Arkadaşlar bugün watsaba güncelleme geldi güncellemedim 14 gün süresi var siz güncelledinizmi güncellemesem facebook tan dolayı pubg hesabım gidicek güncellemeyi düşünüyormusunuz telefonumda pek önemli bişi yok pubg hesabım dışında
Bütçe 850 tl bu bütçeyi aşsam bile 100 aşabilirim dp yada hdm girişi olan 21.5 minimum daha büyük olursa daha iyi olur ince kenarlı kaç ms yada hz olduğu önemli değil oyun amaçlı kullanmayacağım yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar 10400f alacağım ama yorumlarında kutu yırtık geldi yazmışlar yırtık gelirse iade edebilirmiyim 8 10 kişi yırtık yazmış bir kişi bundan bahsetmemiş
Arkadaşlar bir laptobum var 17 yıllık tuşları dökülüo bilgisayarcıya bunu veriyim üstünü tamamlıyıp yeni bi pc aliyim dedim ben ona para vermem dedi uzaktan eğitimde kullanılıo ne yapabilirim
Arkadaşlar monitörün özellikleri hepsiburadada displayport yok dio kablosu mu yok girişimi uzaktan eğitimde kullanılacağı için 144 hz e gerek yok
Model: LG 24ML600M-B
Arkadaşlar ilk defa pcm olucak ikinci elde rx 580 8gb gammingx olus buldum performansı nası baya kalın kart eskimi die düşündüm 1000 tl
1614594933
Gamming x plus modeli
1614594976
10400f ile iyi gider mi
Arkadaşlar 6 küsür bütçem var ekran kartı fiyatları ne zaman normale döner 1 2 aya döner mi 14 yaşımdayım ailemi toplama pc ye 1 yıldır ikna etmeye çalışiodum yeni ikna ettim beklemeli miyim almalımı almalı isem önerikerinizi alırım
1614435347
@Abdullah Hacıgül