Arama sonuçları: *

• Users: lOxOl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. lOxOl

Sistem Ne Kadar Eder? 4070|12400F

Arkadaşlar sistem satılsın istiyorum sizce adil fiyatı nedir? Ekran Kartı: PNY XLR8 RTX 4070 Intel Core i5 12400F SSD: Crucial P3 Plus 1Tb RAM: G.Skill 2x8GB 3200mhz Anakart: MSI H610M-E DDR4 Güç Kaynağı: Xigmatek Odin 700W 80+ Kasa: Gamebooster Gb-x223b 4x ARGB
  2. lOxOl

🔥İndirim Glorious GMMK2 QTR Modüler %96 Siyah Türkçe Mekanik Gaming Klavye | 2399 TL

https://www.itopya.com/glorious-gmmk2-qtr-moduler-96-siyah-turkce-mekanik-gaming-klavye_u24367
  3. lOxOl

Yardım Keenetic Router Hakkında

Merhaba dostlar. Bende keenetic omni dsl modem var. Modeme yaklaşık 15-20 arası cihaz bağlı ve ben bu kadar çok cihaz olmasından dolayı wi-fi kalitesinin düştüğünü düşünüyorum. Modemin yükünü azaltmak ve 5ghz bandını da kullanabilmek için keenetic explorer düşünüyorum. Sizce uygun bir tercih...
  4. lOxOl

Lian Li Galahad AIO UNI Fan SL LGA 1700 Soket Uyumlu Mudur?

Merhaba ben dün gaming gecesinden bu soğutucuyu aldım. İncehesabın sitesinde LGA1700 uyumu gözükmüyor ancak Lian Li sitesinde 2021 sonrasında üretilen modellerde uyumlu olduğu gözüküyor. Sizce LGA1700 uyumu var mıdır? İncehesaba mesaj attım ancak daha dönüş gelmedi...
  5. lOxOl

🔥İndirim Yeniden Stokta | 7500F 4060 Ti 26499 TL

Sistem bir süredir bu fiyattaydı ancak sadece mağazada stoklar gözüküyordu. Yeniden online için stok girilmiş. 16 liraya kasayı MSI yapmayı unutmayın Bütçeniz varsa da 831 lira farkla b650 anakart tercih etmekte fayda var...
  6. lOxOl

Çözüldü✓ Bu Sisteme Geçmek İçin Bu Para Verilir Mi?

Dostlar merhaba 1. sistemden 2. sisteme geçmek için yaklaşık 12-13k para verilir mi sizce ne diyorsunuz? Değişecek parçaları yazıyorum sadece 1. Sistem 4070 PNY XLR8 12400F ve Stok Soğutucu 16GB DDR4 Ram H610M-E Rampage Triangle Kasa 2. Sistem 4070 Super Zotac Twin Edge 7500F ve Corsair H100...
  7. lOxOl

Bu Bilgisayarın Ederi Nedir?

Arkadaşlar merhaba bu bilgisayarın ederi nedir acaba. Yeni bilgisayar aldığım için bunu satacağım, ne kadara ilana koymalıyım? Tüm parçalar yaklaşık 7-8 aylık ve hepsinin faturası, garantisi, kutusu tüm aksesuarları duruyor Ekran Kartı: PNY XLR8 RTX 4070 12 GB İşlemci: Intel I5 12400F...
  8. lOxOl

Yardım Hangi Soğutuyu Almalıyım? Corsair H100 RGB vs H100X RGB ELITE

Dostlar Hangi soğutucuyu önerirsiniz ? İşlemcim 7500F. Kasam corsair olduğu için soğutucuyu da corsair almak istiyorum H100 RGB: 3099 TL H100X RGB Elite: 3350 TL
  9. lOxOl

Yardım Corsair Fanların RGB Kablolarını ADD Gen2 portuna takmak

Dostlar merhaba benim kasam ve soğutucum aşağıda belirttiğim şekilde olacak. Bunların rgb senkronizasyonunu iCUE üzeriden yapabilmem için ne yapmam gerekiyor? Aşağıya fotoğrafını koyduğum ADD Gen 2 portlarına kasa fanlarının ve soğutucu fanlarının rgb kablolarını bağlasam iCUE üzerinden kontrol...
  10. lOxOl

Razer Barracuda X vs Razer Kaira

Arkadaşlar hem pc hem de ps5 için kullanacağım sizce hangisi daha uygundur?
  11. lOxOl

Kasamın Modeli Nedir?

