Arama sonuçları: *

• Users: Tarık1907
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

İmzada ki sistemim de açılırken ekran gelmeme durumu

Selamlar, imzada ki sistemim açılırken bazen 10 açılmadan 5 inde kesin yapıyor- No signal tarzı bir hata veriyor pc açılıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor tekrardan reset tuşu var kasada ona basıyorum sistem tekrar açılıyor sonrasında ekran geliyor bunun nedenini sebebini bilen bir arkadaş var...
  2. T

PS5 USB Dongle Sıcaklık Sorunu

Selamlar, Televizyona bağlamadığım sıralarda bilgisayarın monitörüne bağlıyorum normal olarak ve ses çıkışı olmadığından ekte gözüken kulaklığımın usb dongleını ps5'in arka kısmına takıyorum öylelikle uyumlu şekilde ses alabiliyorum fakat 2-3 saatlik oyun performansı sonrası usb'yi çıkartmak...
  3. T

PS5 SLİM DİGİTAL VERSİYON CFI-2018 SÜRÜMÜ

Selamlar öncelikle, İthalatçı garantili 22k ya başlıkta yazan cihazı aldım kargoda bu sürüm olduğunu söyledi satıcı güncel sürümmüş bilgisi olan arkadaşlardan ricam biraz detaylı olarak anlatabilir mi nedir bu durum 2016 dan farkı nedir sizlere zahmet bilgilendiriseniz sevinirim, teşekkür ediyorum.
  4. T

15-16 ŞUBAT ULUDAG gezisi tavsiye

15-16 Şubat haftasonu yani uludağ'a gidilir mi arkadaşlar çok kalabalık oluyor mu değer mi değmez mi fiyatlar nasıl bilgisi olan yardım ederse sevinirim.
  5. T

Yardım Günlük işler için ve orta seviye oyunlar için Laptop önerisi yardım!

Selamlar, 22.000tl max bütçe ile 15.6 Inch FS2024 tarzı oyunlar oynatabilecek bir laptop arıyorum, yardımlarınızı rica ederim
  6. T

Kaliteli,sağlam uzun ömürlü e-sigara arıyorum destek.

Selamlar arkadaşlar, bu işi iyi bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim, sağlam bir cihaz 50w max 80w , 4-5ml tüp kapasitesi ve kaliteli malzemeye sahip bir ürün arıyorum ve aynı şekilde likit, Bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, sağlam sitede önerilerine açığım...
  7. T

Yardım Logitech G pro x2 Lightspeed ses yükseklik ayarları ve genel ayarlar hk.

Selamlar, kulaklığı 1-2 aydır aktif kullanıyorum fakat halen yeteri kadar ses alamamaktayım bu seviyede bir kulaklık için yeterli gelmiyor, tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar
  8. T

Yardım ASUS PRIME 750AG 750w PSU SES SORUNU ACİL YARDIM

Ekte bıraktığım videoda ki gibi ses var elektriği verdikten itibaren yardımlarınızı bekliyorum bir problem yaratır mı sadece ses mi?
  9. T

Çözüldü✓ Asus prime b650-MK düşük seviye bir anakart mıdır?

Selamlar, ekte bulunan anakart hakkında bir kaç yorum okudum, giriş seviyesi faz değerleri düşük vb. o derece giriş seviyesi bir anakart mı yoksa orta seviye yeterli soğutma blokları vs olan fp bir anakart mı? (r7 7800x3d tarzı işlemciler ile çalışma prensibi bir problem yaratır mı veya...
  10. T

Yardım ASUS PRİME 750AG 750W 80+ ACİL YARDIM

Selamlar, pc kapalıyken açıkken fark etmeksizin ara ara uzun uzun ama kesilen psudan gelen ıslık gibi zil sesi gibi bir ses geliyor ara ara geliyor ama ilk başta akım korumalı prizden sandım fakat psudan olduğuna emin oldum bildiğin (çinnnnn) tarzı bir ses ara ara tekrar ediyor nedeni nedir...
  11. T

Öneri Ryzen 7 7800x3d performans ayarları ile ilgili destek

Selamlar, arkadaşlar işlemci ile ilgili genel bios ayarları olsun, ufak tefek performans ayarları olsun stok halinden daha performanslı hale getirebilmek için neler yapabilirim sizlere sormak istedim bir kaç konuda okudum fakat tam anlamıyla uygulayamadığım için danışmak istedim. 360mm corsair...
  12. T

