Arama sonuçları: *

• Users: ardatrnn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Max 3500 tl bütçe kulaklık

Merhaba arctis 1 kullanmış biri olarak ped olmasını mikrofonun kalitesi iyi olmasını sesimin karşıya net gitmesini istiyorum arctis 1 yeni aldığım sistemde problem yaşattı sesim karşıya kötü gidiyordu büyük ihtimal kulaklıktan dolayı olduğunu düşünüyorum önerdiğiniz kulaklıklar var mı bu fiyat...
  2. A

Diğer programlarda mikrofon çalışıyor fakat cs2de çalışmıyor

driver baya eski bundan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum nasıl bulabilirim en son sürücüyü discordda vs diğer yerlerde çalışırken cs2de sesim gitmiyor
  3. A

tek ram takınca açılıyor çift ram takınca mavi ekran atıyor

arkadaşım ryzen 5 4650g kullanıyor ana kartı b550m k ekran kartı rtx 3060 12 gb ramleri 3200mhz 2 tane 8 gb öncesinde b450m vardı çökme problemi var diye fakat değişmedi ekran kartı önceden 1650ydi ekran kartını değiştirdi yine aynı problem bios ayarlarından mhz ayarına da baktık çözülmedi tek 8...
  4. A

laptoptan monitöre hdmi önerisi

laptopu yan ekran olarak kullanacağım alacağım monitör 165 hz hdmi ile 144 hz oluyor galiba hdmi kablosu olarak ne önerirsiniz ?
  5. A

bu sistem alınır mı ?

arkadaşlar şuan bu sistemi almayı düşünüyorum içini değiştirdim sizce fiyat nasıl iyi mi alınır mı yoksa almayı önerdiğiniz başka sistem var mı
  6. A

Hazır sistem önerisi

Selam arkadaşlar monitör ile birlikte aralık ayı ortasında sistem almayı planlıyorum bütçem 25kdan yukarı çıkamıyor monitör alttaki model Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü bu monitör ile toplam 30kya gelecek sistem bana tahmini olarak hazır sistem olarak...
  7. A

Aralık ayında sistemlerin fiyatı düşer mi ?

Beyler planım az çok Aralık sonu almak şuan alamıyorum işe başlayınca alıcam çünkü itopya mı incehesap mı kararsızım sistem bekliyorum bütçem şuanlık 22000 buna monitör dahil değil öneriniz varsa yazabilirsiniz şimdiden teşekkürler
  8. A

Laptop için Harici HDD önerisi

Selam millet kendi laptopumda 240 GB SSD var yetersiz geldiği için harici bir harddisk alayım diyorum oyunlarda bir problem yaşatır mi sizce FPS veya takılma gibi yoksa nasıl alıyorsam aynı mi olur https://ty.gl/ylxor20mmx şunu önerir misiniz
  9. A

Şarj adaptörü önerisi

Arkadaşlar kendim xiaomi mi 8 pro kullanıyorum ve telefonun şarj aleti baya hızlı ve iyi fakat kendi fiyatı fazla annem iPhone kullanıyor ve ona şarj aleti almak istiyorum sürekli 50 TL'lik Türkcell bayilerinden alıyorum ama 1 2 aya bozuluyor öneri var mıdır 150 TL Max bütçe çok uçmadan
  10. A

Taşınabilir hdd arıyorum

Arkadaşlar Laptopun depolaması bir tık yetersiz geldi GTA 5 fivem yukleyecegim için kendime taşınabilir bir disk almam gerekiyor uygun fiyata 240 500 GB olarak onerebileceginiz bir disk var mıdır ? 2. El bulabilir miyim ya da uyguna
  11. A

Yeni PC aldım fakat indirecek araba oyunu bulamadım

Arkadaşlar hikayeli oyunları çok fazla sarmadikca sevmem ama Forza 5i indirdim kontrolleri hiç hoşuma gitmedi onerebileceginiz oyun var mı ücretsiz olursa güzel olur en kötü korsan indiririm sistem GTX 1650 i5 10300h 8 Gb ram 1647092742 Fh5 kotulemiyorum yanlış anlamayın deneyimlemis olarak çok...
  12. A

Sizce g770 1030 iyi midir ?

Arkadaşlar bir tık mecbur kaldım ama bu bilgisayarı almayı düşünüyorum herhangi bir kronik sıkıntısı var mı bu excaliburların bunların fanı alttaymıs hava almama sorunu olur mu düz bir masaya koyduğumuzda ?
  13. A

4000 TL sistem alıyorum sizce nasıl

Millet 2. El böyle bir sistem alacağım yarın sizce nasıl HDD eklemem gerekiyor gibi bir de buna ekran kartı önerir misiniz 1650 olur mu fps artışı nasıl olur monitör dahil fiyata
  14. A

Sistem aldım monitör alacak para kalmadı

Ya sistem aldık monitör alacak para kalmadı şaka gibi beni kurtaracak ucuza halledebilecegim monitör var mıdır arkadaşlar hepsi 1500 TL üstü olmuş 2. el bakabilsem iyi olur şuan 60 hz falan yaz olunca 144 hz alırım şuan param kalmadı 😃
  15. A

4000 TL sistem sizce iyi mi

Arkadaşlar en son 20k sistem bakıyordum durumum bu hale geldi 2. El 4000 TL sistem bakıyorum maalesef üstüne çıkamadım apu sistem bakıyorum zaten yaz olunca işte çalışıp ekran kartı alacağım varsa bursa içi bulursanız atabilir misiniz ben bunu buldum monitör de yok bende onu nasıl hallederim...
  16. A

4500 TL bütçe ile apu sistem

Arkadaşlar şimdilik 16 GB ramlik bir apu sistem alıp yazın ekran kartı taktırmayı düşünüyorum 2. El alicam 4500 TL'ye bulabilir miyim toplama alınmaz gibi duruyor 4500e kredi cekemiyoruz o yüzden bu durumdayım elden taksit ile de çok pahalı oluyor tavsiyelerinize açığım Monitor olarak hallederim...
  17. A

Senetle ve ya kredi kartsız PC nasıl alabilirim

Arkadaşlar bankadan kredi çekemiyor bizimkiler kredi kart ile taksit falan da yapamıyoruz bilgisayar alacağım fakat hangi mağazalarda yapar evkura sorduk da orası olmadı zaten evkurda fiyatlar çok uçuk var mıdır tavsiyeniz ? Bu arada tanıdıklara sordum onlar da yapamazmış kredi işini.
  18. A

Elden taksitle laptop tavsiyesi

Arkadaşlar internetten veya kredi kartı ile taksitli alamıyoruz o yüzden gidip elden taksit yaparak alabileceğiz bu tarz alabileceğimiz yerler neresi İstanbul'da oturmuyorum İstanbulda otursam itopyaya falan giderim ama Bursa'dayım oyunları kasmadan rahat oynarım fiyatı uygun olsun bir laptop...
  19. A

Bilgisayar tavsiyesi gerek tam bilmiyorum

Arkadaşlar öncelikle merhaba şartlar gereği internetten alamıyorum bilgisayar ve ne alırım pek de fikrim yok laptop daha uygun fiyatlı gibi geliyor gidip mağazadan alacağım nereden alırım bilmiyorum bütçe tam kesin değil o yüzden net bir şey veremiyorum (oyun için olucak ama) baktığımda bulduğum...
Geri