu kestirdim. Hem farklı renklerde baskı yapabiliyor hemde kaliteli olduğu söyleniyor. Renk değişiminde atık oluşuyor sanırım biraz. Bütçe taş patlasın 25k. Deneyimli olanlar...
  20. A

Max 250w çeken sisteme ne kadarlık ups yeter?

Önceden 250wattlık psu ile kullandığım apu sistem var elimde ofiste kullanılıyor sadece athlon 3000g ve 8gb rami var elektrik kaynaklı bozuldu o psu 1 sene sorunsuz çalıştı şimdi 500w bir psu alacağım kaliteli olsun diye ama sistem aynı ups 650va yeterli olur mu?
Geri