Arama sonuçları: *

• Users: Alestawai
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Alestawai

Maksimum 15 Bin ₺ bütçe için telefon önerisi.

Merhabalar, Bütçem 15k telefonla çok zaman geçirmiyorum açıkçası oyun sadece TFT tarzı giriyorum onun Haricinde benim için önemli olan sağlam batarya ve güncel bir model olması. Öneriniz varsa memnun olurum. 15.000₺ zorlmak zorunda değilim daha uyguna f/p bir ürün olursa çok daha iyi olur benim...
  2. Alestawai

Yardım Kablolu olarak internet menzilini genişletme.

Arkadaşlar merhaba, modem evin girişine kurulu kablolarla odalara fiber gidiyor.Kablolu iletimde problemim yok fakat evin diğer ucundaki odalarda (çalışma odası yatak odası vb,) modem girişte olduğu için wifi 1 gram çekmiyor.Şu an evin en uç odası olan çalışma odamda kablolu ethernet çoklayıcı...
  3. Alestawai

250.000 Liraya Araba alabilir miyim?

Merhabalar 250 bin birikmişim var çok anlamıyorum bu işlerden, beni sanayideki usta ile akraba yapmayacak az yakacak ayaklarımı yerden kesecek bir vasıta lazım. Bilen arkadaşlar destek olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
  4. Alestawai

❌İndirim Bitti! Dekorpratik L Çalışma masası Kuponla 1677₺

Ürünün yorumları sürekli eksik parça gönderme ile ilgili düşük olmuş ama en son alan arkadaş satıcının yorumlara dikkat ettiğini ve eksik parçasız bir şekilde geldiğini söylemiş ürünün. Aynı ürünün meşe rengindeki yorumlar biraz daha iyi. Parça eksiği harici kötü bir yorum görmedim. İhtiyacı...
  5. Alestawai

R6 Rank kasmak/Chill için ekip arkadaşları

Rainbow six için birlikte rank kasmak yada standart oynamak isteyen ekip/ ekip arkadaşı arıyorum. yalnız oynamak baymaya başladı.
  6. Alestawai

İmzamdaki Sistemim Ne Kadar eder?

Sistemi 3 ay önce aldım kutulu faturalı çoğu parçası her parçanın garantisi var. Monitörün 4 ay garantisi kaldı. Ortalama ne kadar eder?
  7. Alestawai

Yardım İnternet Sağlayıcı Önerisi

Merhabalar, yeni bir eve taşınıyorum iki seçenek var elimde. TürkTelekom 1.000mbs alt yapısı olduğunu söylüyor mevki için,Turkcell Superonline ise bizim o mevkide Türk Telekom ile ortak altyapımız var şu an için 500mbs alabileceğiniz maksimum şeklinde bir bilgi veriyor. Türk Telekomun bana bu...
  8. Alestawai

Öneri Gaming İçin Masa Önerisi .

Merhabalar, yeni eve geçtim. Kasa için orta boy bir masa istiyorum. Ama konuyu hiç bilmiyorum. Çok pahalı olmadan 2500-3000 arası bir masa öneriniz varsa sevinirim.
  9. Alestawai

Yardım Ram Yükseltme İçin yardım.

Merhabalar, Sistemde Ram yükseltmesi yapacağım, Ana Kart:Asus Prime B650M-R İşlemci:R5 7600 Ekran Kartı:7800xt Aklımda seçenek olarak bunlar var sizce hangisi daha mantıklı ? NEOFORZA Trinity Patriot Viper Lexar Ares Gördüğüm kadarıyla hepsine Expo desteği var birde sizce 7200 MHz mantıklı...
  10. Alestawai

Yardım FPS Rekabetçi için Monitör seçimi Nasıl Yapılır.

Merhabalar, elimde 27" 2K 165HZ bir monitör var. FPS Rekabetçi için Bu Monitörü ekstra olarak almayı düşünüyorum. Yeni monitörü alırken elimdeki monitörü satMAyacağım fakat aklıma şu takıldı. Hem hikayeli oyun oynuyorum hem rekabetçi ve ikisi gerçekten eşit ağırlıkta basıyor oynama süresi...
  11. Alestawai

🔥İndirim Epic Games Hell Let Loose Ücretsiz 🔥

9 ocağa kadar kütüphaneye eklediğinizde kalıcı olarak sizde kalıyor. Hayırlı olsun .
  12. Alestawai

Yardım Baldurs Gate 3 Co-Op oynama.

Merhabalar, BG3'ü eşimle birlikte oynamak istiyoruz fakat oyunun fiyatı biraz tuzlu. Benim hesabımda ürün var eşimde yok. Bizim bir şekilde eşime de ekstra oyunu almadan split screen harici oyunu birlikte oynama şansımız var mı? Şimdiden teşekkürler.
  13. Alestawai

🔥İndirim ViewSonic VX2758A 2K 240Hz 9349₺🔥

Çok inip çıkıyor fiyatı, sezonun en dip fiyatı şu an. 2K 240hz için uygun duruyor. Bütçesi olmayanlar düşünebilir. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx2758a-2k-pro-3-27-1-ms-2k-ips-240-hz-oyuncu-u-fiyati,836560167.html
  14. Alestawai

Öneri 2k 27" 240 Hz Monitör Tavsiyesi.

Merhabalar elimde Gamebooster 27" 2k 165hz bir monitör var upgrade etmek istiyorum aynı ozelliklerde 27" 2k 240hz düşüncem var 12.5k maksimum bütçem var. Sizce para harcamaya değer mi? Eğer değer diyorsanız öneriniz var mı monitör için. Not: hemen almayı düşünüyorum ama verdiğiniz önerileri...
  15. Alestawai

Öneri HAYATTA KALMA- KARAKTER GELİŞTİRME TEMALI OYUN ÖNERİSİ

Karakter geliştirme hayatta kalma üst geliştirme temalı oyun öneriniz var mı?
  16. Alestawai

🔥İndirim 🔥299₺ Logitech Orijinal 4 Bölmeli Unisex 15.6" Su Itici Kumaş Laptop Çantası

Ürün sepette %50 indirimle 299₺'ye düşüyor. Değerlendirilebilir...
  17. Alestawai

Muhteşem Kasım Fiyaskosu.

Muhteşem Kasım indirimleri baya balon gibi şisip indirildi, siz ne düşünüyorsunuz? Güzel birşeyler kapan varsa paylaşsın bakalım neler alabildiniz uyguna.
  18. Alestawai

Topladığım Sisteme Yorum Yapabilir misiniz ?

Arkadaşlar merhabalar, Muhteşem Cuma indirimlerini bekleyerek bir kasa toplayacağım. İlk Kez sistem topluyorum pek bilgim yok. Genel olarak Abdullah abinin kurduğu sistemden gideceğim Sadece bütçem dahilinde yükseltme yapabilir miyim bunu merak ediyorum bütçem Toplamda 40K mümkün olursa mesh...
  19. Alestawai

Maksimum 4000₺ bütçe için Bluetooth Hoparlör arıyorum.

Maksimum bütçem 4000₺ pek anlamıyorum hoparlör işinden flip 6 vardı elimde patladı teşekkürler.
  20. Alestawai

Fifine A6NEO Vergi dahil 1350₺🔥🔥🔥

Link Bedava fiyat. 1717290768 @Dontaçhi 1717290885 Konu daha çok kişiye ulaşın diye tekrar sıcak fırsatlar katagorisinde açılmıştır asıl konu : https://forum.donanimarsivi.com/konu/fifine-ampligame-a6-neo-1325-aliexpress.934714/#post-8538231
Geri