Çözüldü✓ Gaming f/p 2 adet hoparlör arıyorum

Selamlar, çok abartı olmayacak ama seside tatmin edecek kaliteli malzemeli 2 adet normal derecede 10-20 W arası hoparlör aramaktayım rgb olur olmaz fark etmez, yardımlarınızı bekliyorum.
  13. T

Çözüldü✓ 4gen M2 ssd öneri yardım (b650 m-k)

1 slotum dolu o nedenle 2. Slota 2tb güzel okuma yazma hızına sahip kaliteli bir m2 arıyorum ilgilenen bilgi sahibi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar
  14. T

Yardım CORSAİR H150İ iCUE CAPPELİX XT 360mm NASIL AYARLARIM (POMPA FAN RPM)

Kolay gelsin arkadaşlar, ryzen 7 7800x3d işlemcim yukarıda yazılı olan sıvı soğutucu ile black ops6 cyberpunk 2077 tarzı oyunlarda 56-66 arası sıcaklık değerleri almakta pompa ve fan rpmlerini balanced ayarda tutmaktayım (750rpm) sizce bu değerler iyi mi yoksa ekstra yazılmından bir ayar yapmam...
  15. T

Çözüldü✓ DARBOĞAZ YAŞAR MIYIM?

Merhaba arkadaşlar Asus tuf 4070 ti super + ryzen 7 7800x3d ile bir kombin yapıp sistemi aldım yolda şu an ben 1080p 360hz oynayan fps odaklı bir insanım ileride 2k monitör alacağım çift olarak yapacağım fakat şu an 1080p devam edeceğim genel olarak oyunlarda herhangi bir problem darboğaz yaşar...
  16. T

Yardım LOGİTECH G PRO X2 LIGHTSPEED fps için ses ayarı DESTEK

Selam dostlar g pro x2 satın aldım yakın zamanda fakat beklediğim yüksek şiddetli sesi alamadım valorantta sadece diğer kısımdan müzik eğlence moba storyli oyunlarda üst düzey kalitesi yapısı şarjı şekli her şey okey ama Valorantta benim daha yüksek ses duymam lazım bunun ayarını nasıl...
  17. T

RAGE 2 EKRAN PROBLEMI

Kolay gelsin epic gamesten indiriğim Rage 2 adlı oyun açmaya çalıştıgım anda problemle karsılastım tek o oyunda oyunu açıyorum ve bir anda ekranım kararıyor ve Giriş bulunamadı yazıyor saçma şekilde sonra alt tab olsun vb işlemler yapılıyor ama ekrana gelmıyor en son alt f4 atıyorum masaüstüne...
  18. T

Darboğaz Warzone RTX 2060 + i5 10400F

Sistemim ROG RTX 2060 OC EVO İ5 10400F XPG 16 GB 3000MHZ RAM ASUS PRİME 460M-K ANAKART TOSHİBA 500 GB M2 SSD SHARKOON TG5 KASA SHP 650W PSU Kolay gelsin bu sistemle warzonedayken Durumlar şu şekilde neden bu kadar fazla darboğaz oluyor merak edıyorum 1080P En yüksek ayarlar . GPU KULLANIMI...
  19. T

ROG RTX 2060 + i5 10400F FPS YARDIM

Sistemim ROG RTX 2060 OC EVO İ5 10400F XPG 16 GB 3000MHZ RAM ASUS PRİME 460M-K ANAKART TOSHİBA 500 GB M2 SSD SHARKOON TG5 KASA SHP 650W PSU Kolay gelsin bu sistem ile aldıgım fps degerli normal mi...
  20. T

Yardım HYPERX CLOUD STİNGER

Başlıktaki kulaklıgı aldım ve az önce kullanmaya başladım fakat telefona taktıgımda sesi gerçekten çok yüksek ve muazzam aynı durum pcde maalasef kısık şiddette heryerden full de olmasına rağmen asla tatmin etmiyor her driveri sildim kurdum ama sesi hala çok düşük lütfen yardım edin sistemim...
Geri