Selamın Aleyküm arkadaşlar.LG G4 telefon sahibiyim değiştirmek üzereyim fakat evimde yedek olarak kalacak.Bu telefon SoC Qualcomm olduğundan dolayı UEFI bootloadere sahip olduğunu gördüm. Biraz araştırma yaparak windows kurulabileceğini gördüm lakin hiçbir fikrim yok. Forumda daha güçsüz bir...
Merhaba arkadaşlar.g41 combo anakartıma hikvision e100 128gb ssd aldım çok güzel . fakat ssd vaat ettiği hız 550-500mb ben 220-200 alıyorum. bunun nedeni ne olabilir? sata ayarlarında neyi kontrol etmeliyim ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz?
Öncelikle Günaydın Arkadaşlar.Biostar G31-M7 TE ver:6.4 anakart aldım.win 10 21h1 sürüm indirdim USB yazdım.ancak boot ettiğimde Windows logosu gelip gidiyor ardından _ yanıp sönüyor.daha da bir şey olmuyor.Yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler
Selamın aleyküm arkadaşlar.Hayırlı cumalar.Evde PC buldum.Gt210 ekran kartı varmış üzerinde.Taktım.Çalıştı ancak ekran bu şekilde gözüküyor.Yardımlarınızı bekliyorum.
Beyler Telefon G4 (Stylus veya Beat değil) Arada Sim kart çıkartıldı diye yeniden başlıyor.Sim çıkardığımda simin alttaki altın pinler kararmış.Sizce kararma yüzündenmi yapar yoksa yuvamı arzalanmıştır?