Arama sonuçları: *

• Users: emrekrkt34
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. emrekrkt34

5 ayda eşit ağırlık 120 bine girilir mi?

Ders çalışmak yerine oyun oynadım ve pişmanım. Hedefim en az eşit ağırlıkta sıralama olarak 120 bine girmek. Bu hedefime mezuna kalmadan girmek istiyorum, girebilir miyim sizce ? Yorumlarınızı bekliyorum.
  2. emrekrkt34

7500TL Sistem önerisi

Bana 7500Tl'yi aşmayacak şekilde sistem önerin. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  3. emrekrkt34

Almanya'dan series s getirtmek

Almanya'dan series s getirtmeyi düşünüyorum. Halamlar her sene arabayla memlekete gelirler. araba aracılığı ile series s getirtirsem vergi ekstra ücret vs. gibi sıkıntılar çıkar mı cevaplarsanız sevinirim
  4. emrekrkt34

Epic games store indirmeyi durdurup başka zaman devam ettirsem aynı yerden devam eder mi?

arkadaşlar örneğin gta 5 i 20 gb sini indirdim durdurup pc yi kapatıp yarın tekrar başlatsam aynı yerden devam eder mi yardım ederseniz sevinirim tşk
  5. emrekrkt34

Superior Bronze sistem 2500 ₺ fiyata alınır mı ?

https://www.incehesap.com/superior-bronze-webtekno-gaming-pc-fiyati-44963/ arkadaşlar attığım linkteki pc geçen sene kuzenim satın aldı ve nerdeyse hiç kullanmadı öyle boş duruyor kendisine 2500 tl ye alabilirim diye sordum oda evet dedi 2500 tl fiyat bu pc için iyi mi ? biliyorum bazı parçalar...
  6. emrekrkt34

Tek fanlı GTX 1650s ısınma sorunu

Tek fanlı gtx1650s ısınma problemleri olduğunu duymuştum. Bu doğru mu ,performansı etkiler mi cevaplarsanız sevinirim
  7. emrekrkt34

Bu bilgisayarın 2.el fiyatı kaç TL'dir

Arkadaşlar bu yukarıdaki bilgisayarı güvenilir bir kişiden 1 yıl kullanılmış bir şekilde alacağım ama 2.el piyasasını pek bilmiyorum. Ben bu bilgisayarı kaç liraya alırsam iyi olur yardımcı olursanız sevinirim.
Geri