Arama sonuçları: *

• Users: İndeciso
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. İ

Çözüldü✓ Masaüstü apu sistemimde 2. ekran kartı görünüyor. ekran kartımı kullanamıyorum

Merhabalar öncellikle ben uzun süredir apu sistem kullanıyodum amd radeon rx 6700 xt ekran kartı aldım . oyunları sorunsuz bu ekran kartı üzerinden oynuyordum fakat bugün fps'in düştüğünü fark ettim . normalde ekran kartını ilk taktığımda sadece amd radeon rx 6700 xt yi görüyordu ve sorunsuz...
  2. İ

Aradığım oyunu bir türlü bulamıyorum

Play store da bir oyun vardı yıllar yıllar evvel oyandığım aynı Rise of kingdoms gibi bir oyundu çok benzerleri hata çakmasıda diyebilirim . Kitaplığımda saatlerce aramama rağmen bulamadım . Belki ismini bilen oynamış olan vardır diye konu açıyorum . Oyunla ilgili elimde tek görsel bu;
  3. İ

F/P bir kulaklık üstü kulaklık önerisi

Bir tane kulak üstü kulaklık almak istiyorum . Aynı zamanda iyi bir mikrofonu ve iyi bir ses kalitesi olsun istiyorum .şuanda harcayabileceğim bütçe 200-300tl arasıı Snopy'nin bu hem Bluetooth lu hemde kablolu kullanılabilen kulaklığı iyi mi alınır mı ?
  4. İ

Aliexpress den hazır sistem almak mantıklı mı ?

Aliexpress den hazır sistem almak ne kadar mantıklı gümrük durumları falan nedir kaç güne gelir? .almak istediğim PC şu ;
  5. İ

Sizce Bu hazır sistem alınır mı ?

Eclipse Zero Bronze [ModArt PC] I R5 1600 GT 1030 2GB DDR4 8GB 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı https://www.incehesap.com/eclipse-zero-oyuncu-bilgisayari-fiyati-46592/?utm_source=mobile_share Bilgisayardan çok da iyi anlayan biri değilim .bu sistemi alsam orta ayarlarda apex legends oynayabilir...
Geri