Arama sonuçları: *

• Users: Emre mete
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Emre mete

Öneri 17 pro max için ekran koruyucu önerisi

Spigen düşünüyordum fakat hiçbir sitede stok yok hepsinden kaldırılmış bir anda spigen gibi kaliteli fiyat performans önerisine açığım
  2. Emre mete

IOS Apple ıntelligence gözükmüyor

İphone 17 pro max cihazımda apple ıntelligence yok neden acaba dil bölgeyi de değiştirdim yine de gözükmüyor
  3. Emre mete

Abdullah beyin wifi adaptörü hangisiydi?

Beyler bir ara abdullah sürekli wifi adaptörü paylaşıyordu alın diye tp link ti sanırım ama hatırlamıyorum hangi üründü bilgisi olan yönlendirebilir mi
  4. Emre mete

Yardım İphone 17 pro max için kırılmaz kılıf önerisi

Beyler iphone 17 pro max için kırılmaz kılıf ve lens koruyucu için öneri lazım aklımda spigen var fakat bildiğim kadarıyla kamera kısmı açık kırılmalar da var kamera kalitesini azlaltmasın diye fakat bulamadım bilgisi önerisi olan var mı acaba?
  5. Emre mete

Win 11 sorunları devam ediyor mu?

Beyler 10 pro kullanıyorum 11 format atacaktım pc ye 11 e geçeyim artık dedim de ara sıra ssd sorunu gibi şeyler görmüştüm 11 için sorunlar devam ediyor mu etmiyor ise 11 e yükseltirsem 10 daki anahtar geçerli olur mu yoksa temiz 11 format mı atayım
  6. Emre mete

Yardım Motoruma otoparkta park halinde çarptılar yardım lazım

Beyler otoparkta motoruma çarptılar 0 motor aldım kullanmıyorum diye sigorta da yapamadım sigortacı %100 sen haksızsın diyor sigortan yok bilgisi olan var mı nasıl bir yol izleyebilirim bana çok mantıksız kaldı gidip şikayetçi olursan sen para ödersin felan dedi
  7. Emre mete

DİSCORD HESABIMDAN NUMARAM KALDIRILMIŞ

Telefon numaranız ************* yakın zamanda bu hesaptan kaldırıldı ve farklı bir Discord hesabına eklendi. Lütfen telefon numaranızın aynı anda yalnızca bir Discord hesabına bağlanabileceğini unutmayın. beyler böyle bir mail ve mesaj aldım biri hesabımı mı çaldı ne gibi sorun yaratır çözümü...
  8. Emre mete

Yurt dışı playstation fiyatı için öneri bekliyorum.

Beyler ilk defa playstation 5 hatta ps alacağım fiyatları vs hakkında hiçbir fikrim yok yurt dışından babamın arkadaşı gelecek 17.7k ya 0 2 kollu ps 5 1 tb slim alınır mı uygun mudur acaba?
  9. Emre mete

TÜVTÜRK FAZLA FİYAT ALIYOR.

Beyler aracı muayeneye getirdim karttan alırsak 180 tl fazla ücret dediler ve aldılar geçenlerde yanlış değilsem şikayet üzerine alınmaması gerektiğine karar kılınmıştı ki şikayet olmasa bile yasak olması lazım zaten ben bunu tüketici hakem heyetine mi aktaracağım herkesten 180 tl alınsa dünya para
  10. Emre mete

Yardım Güneydoğuda internet kesintisi

Yaklaşık 30 dk dır internet kesildi arkadaşlarla ts deydik güneydoğu bölgesinde yaşayanların interneti aynı anda kesildi bazılarının mobil interneti bile çalışmıyor bilgisi olan var mı acaba?
  11. Emre mete

Mavi Ekran Nvdia güncelleme sonrası donma

Beyler dün son sürüme güncelledim 4070 ekran kartına sahibim pc masaüstünde dahil takılmaya başladı silip bir önceki sürümü tekrar yükledim fakat çok bir fark oluşmadı aynı durumu yaşayıp çözen oldumu format atmadan
  12. Emre mete

Öneri Steel series arctis nova 7p 4788TL

https://amzn.eu/d/0uebcWC Bayadır kullanıyorum ben aldığımda bile 5.5k küsürdü
  13. Emre mete

Yardım Klavye bilek desteği garanti dışı mı?

Beyler Asus un bilek destekli modelini satın almıştım bazen insanların eli su toplar ya öyle şişip patladı garantiye mail attım (Bilek desteği sarf malzemesi olduğu için garanti kapsamında değerlendirilmemektedir, kullanıma bağlı deformasyon oluşmuştur.) böyle bir cevap aldım garanti dışı mı...
  14. Emre mete

Oyun yapımı için chatgpt iş görür mü?

Beyler birçoğunuzun bildiği üzere chatgpt için görüntülü görüşme özelliği geldi aklımda bir oyun yapma düşüncesi var yeni gelen bu özellik yardımcı olur mu acaba ? Kodlama vs için en ufak bir bilgim yok herşeyi chatgpt ye görüntülü gösterip beni yönlendirmesini kodları yazmasını istiyeceğim.
  15. Emre mete

❌İndirim Bitti! Boynerde benetto ayakkabı 575tl

https://www.boyner.com.tr/benetton-bn-30138-3488-beyaz-lacivert-erkek-spor-ayakkabi-p-15277623?magaza=terda-ayakkabi https://www.boyner.com.tr/beyaz-erkek-sneaker-bn-30629-p-1119285?magaza=boyner Ürün kalitesi hakkında pek bilgim yok ama 600 tl ye de pek bişey kalmadı herhalde
  16. Emre mete

Yardım Ds7 araç için yardım lazım

Beyler 2023 ds7 araç sahibiyim araç adblue hatası verdi aracı garantiye gönderdim 110k fiyat çektiler değişim için birkaç kişi 2019 dan sonra garanti hariç müdahale edemiyoruz dediler bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı acaba?
  17. Emre mete

Öneri 8k ya kadar mouse önerisi

Beyler razer viper v2 pro kullanıcısıyım sorun oluştuğu için değiştirmeyi düşünüyorum viper v3 pro düşünüyordum fakat 8k fiyatı var arkadaşlar da gereksiz pahallı diyor ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse gözüme çarptı ya da g pro sup2 de olabilir var mı öneriniz acaba genelde valorant oynuyorum...
  18. Emre mete

Öneri Razer viper v3 pro alınır mı?

Beyler razer viper v2 pro kullanıcısıyım v3 pro almayı düşünüyorum pek bir inceleme bulamadım alıp kullanan var mı acaba?
  19. Emre mete

Yardım M2 Dönüştürücü Anakart a uyumlu mu?

Beyler amazon dan aldığım olmamıştı bu uygun mudur anakart ıma acaba alınır mı uygunsa?
  20. Emre mete

Öneri Beyler 2 Steel series kulaklık arasında kaldım

Beyler artic 1 wriless modeline sahiptim arızalanması sonucu değişim talebinde bulundum amazon muadil ürün olarak nova 5 önerdi inceleme videolarına baktığım zaman ses ayrımını 7 ye göre törpülemişler net değil deniliyor bu açıkçası özellikle pubg gibi oyunlarda önemli ama çok mu kötü bilgim var...
Geri