Arama sonuçları: *

• Users: sweett
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. sweett

Yardım BenQ XL2546 masaüstü kasıyor.

Merhaba. Daha yeni bu olayı fark ettim masaüstünde fare imlecini hızlı çevirdiğimde 40-50 tane imleç ekranda çıkıyor gibi oluyor ve kasma hissi oluyor gibi. Ve aniden sağ yaptığımda sağ olmuyor gecikmeli sağ sol oluyor gibi. Bunun sebebi nedir normal mi? 240Hz kullanıyorum.
  2. sweett

XPG Summoner'mı Razer Blackwidow V3 mü?

Merhaba, şu iki klavye arasında çok tereddüt ediyorum ikisi arasında kaldım. https://www.gaming.gen.tr/urun/60928/xpg-summoner-cherry-mx-blue-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/?ref=akakce&v=1.71.1...
  3. sweett

Yardım BenQ XL2546 Ekranda ara sıra titreşim oluyor.

Merhaba. Birkaç gün önce BenQ XL2546 monitör aldım. Herhangi bir sorun yoktu ki bugün olmaya başlayan ekranda titreme sorunu :( Bunun için çözüm öneriniz var mı? Garanti işine bulaşmadan nasıl çözebiliriz sorunu, yardımcı olabilir misiniz? Güç kablosunu farklı bir prize takıp tekrardan denedim...
  4. sweett

Yardım ASUS VG259QM Renk sorunu

Merhaba. VG259QM monitör kullanıyorum. Yaklaşık 2 ay oldu alalı. Şuanda kullandığım ayar şuan 240Hz 120 OverDrive. Normalde 280Hz 120 OverDrive kullanıyordum. Hiç böyle bir sorun yaşamıyordum. Sorunu sizlere özetleyeyim, mesela CS:GO oynuyorum rekabetçideyim. Alt+Tab atıyorum ekran pembe oluyor...
  5. sweett

5600x Sabit 2.92 GHz

Merhaba. MSI Afterburner ve Görev Yöneticisi üzerinden baktığımızda 2.92 GHz çalışıyor işlemci. BIOS ayarlarını sıfırladıktan sonra Core Performance Boost'u kapatıp D.O.C.P. ayarını aktifleştirdik. Sonuç aynı. Sebebi nedir? Anakart: Rog Strix B450-F İşlemci: Ryzen 5 5600x Stok
  6. sweett

Yardım DDU ile ekran kartı sürücüsü kaldırmayınca ne olur?

Merhaba. Arkadaşım DDU ile kaldırmamış denetim masasından driveri kaldırmış. Ne gibi sorunlar olur?
  7. sweett

3 Ekranın 2'si gitti.

Merhaba. Yayıncı bir arkadaşım var. Normalde ekran kartı sürücü hatası alıp duruyorduk. Dün Windows Update yaptı yayın açmadan önce. Ama güncellemeyi yaparken belirtmiş olduğum bir şeyi daha güncelledi. Dün DDU ile kaldırıp WHQL sürüm driver kurduk bir sorun yoktu ekranlar çalışıyordu. Bu...
  8. sweett

Öneri Razer Deathadder V2 vs V2 Pro

Merhaba. Üstte belirtmiş olduğum mouseler arasındaki farklar neler? Aralarındaki fiyat farkına değer mi? Wireless mouse istiyorum ama aralarında 500 TL fark sadece kablosuz olmasından dolayı mı? Mouselerden anlayan birisi varsa açıklayabilir mi? G Pro X düşünüyordum ama dolar artması ile...
  9. sweett

GTA V Düşük FPS Sorunu

Arkadaşlar bundan 1-2 hafta önce oyun ayarlarımı default olarak oynamaya başladım yani Very High. FPS 100-110 arası gidip geliyordu gerçekten güzeldi. 2 hafta sonrası tekrardan oyuna girdiğimde aynı ayarlar yani very high 4x msaa ayarlarında FPS 50-70 arası dolaşıyordu. Neden kaynaklı olabilir...
  10. sweett

RTX 3060 Ne zaman çıkacak ve satış fiyatı ne olur?

Merhaba arkadaşlar, hepinizin bildiği gibi 25 Şubat tarihinde RTX 3060 piyasaya sürülüyor. Kaç saat durur kim bilir. Fakat bir sorum var, ekran kartı "tam olarak" ne zaman saat kaçta piyasaya sürülür bir bilginiz var mı? Mesela 25 Şubat 00:00'mı 25 Şubat 12:00 mı 23:59 mu gibi sizce ne zaman...
  11. sweett

GTX 1660 Ti Ryzen 5 3600 CS:GO Düşük FPS

Merhaba, başlıkta gördüğünüz üzere işlemcim ekran kartım vs... İle CS:GO'da almam gereken FPS'yi alamıyorum. Şöyle özetleyeyim. Normalde R5 1600 ve GTX 1050 Ti kullanıyordum 3 yıl önce. 250-300 FPS alıyordum. Sonra ekran kartını GTX 1660 Ti Gaming X modeli ile değiştirdim. Birkaç ay öyle...
  12. sweett

ASUS VG259QM 279,857Hz

Merhaba, birkaç gün önce ASUS VG259qm monitör aldım. Ben biraz takıntılı olduğum için ince şeylere aynı monitör ile ilgili 1-2 konu daha açmıştım. Şu an kafama takılan sorun monitörü 240Hz olarak denediğimde 239,760Hz, 280Hz denediğim de 279,867Hz olarak gözüküyor. Bunun sebebi nedir? CS:GO...
Geri