Arama sonuçları: *

• Users: AEGON
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. AEGON

KABLOSUZ OYUNCU KLAVYESİ ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar 4 bin tl bütçem var %75 kablosuz oyuncu klavyesi arıyorum bu bütçeye kaliteli uzun ömürlü klavye önerilerinizi bekliyorum.
  2. AEGON

HyperX Cloud III S Wireless alınır mı ?

Merhaba. Aktif olarak Logitech g435 lightspeed wireless kullanıyorum rahatlık anlamında memnunum ama sarj süresi, ses seviyesi gibi şeylerden dolayı pek memnun değilim cloud 3 s wireless almayı planlıyorum ancak önceki serilerinde baya bi sorunları vardı bu seride sorunları devam ediyor mu...
  3. AEGON

4 bin tl ye kadar kulak içi kulaklık önerisi

Aktif olarak kullandığım samsung buds fe kulaklığımın artık sol kısmı canı isteyince sarj oluyor canı isteyince olmuyor ve kutunun sarjı artık çok çabuk bitiyor o yüzden yeni kulaklık arayışına girdim aklımda 2 kulaklık var önerilerinize açığım...
  4. AEGON

ATK Dragonfly a9 plus ps5 de çalışır mı ?

Klavye mouse destekli oyunlar için almayı düşünüyorum ps5 üzerinde deneyen varsa bilgilendirebilir mi ?
  5. AEGON

Ea fc 25 Playstation 5 menü gecikmesi

Merhaba arkadaşlar. Ea fc 24 dü playstation 5 üzerinden uzun süredir oynuyorum ondada menü gecikmesi vardı ama sadece kariyer modu oynadığım için çok takmıyordum oyunun geç açılmasını şimdi fc 25 i satın aldım bu 24 den de yavaş oyuna girmem 3 4 dk sürüyor atıyorum sezonlara giricem tıklıyorum...
  6. AEGON

16 pro için Sarj adaptörü önerisi

Önümüzdeki ay 16 pro alıcam araştırdığım kadarıyla 30w sarj desteği mevcut İnternette 20w sarj aleti 700 tl civarına satılıyor 30w ise 1400 tl civarında sizce hangisini tercih etmeliyim?
  7. AEGON

Iphone 14 pro max alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir android telefon kullanıyorum artık bi değişiklik olsun diye ıphone a geçmek istiyorum sıfır 15 belki bütçemi zorlarsam 16 alabilirim ancak sevdiğim bir arkadaşım 14 pro max cihazını satıyor 25 hazirana kadar garantisi devam ediyor pil sağlığı 86 cihazda herhangi...
  8. AEGON

50 BİN TL YE KADAR TV ÖNERİSİ

İyi akşamlar arkadaşlar. 65 ekran olucak şekilde 50 bin tl ye kadar tv arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
  9. AEGON

Filtre kahve makinesi önerisi

5 bin tl bütçeye kadar filtre kahve makinesi arıyorum arkadaşlar kullandığınız önerebileceğiniz makineler varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  10. AEGON

35 bin tl ye kadar laptop önerisi

Soğutma performansı ve malzeme kalitesi iyi bir laptop arıyorum ara sıra oyun oynanıcak aklımda şu model var başka öneriniz varsa bekliyorum...
  11. AEGON

Youtube Premium İçin Cashback Veren Banka Önerisi

Nays ve papara kullanıyorum nays bu ay youtube cashbacki kaldırdı papara da 10 tl gibi düşük bir cashback veriyor kullandığınız bildiğiniz başka uygulama var mı?
  12. AEGON

PS5 İÇİN 1TB SSD ÖNERİSİ

Ps5 için 2500 tl bütçe ile minumum 1tb lık ssd arıyorum arkadaşlar araştırdığım kadarıyla soğutuculu ssd öneriliyor linkteki ürünü buldum başka öneriniz varsa bekliyorum...
  13. AEGON

Playstation kardeşliği nasıl yapılır?

Arkadaşımla ps5 kardeşliği yapmak istiyoruz bende ps plus ve ea play abonelikleri var onun bu abonelikteki oyunlara erişmesini nasıl sağlayabilirim? İnternette bulduğum yöntemi denedik ikimizde birbirimizin hesaplarını konsolda açtık ve konsol paylaşımını aktif ettik ancak yinede olmadı bilgi...
  14. AEGON

1080p 24'' monitör önerisi

En az 165 hz bir monitör arıyorum hepsiburada üzerinden olursa daha iyi olur aklımdaki model aşağıda mevcut başka önerileriniz varsa bekliyorum...
  15. AEGON

Ekran kartı yükseltmek yerine ps5 almak.

İmzamdaki sistemi kullanıyorum 2k da oynadığım için 6600 xt yi yükseltmeyi düşünüyordum ancak onun yerine 17 bin TL ödeyip ps5 aldım genelde pc de fps oyunları oynuyorum bunun içinde 6600 xt yeterli oluyor. Pc de fifayı baya fazla oynuyorum hoşuma giden hikaye türü oyunları da arada sırada...
  16. AEGON

Ekran kartı yükseltmek yerine ps5 almak

İmzamdaki sistemi kullanıyorum 2k da oynadığım için 6600 xt yi yükseltmeyi düşünüyordum ancak onun yerine 17 bin tl ödeyip ps5 aldım genelde pc de fps oyunları oynuyorum bunun içinde 6600 xt yeterli oluyor. Pc de fifayı baya fazla oynuyorum hoşuma giden hikaye türü oyunları da arada sırada...
  17. AEGON

EKRAN KARTI YÜKSELTME ÖNERİSİ

Beyler sistemim imzamda mevcut 6600 xt yi 2k da kullanıyorum fps oyunları için yeterli olsada hikaye tabanlı oyunlar için yüksek grafiklerde artık yeterli olmuyor örnek olarak cyberpunk ta 30 fps gibi bir değer gördüm yüksek ayarlardı sanırım. Kasım indirimlerinde ekran kartımı yükseltmeyi...
  18. AEGON

Kablosuz mouse Önerisi

Şuanda razer deathadder v2 kullanıyorum fps ağırlıklı oyun oynuyorum bütçe sınırım yok kullanıpta önerebileceğiniz kablosuz mouse varsa şimdiden teşekkür.
  19. AEGON

Öneri Samsumg watch 6 44mm kordon önerisi.

Merhaba arkadaşlar. Watch 6 44mm saattim için kordon arıyorum tercihim metal kordondan yana ama başka kordon tavsiyeleride bekliyorum.
  20. AEGON

Samsung watch 6 44mm alınır mı?

Merhabalar. Telefonum honor 70 akıllı saat almak istiyorum huawei gt3 pro aldım ilk başta güzel saat ancak whatsapp bildirimlerine hazır mesaj olarak cevap vermek hoşuma gitmedi onu abime verdim watch 6 almak istiyorum ama uyumlulukta biraz sıkıntı yaşanıyormuş kullanan arkadaşlarım yorum...
Geri