Arama sonuçları: *

1. Kürşat Bey

‼️HAZIR SİSTEM DEVRİ BİTTİ Mİ ‼️

Artık toplama sistemler montajlı şekilde gelmeyecek diye haberler var CE ve TSE belgeleri alınacakmış hazır sistemlerde bu sebeple firmalar montaj yapmadan demonte gönderecekmiş siz neler düşünüyorsunuz Allah tan benim gibi abiniz var da siz değerli forum üyelerine ücretsiz montaj hizmeti veriyor 😂
  2. Kürşat Bey

Yardım Arkadaşlar Yardımınıza İhtiyacım Var ‼️

Dostlar bilgisayar da bir problem var işlemci den şüpheleniyorum elimde fazla Ryzen işlemci yok Ryzen 1200 / 2600 vb eski tip işlemcisi olan var mı sadece deneme amaçlı kullanacağım İstanbul/ Esenler de oturuyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdi işlemci alırsam ve sorun onda çıkmazsa...
  3. Kürşat Bey

Tivibu Nasıl Tavsiye Eder Misiniz

Babamların evinde digitürk var taahhüt bitiyor tivibu düşünüyorum sizce nasıl genelde full belgesel izler İptv vs önermeyin adam her seferinde onu açmayla kullanmayla uğraşamıyor kızıyor 😅 Tivibu Süper Paketi 110tl bu arada
  4. Kürşat Bey

🚨Modart PC Ve İtopya İle Kampanyalı Ürünler Geliyor Bu Sefer İddialı 🚨

Modart pc Levon İtopya işbirliği ile birçok üründe yeni okul yılına özel indirimli ürünler ile geliyor Sistemler , monitörler , ekipmanlar da uygun fiyatlı ürünler olacağı yönünde bilgiler var video 16:00 gelecekmiş bir bakın derim işinize yarayan şeyler çıkabilir kendisi iddialı konuştu 🤔
  5. Kürşat Bey

FİTNESS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VARSA YARDIMCI OLABİLİRİM

1.5 yıldır fitness ile uğraşıyorum bildiklerimi tecrübelerimi sizlerle paylaşabilirim kilo verme kilo alma konularında da soru sorabilirsiniz bir akım başlatalım sağlıklı yaşam kadar güzel bir şey yok pc oyun vs hikaye bir kere spor yapın farkı görün kendinize 2 saat ayırın çok değil…
  6. Kürşat Bey

YouTube'da Yabancı Videoyu Türkçe Alt Yazılı Yapma

Dostlar merhaba yabancı videoların altyazısını Türkçeye çevirmem lazım mobilden giriyorum nasıl yapabilirim bunu benim için çok önemli çözümü varsa çok memnun olurum teşekkür ediyorum şimdiden
  7. Kürşat Bey

‼️ SİZİN SİSTEMLERİNİZİ PAYLAŞIYORUZ‼️

Sevgili arkadaşlar instagram da bilgisayar toplamaları , bilgi içerikleri vs paylaşılıyorum sayfama destek olmak için sistemlerinizi paylaşmak istiyorum izniniz olursa bu gönderinin altına sistemlerinizi atarsanız çok mutlu olurum 2 adet r esim yeterli kasa dışı ve içi olarak şimdiden destek...
  8. Kürşat Bey

13400F & ARC 750 DDR5 Sistem 18999TL

Bence DDR5 ve 13400f e göre iyi sistem kasayı gamepower yapın alırsanız https://www.incehesap.com/jarvis-x-tavsiye-sistem-fiyati-46589/?utm_source=youtube&utm_medium=influencer&utm_campaign=HaQQuS&utm_term=11.03.2025-%C4%B1ntel-arc-a750-sistem
  9. Kürşat Bey

Topraktandır Cümle Beden…

TOPRAKTANDIR CÜMLE BEDEN ÖLDÜR NEFSİNİ ÖLMEDEN BÖYLE EMRETMİŞ YARADAN SEN KALEMSİN BEN UÇ MUYUM Ne güzel de söylemiş üstad.
  10. Kürşat Bey

Aranızda Avukat Var Mı Önemli Bir Konu Var

Arkadaşlar aranızda avukat var mı önemli bir konu var da akıl almamız lazım
  11. Kürşat Bey

HAYIRLI CUMALAR ALLAH’IN RAHMETİ ÜZERİNİZE OLSUN

ÜMİT BİR KAPI GİBİDİR UMUT BİR ZİNCİR GİBİ NE O KAPI KAPANIR NE DE O ZİNCİR KIRILIR O REHMET HİÇBİR ZAMAN BİTMEZ… Hayırlı Cumalar
  12. Kürşat Bey

🎬 YouTube’den Film Kanalı Önerisi 🎬

Gencolar youtube den film izlicem sadece YouTube olması lazım tv den izliyorum bildiğiniz en iyi film kanalı var mı izlenmeleri çok olan sevilen güzel bir kanal
  13. Kürşat Bey

Kamera Lens Koruma Bozuyor Mu ?

İPhone 14 pro max telefonum var kamera lens koruma kamera kalitesini bozuyor mu spigen marka alıcım alırsam dandik değil yani :)
  14. Kürşat Bey

Hayatımda İlk Defa Pilav Yaptım 😄

İlk pilav denemem bu şeklide oldu sizce nasıl? Basmati pirinç tereyağı ve sızma zeytinyağı kullandım
  15. Kürşat Bey

🔥 V. O. K 5600 & 4060 Sistem 18999TL 🔥

Konusu açıldı ise kusura bakmayın haberim yoktu
  16. Kürşat Bey

🔔 Pc Hocası E-Spor Sistemleri Yayında 🔔

https://www.gaming.gen.tr/nvidia-geforce-rtx-espor-sistemleri/?utm_source=YouTube&utm_medium=PCH&utm_campaign=GALAX+ESPOR+S%C4%B0STEMLER%C4%B0
  17. Kürşat Bey

🔥İndirim 7800x3D & 4080 Super Sistem 74999TL SÜPER FİYAT

32 Ram sıvı soğutma kaliteli kasa Psu ekran kartı modeli ile bence çok iyi fiyat değerlendirin derim. İntel de mevcut isteyen istediğini alsın https://pckolik.com/kampanya/modart-tarafini-sec-v2
  18. Kürşat Bey

En Sevdiğiniz Enstrüman Nedir ?

Benimki piyano çok çalmak isterdim sesi çok huzur veriyor sizin nedir?
  19. Kürşat Bey

S22 ULTRA KULLANICILARI BAKABİLİR Mİ ?

Bende s22 ultra var telefonu sallayınca kamera yerinden ses geliyor sallanti sesi gibi 100x zoom var acaba yakınlaştırma için kullanılan aparatı sesi mi ?
  20. Kürşat Bey

Amazon Palet Kutu Ürünleri 350TL

Dolandırıcılarına son numarası bumu artık 😂 https://sales-pallets.com/QZ8w8kNb?fbclid=%7Bfbclid%7D&ad_id=120212682656300510&ai=120212682656360510&ad_name=creo+3
Geri