Arama sonuçları: *

• Users: Enginar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

45k Bütçede Laptop Önerisi

Selamlar. 45k civarı bir bütçede laptop bakıyorum. Çoğunlukla dizi vs. video içerik tükettiğimden ekranın kaliteli olması ve arada bir oyun oynadığımda da fan sesinin üzmeyecek seviyede olması önemli. Aşağıda linkini bıraktığım laptoptan daha iyisi var mı bu isterlere uyan? Bu laptop alınır...
  2. E

4500TL bütçe hangi telefon?

Merhabalar. Bütçem maksimum bu kadar. Şu anda Samsung S20 FE modelinde karar kıldım ama birkaç hafta daha alamam muhtemelen. 2-3 ay içinde bu bütçede daha iyi bir telefon çıkacak mı acaba bilgisi olan var mı? Ya da bu bütçede şu kesinlikle daha iyi olur dediğiniz bir model var mıdır?
  3. E

Maksimum 4500TL bütçede hangi telefon alınabilir?

Zaman konusunda pek bir sorunum yok. Hangi telefonu sizce tercih etmeliyim? Ne önerirsiniz? (4500 son ama indirimle bu fiyata düşebilecek telefonları da önerebilirsiniz.)
  4. E

Samsung A52 mi Redmi Note 10 Pro mu?

3800TL(maks 4000) bütçede Samsung A52 mi Redmi Note 10 Pro mu? Neden?
  5. E

3800TL'ye Redmi Note 10 Pro'dan iyisi?

3800TL'ye Redmi Note 10 Pro'dan iyisi gelmiş veya gelecek bir model var mı?
  6. E

3-3.5k arası M51'den iyi telefon?

Bütçe başlıkta belirttiğim gibi. Poco x3 için yazılım sorunu var diyen çok fazla kişi var. Şu anda en mantıklısı Samsung M51 gibi geldi bana. Yakın dönemde çıkacak veya şu an var olan daha iyi bir telefon var mı bu bütçede?
  7. E

9000TL iş için ultrabook?

Bu bütçede iş için ultrabook bakıyorum. Sessizlik ve batarya öncelik. Bazı uygulamalarda sorun çıkardığından macbookla uğraşmak istemiyorum pek. Sizlerin önerileri neler olur?
  8. E

8000 TL bütçe sessiz laptop

8K bütçede autodesk uygulamalarında vs. performanslı bir laptop bakıyorum. Oyun oynamak gibi bir amacım yok. Öncelik değil yani. Sessiz çalışması ve bataryası öncelik. Her türlü öneriye açığım.
  9. E

1200TL Kasa+Psu önerisi?

1200TL civarına kadar çıkabilirim. 3060ti anakarta 5600x işlemci kullanacağım.Psu+kasa önerinizi bekliyorum.
  10. E

12.000TL monitör dahil sistem sizce iyi mi?

Merhaba. 2K monitör + bilgisayar için toplam bütçem 12.000. En azından 4 yıl kadar yükseltmeyi düşünmüyorum. Sizce bu sistem iyi mi? Önerileriniz nelerdir? (Maks 12700 diyelim ama daha üstüne çıkmak istemiyorum.) MSI GEFORCE RTX 3060 TI VENTUS 3X OC 8GB GDDR6 256bit NVIDIA Ekran kartı - Vatan...
  11. E

10400f mi r5 3600 mü?

3060 ti sistem kuruyorum.Intel i5 10400F mi yoksa ryzen 5 3600 mü tercih etmeliyim?Nedenleriyle açıklarsanız sevinirim. İntel için seçeceğim kart : MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) Amd için : MSI B450M-A PRO...
Geri