Arama sonuçları: *

• Users: Mr.DzcN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım Fazeon X27F180QP Monitör oyundayken gidip gelmeye başladı.

Masaüstünde ya da chormeda falan gezinirken bir sorun yok ama oyuna girdiğimde bir süre sonra gidip gelmeye başlıyor, monitörü kapa aç yapınca ise düzeliyor bunun sebebi nedir acaba garantiye yollamalı mıyım çünkü aldığım daha 2 ay bile olmadı. Başlarda bu sorun yoktu, ekran kartımı değiştim...
  2. M

Yardım 6700xt fan ayarı yapmalı mıyım?

Kartımın ısınma sorunu yok fakat herhangi bir oyuna girdiğimde kart çok ısınmasa bile fanlar direkt hızını arttırarak dönmeye başlıyor. Oyundan çıkınca yine yavaşlıyor. Bir ayar yapmalı mıyım, kendi ayarında kalmalı mı, bir zararı olur mu bilgilendirirseniz sevinirim.
  3. M

High Nutrition protein tozu alınır mı, önerir misiniz?

https://www.akakce.com/protein-tozu/en-ucuz-high-nutrition-whey-960-gr-fiyati,507168750.html Bu protein tozunu kullanan var mı, trendyolda ve hepsiburada da genellikle olumlu yorum almış fakat fiyatı piyasaya göre baya uygun. Biraz şüphe duydum açıkçası kullanıp deneyimlerini aktaracak olan ya...
  4. M

Yardım 6700xt r5 5500 ile darboğaz yapar mı

Başlıkta da belirttiğim gibi öyle çok sıkıntı yaşatacak bir darboğaz yaşar mıyım illa 5600’e mi geçmem lazım?
  5. M

Yardım 2 bin lira farkla 6700xt almalı mıyım?

Şu an 8.300 liraya sıfır powercolor 6700 10 gb sipariş verdim fakat karşıma bir tane daha ilan çıktı temiz sadece oyun amaçlı kullanılmış xfx 12 gb 6700xt ama bu tabii ikinci el ve 10.300 lira. Siparişimi iptal edip xt almalı mıyım yoksa sıfır 6700 mü almalıyım
  6. M

Yardım 3-4k bandında gaming kulaklık önerisi

Var mı önerileriniz, pedleri kumaş olsa daha iyi olur
  7. M

Yardım 7 bin liraya temiz sadece oyun amaçlı kullanılmış rx 6700 alınır mı?

2k da çok yeni oyunlar olmasa da rdr2 klasmanında oyunları orta-yüksek ayarlarda oynatabilecek kart alacağım 6700 xt düşünüyordum fakat 10 binden aşağı hatta 11 bin den aşağı bulamıyorum pg ile. Şu an çok temiz 6700 buldum hem de 7 bine ne dersiniz alınır mı?
  8. M

Yardım 9k'ya 6 ay mining'de kullanılmış 6700xt alınır mı?

piyasası 11'den başlıyor msi marka bu bahsettiğim kart, alınır mı, sorun yaşar mıyım ne diyorsunuz?
  9. M

Yardım 2k da oyun oynamak için rx 6600xt yeterli olur mu?

Youtubedan izlediğim videolara göre rahat şekilde oynatıyor fakat bir de burda sizin görüşlerinizi merak ettim. İşlemcim r5 5500 ve rx 6700xt almayı düşünüyordum fakat gereksiz pahalı biraz, 7k civarına 6600xt bulabilirim diye düşünüyorum sizce bulursam almalı mıyım? 1440p de rahat şekilde oyun...
  10. M

Yardım BF1 Çözünürlük Değiştirince DirectX Hatası Alıyorum

Oyuna giriyorum, daha sonra çözünürlüğü arttırmak istiyorum değişiklikleri uygula dediğim anda bu hatayla karşılaşıyorum, ne yapabilirim?
  11. M

Yardım 10k'ya 4060 alınır mı

10k ya temiz 4060 buldum uygun mudur fiyat alınır mı?
  12. M

Yardım Max 8500 TL bütçeye 2k 27 inç monitör tavsiyesi

Daha ucuza f/p diyebileceğiniz modeller varsa o önerilerinizi de bekliyorum. Şu anlık MSI MAG 275QF ya da AOC Q27G4XF arasındayım. Fazeon falan alınır diyorsanız oraya da yönelebilirim.
  13. M

Yardım Full HD mi 2k mı monitör almalıyım?

Aslında 2k monitör almak istiyorum dizi-film izlerken de güzel olur diye fakat oyunları 2k da oynatacak sisteme sahip değilim sanırım. Sistemim Rx580 ve r5 5500. Oyunlarda 1080p oynayıp filmleri 2k izlerim diye düşünüyordum ama bu sefer de çözünürlüğü 1080p yapınca görüntü çamurlaşıyor diyenler...
  14. M

Yardım Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWRXUF 27" Monitör alınır mı?

N11'de 5733 lira olarak gösteriyor fiyatı da çok uygun geldi bana, herhangi bir büyük sıkıntısı var mıdır acaba alınır mı?
  15. M

Yardım Max 4 bin liraya fiyat performans üzmeyecek ofis/oyuncu koltuğu önerisi

Çok fazla bilgisayar başında oturan biri değilim o yüzden koltuğa çok para vermek istemiyorum, verdiğim paranın da hakkını alabileceğim bir ürün istiyorum. Maksimum 4 bin liraya ofis ya da oyuncu koltuğu önerir misiniz? Daha ucuz olursa daha iyi olur tabii.
  16. M

Yardım 850 liraya vodafone 1000 mbps'ye geçilir mi?

Şu an Türk Telekom 100 mbps kullanıyorum, yeni ev aldık burda fiber mevcut ve Türk Telekom'un taahütü bitiyor. Yeni fiyatlarsa çok pahalı. Vodafone'un 1000 mbps parasına Türk Telekom 200 mbps veriyor. Sizce vodafone'a geçeyim mi, kullanan varsa deneyimleri nasıl?
  17. M

Çözüldü✓ Disk hataları onarılıyor. Tamamlanması bir saatten fazla sürebilir hatası.

Dün bilgisayarım bir anda işlevsiz hale geldi ve dondu. Ardından kapatıp açayım belki düzelir düşüncesiyle bilgisayarı kapattım lakin tekrar açamadım. Şimdi de ilk açılış ekranında başlıkta belirttiğim hatayı veriyor. Bunu bekleyeyim mi, düzelir mi? Yoksa başka bir şey mi yapmam gerekli?
  18. M

Bilgisayarımın ederi ne kadardır, kaça satabilirim?

Ryzen 5 5500 Sapphire Nitro Rx580 8GB MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz (OC) DDR4 AM4 Anakart 2x8GB 3200 mhz Ram Netac N600 256 GB 560/520 MBs 2.5" SATA SSD 650W 80+ Bronz PSU Pollux 3APU-K Kasa
  19. M

Yardım 2k da oyun oynatabilecek R5 5500'e uygun ekran kartı tavsiyesi

2k da üzmeyecek çok yeni nesil de olmayan en uygun r5 5500'e uygun ekran kartı hangisidir, ne tavsiye edersiniz? Şu an rx 580 var monitörü değişeceğim için ekran kartını da değişmek istiyorum ne gibi önerileriniz olur?
  20. M

Yardım F/P 2k 27 inç monitör tavsiyesi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-ktc-h27t22c-27-1-ms-2k-180-hz-ips-oyuncu-u-fiyati,1020200363.html...
Geri