Arama sonuçları: *

• Users: yigitern
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yigitern

Forza Horizon 5 AFK Showcase Sahneler

Merhaba! Bir kurgu ödevim var ve bu kurgu ödevimde Türkiyede satışına yeni başlanmış Honda CBR 500 R hakkında bir video çekeceğim. Bu videoda Forza Horizon 5 oyununda arabanızı showroom'a getirip bir süre afk bıraktıktan sonra karşınıza çıkan showcaseler gibi olacak ve ilham almak için bunları...
  2. yigitern

Acer a515-57-59vs Marka Laptop İçin Ram

4x2 olmak üzere 8gb Ram'ım var ve 16 + 4 yapmak istiyorum 20gb olması için hangi ram'ı almam gerek
  3. yigitern

İnstagram Dm Kutusu Yardım

2-3 Gün önce arkadaşım bana dm atmak için dm kutuma girdiğinde böyle bir uyarı ile karşılaştı fakat instagram hesabımda o kadar fazla takip attığım bir insan bulunmamakta zaten 150 takip ettigim 150 de takipcim var insanlara istek attığım zaman "gözden geçir" butonu çıkmıyorda fakat dm kutuma...
  4. yigitern

Öneri 26-30k Arası QHD LAPTOP Önerisi

Merhaba arkadaşlar Acer Aspire 5 sahibiyim fakat o kadar çok sorun çıkarttı ki bana cihazı satışa koydum ve evdeki kasamıda aynı şekilde satılığa koydum ortalama 26k 27k gibi bir fiyata ikisini satmayı planlıyorum onlar yerine hem oyun hem iş için kullanabileceğim bir bilgisyar istiyorum renk...
  5. yigitern

Acer Aspire 5 A515-57 Touch Pad

TouchPad'imde arıza var yedek parça olarak bulamadım yardımcı olabilirmisiniz
  6. yigitern

Acer Aspire 5 Fan Sorunu

Biosumu güncelledikten sonra fanım çalısmamaya başladı biosta her hangi bir fanla ilgili bölüm bulamadım SpeedFan uygulamasına girdigimde ise fanlar gözükmüyor bile. Bilgisayarımın içini açıp kontrol ettim bağlantılarında bir sorun yok
  7. yigitern

Windows 11/Acer Aspire 5

Acer Aspire 5 Marka bir laptopum var ve sesinde bir problem çıktı ses açma yerinde bir çarpı var ve bu çarpıyı arastırdıgımda kayıt aygıtlarından bir şeyler yapıyorlar fakat benim kayıt aygıtlarında hiç bir şey görünmüyor aygıt yöneticisindede hoperlörüm gözükmüyor bilgisayarımı sıfırlamak...
  8. yigitern

5.000TL Telefon Önerisi

5000TL bütcem var telefon önerilerinize açığım beni 3-5 yıl götürse yeterli
  9. yigitern

CS2 Çözünürlük Sorunu

cs2 ilk defa oynamak için girdim uzun bir aradan sonra fakat 1920x1080 oynamama rağmen oyun aşırı piksel piksel görünüyor sanki 1020x oynuyomusum gibi
  10. yigitern

Ryzen 5 5625u vs Ryzen 5 7525U

Hangi işlemci daha iyi yardımcı olursanız sevinirim
  11. yigitern

Çözüldü✓ PCKolik 19.999TL 3070ti Sistem

https://pckolik.com/urun/tron-v3-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/ Fiyatı iyi gibi geldi ilgilenen bakabilir
  12. yigitern

Yardım bu iki laptoptan hangisini tercih etmeliyim

https://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-laptop-15-eh2010nt-amd-ryzen-5-5625u-8-gb-256-gb-ssd-freefreedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-68n97ea-p-HBCV000036E2AC?magaza=Teknorya&&wt_gl=cpc.6802-IT.pmax.camp20506957413adgr000000&gclid=CjwKCAjw6p-oBhAYEiwAgg2PguS9UTkOITQPy4lueCHi7FP6WD_tVzqwiNV1QsX...
  13. yigitern

Yardım Grafik Tasarsım İçin Laptop

7k ile 9k arasında bir bütcem var 1920x1080 olması önceliğim 2. el olursa daha iyi olur fiyat yüzünden
  14. yigitern

Huawei D15 i3 10.Nesil Alınır mı?

7000tlye sarı sitede buldum grafik tasarım ve web tasarım için kullanıcağım kullanıp şikayeti olan var mı ?
  15. yigitern

sistemim kaç TL eder

Sistemimi satın alalı 1 yıl oldu itopya üzerinden 29 temmuz 2022 tarihinde satın aldım ve laptop alıcağım için satmayı düşünüyorum fiyat hakkında bi bilgi verebilrseniz sevinirim iyi forumlar. Asus DUAL RTX 3050 8GB | Intel Core i3 12100f | G.Skill Ripjaws 8x2 3600 MHz | Asus EX-B660M - V5 D4 |...
  16. yigitern

Yardım 7000TL Grafik Tasarım & Web Tasarım Laptop öneri

oyun için istemiyorum huawei matebook gibi önerebilceğiniz laptopları bekliyorum grafik tasarım ve web için kullanıcağım. Çözünürlüğü 1920x1080 olması tercihimdir
  17. yigitern

Adobe uygulamaları için laptop'a ihtiyacım var

İşim gereği web tasarım ve grafik tasarım yapıyorum fakat artık laptop'a ihtiyacım var çok güçlü bir cihaz aramıyorum 7k bütcem var 2. el arıyorum cihazı aklımda huawei matebook d14 veya asus vivobook tarzı bir şey var (grafik tasarım işlerim baskıya gitmeyecek.)
  18. yigitern

Zowie fk1 alternetifi

Yaklasık 2-3 haftaya kadar zowie fk1 kullandım(3yıl) ve gerçekten mükemmel bir mouseydi fakat fiyatları uçtuğu için tekrar alamıyorum elime oturuşu hissiyatı mükemmeldi benzeri alternetif önerisi olan varsa yazabilrmi bütçe 300
  19. yigitern

Valorant 1920x1080 olmuyor

config dosyasından değiştirmeyi denedim fakat düzelmedi 1920x1080 yapıyorum geri 1440x1080 oluyor
  20. yigitern

xBox Game pass yordu...

ilk baş oyun kilitlendi diyip durdu şimdi ise oyunu sildi gösteriyor fakat oyun hala yüklü.. 1692340475 3. indirişim olucak bu hafta ilkinde de kendi kendine silmişti
Geri