Dostlar merhaba bende bir kasa var aerocool marka olduğu yazıyor ancak internette bu modeli epey aramama rağmen bulamadım. Bir fikri olan var mıdır?
  12. lOxOl

Öneri PNY XLR8 4070 Bu Fiyata Alınır Mı?

Dostlar 12400F ile 4k da kullanmayı düşünüyorum fiyatı sizce nasıldır tavsiye eder misiniz?
  13. lOxOl

Bu İki Ram Uyumlu Mu

Dostlar selamlar Benim elimde Gskill Ripjaws 8 GB 3200 Mhz Ram var şimdi bunu yükseltmek istiyorum ancak 3200 olan 635 lirayken 3600 mhz olanı 605 lira yani 3600 olan daha ucuz. Sizlere sormak istediğim ise ben 3600 alıp her ikisini de 3200mhz frekansta kullansam sorun yaşar mıyım sizce...
  14. lOxOl

Laptopta Termal Macun Değişimi Sonrası 90 Dereceler

Dostlar merhaba az önce laptobumda termal macun değişimi yaptım ve ekran kartım Furmarkta 65 dereceyi geçmezken işlemcim 95 derecelere kadar yükseliyor. CPU'nun boştaki sıcaklığı ise 55-65 dereceler arasında seyrediyor. Bu durum normal midir yoksa macunu acaba yetersiz sürme gibi bir hata mı...
  15. lOxOl

Bilgisayarım Ne Kadar Eder

Dostlar bilgisayarımı satmayı düşünüyorum ama ne kadar eder fikrim yok sizce ederi nedir bu sistemin Anakart: MSI PRO H610M-G (KFG) İşlemci: İntel i3 12100F (KFG) Ekran Kartı: Sapphire Pulse Rx 5700 XT 8GB PSU: Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ (KFG) Ram: Gskill Ripwajs 3600 MHZ 16 GB (KFG) SSD...
  16. lOxOl

Yardım Bu Psu ile Alınabilecek En Üst Ekran Kartı Nedir?

Merhaba Corsair Cx550f Psum var. Bu PSU ile alabileceğim en ideal ekran kartı hangisidir acaba? RTX kartlar düşünüyorum, bütçe pek sıkıntı değil.
  17. lOxOl

Fotoğraf Makinesi Önerisi

Merhaba bir fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum. Temel amacım Seyahatlerimi fotoğraflamak ve dental fotoğrafçılıkta kullanmak. Özellikle 2. sebepten ötürü kaliteli bir makine almayı düşünüyorum ama bütçem çok üst düzey makinelere çıkmaya el vermiyor. Bu nedenle Bilgili arkadaşların yardımına...
  18. lOxOl

En Uygun Xbox Series S Nerede

Dostlar selamlar en uygun series s nerede bulabilirim. Akakçeden baktığımda geçen hafta 7400 lira civarında olan fiyatlar bu hafta 9000lere dayanmış. Geçen haftaki fiyattan bulabileceğim bir yer var mıdır
  19. lOxOl

Yardım Sessiz Kasa Fanı Önerisi

Dostlar selamlar kasaya 3 tane fan almayı düşünüyorum (2 öne 1 arkaya) önerebileceğiniz sessiz fan var mıdır? Işıklı olması şart değil hatta ışıksız olursa da iyi olur, ışığa verilecek parayla bir tık daha üstünü alabilirim. Bütçe fan başına 250 civarı düşünüyorum
  20. lOxOl

No Man's Sky Alınır Mı?

Merhaba dostlar No Man's Sky Alınır Mı? Steamdan almayı düşünüyorum 255 liraya sizce değer mi
Geri