Arama sonuçları: *

• Users: Frecksloin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Frecksloin

Gamepad Fifa'da düzgün çalışmıyor.

geçen haftalarda kuzenimden çakma ps4 kolu aldım fifaya girdim baktım. düzgün çalışmıyordu. joystick ile 1 aşağı hareket ettiriyordum 3 4 satır iniyordu ve oyun sırasında hiç kontrol edemiyordum. herhalde sorun koldadır diyip kendime kol aldım. logitech f310 kullanıyorum şimdi fifaya girdim bu...
  2. Frecksloin

Ferrari ceketler nerede satılıyor?

Merhaba Ferrarinin eski tarz ceketleri var, Trendyolda baktım ama bu tip kalın olanlar değil de paraşüt kumaş var. Bu tip olanları nerede bulabilirim 0 ürün olsun istiyorum Ebayde baktım ama içime sinmedi.
  3. Frecksloin

Trendyoldan Gamepad aldim sıkıntılı çıktı

iyi aksamlar trendyoldan cakma dualshock 4 aldim. fifayı açtım tuşlar arada basmıyo geç basıyor falan ve ustteki jelatini söktüm. iade edebilmek icin kullanılmamıs olması gerekiyo jelatini cekmemis olmanız gerekiyo demisler ne yapabilirim?
  4. Frecksloin

Hot Wheels koleksiyonu yapmak istiyorum.

Trendyolda Hepsiburada'da araba başı fiyatlar 200 300 tl genelde. 10 12 tane sevdiğim araba var net olarak baya pahalı tutuyor. Nereden satın alabilirim?
  5. Frecksloin

CS2 skin fiyatları hakkında.

devrim kasası geçen ay 1.40 dolardı şu an 0.6 dolar falan. 11 dolara aldığım ak47 şu an 7 dolar falan.. sizce düşüş devam eder mi? yoksa oyundaki hatalar düzeldikçe oyuncu sayısı arttıkça fiyatlar eski haline döner mi? kasaları uzun süre bırakmayı düşünüyorum, örneğin devrim kasasını 5 6 yıl...
  6. Frecksloin

Razer Kraken Tournament garanti hakkında soru

20 aydır kulaklığı kullanıyorum ve derisinde deformasyon meydana geldi garantiden değişim talep edersem sağlarlar mı?
  7. Frecksloin

Jabra Elite 85h kulaklığın garantisi hakkında soru

kulaklığı nisan ayında istanbuldan aldım, şu an hataydayım. haziran ayında kulaklık birdenbire bozuldu, şarj almamaya ve pili çok hızlı bitmeye başladı. haziran ayında hataydaydım ve kulaklığın kutusundan çıkan küçük type-c kabloyu kaybettim. fakat garanti belgesi vs. kulaklıkta her şey duruyor...
  8. Frecksloin

CS:GO'ya yatırdığım parayı en az kayıpla nasıl geri çekebilirim?

4-5 skin almıştım toplam 300 400TL değerinde ve paraya ihtiyacım var şu an. En az kayıpla nasıl geri alabilirim?
  9. Frecksloin

IOKBS 6. sınıf kitap onerisi??

Kardeşime 6. sınıf konu kazanımı ağırlıklı kitap almak istiyorum, bu yıl sınava girecek, iyi yayınlar nelerdir?
  10. Frecksloin

Corsair Vengeance Ram hakkında soru

https://ty.gl/nc8rs3kb99 bu linkte 8gb ram 500tl, fiyatı baya ucuz geldi cl değeri 16-18 falan yazmış adam. sizce sahte mi? alınır mı? 3000mhz ramim var ama o 1000TL şu an, bunu alsam 3200mhz oldugu icin duzgun calisir mi?
  11. Frecksloin

İphone 11 ana ekran bulanıklaştı

arkadaşımın telefonu, ana ekran tamamen bulanık ama uygulama simgelerine basınca uygulama net gözüküyor, çözümü bilen var mı? telefonu yeniden başlatmayı denedik.
  12. Frecksloin

Şu an alınabilecek en f/p Samsung telefon?

7-7.5k arası bütçe var, Samsung olacak. Batarya ön planda, oyun oynanmayacak ama uzun ömürlü olsun istiyorum
  13. Frecksloin

Tosla Kartta max 2750 Tl mi yatırılabiliyor?

Tosla karta aylık max 2750 tl yatırabileceğim ve bu limitin her ay yenilendiğini biliyorum, fakat sorun şu ki almak istediğim bir ürün 3500 tl, bugün mart sayılıyor bir kısmını yatırsam ve 1 nisanda tekrar 800 TL yatırsam limiti destekler mi?
  14. Frecksloin

Marshall Major IV alınır mı? Kullanan var mı?

3300 TL'ye düşmüş. Tasarımını çok beğendim, anc olsa çok iyi olurmuş da fiziksel olarak da yalıtımının iyi olduğunu söylüyorlar zaten. Sizce alınır mı?
  15. Frecksloin

İşlemcim neden direkt %100 oluyor?

Görev yöneticisinde bu iki arkadaş pcyi kullanmamı engelliyor neredeyse, nasıl çözerim?
  16. Frecksloin

Yardım İşlemcim boşta 92 derece oluyor.??

Ryzen 7 4800h laptop islemcim var. geçenlerde quick cpu diye bir program indirmiştim ve işlemci ayarlarını fullemiştim sonra sürekli ısınmaya başladı programı sildim. sorun geçmeyince tekrar yükledim eski ayarlara geri getirdim fakat hala aynı sorun. edge'de 1 sekme açmışım 16gb ramden 4...
  17. Frecksloin

Gamepass aldım fakat oyun indiremiyorum.

hata bu yükleye basıyorum 30dk bekledim bişi olmadı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum inside indirmek istiyorum bu ekrana atıyor yine bişi olmuyor. her şey güncel. ne yapmalıyım? 1675453783 upp
  18. Frecksloin

Xbox gamepass aldım battlefield'a başlamak istiyorum

bu oyunlar çıktı karşıma. seriyi tamamen bitirmek istiyorum, hangi sırayla oynamalıyım?
  19. Frecksloin

dün gelen güncellemelerden sonra hata almaya başladım

dün Windows birkaç güncelleme yaptı bilgisayarı kapadım açtım bugün valorantı açtım ekran kartı sürücüsü çöktü diye hata veriyor amd yazılımı wattman ayarını kapattık falsn diye bildirim gönderdi. ne yapmalıyım, güncellemeleri geri almayı denedim fakat yapamadım
  20. Frecksloin

Steam iadelerim kartıma gelmiyor??

2 ay oldu neredeyse katana zero oyununu 25 TL'ye almıştım iade ettim 15 TL'ye düştü sonra yine aldım fakat 2 aydır para gelmedi. geçenlerde tekrar celeste oyununu aldım iade ettim para yine gelmedi ama mail adresime steamdan para gönderildiği yazıyor. ne yapmam lazım?
Geri