Arama sonuçları: *

• Users: Rovi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Yardım Razer BlackShark V2 HyperSpeed vs HyperX Cloud III Kablosuz

Sizce hangisini almalıyım taksitle alacağım yada o fiyat bandında başka model varsa önerebileceğiniz bekliyorum.
  2. R

Yardım Acilen sandalye lazım karar veremiyorum

https://www.hepsiburada.com/claw-s-z10-masaj-fonksiyonlu-ergosupport-terletme-yapmaz-kadife-bel-bas-yastigi-cift-kol-mekanizmali-celik-ahsap-iskeletli-oyuncu-koltugu-p-HBCV0000A53IH4?magaza=Hepsiburada bunu 4200 e aldım fakat yorumları içimi ısıtmadı adam gibi incelemesi falanda yok başka...
  3. R

Yardım Donanım arşivinin önerdiği koltuk alınır mı?

4200 liraya bunu aldım fakat genel olarak diğer sitelerde vs ytorumlar kötü yönde şuan kargoda sizce iptal etmelimiyim. Yardımcı olursanız sevinirim Koltuk bu
  4. R

Yardım Klavye almak istiyorum arada kaldım

kafamda sahibinden den 1600 1700 arası sıfır yada sadece açılmış aula f75 var kablosuz ve tkl istiyorum o segmentte başka bir alternatif vs varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  5. R

Yardım Acil yardım pulsar rs200 vs cf moto sr250 mi

güncel olarak cebimde 50 civarı para var ve ay sonu ehliyet alıyorum ehliyet aldıktan sonra direkt almalıyım şuan güncel olarak pulsarın ödeme seçeneği tam olarak istediğim şekilde ve karşılayabileceğim düzeyde ama kalbim cf nin güzelliği ve teknolojisine aldanıp 6 taksit seçenği ile almaya...
  6. R

Oyunlarda atma sorunu

geçen gün 25.3.1 güncellemesini indirdim ekran kartım rx6800 xt güncellediğimden beri oyunlardan atma başladı ve amd driver hata mesajı gönderip oyunu kapatıyor cs 2 ve pubg de yaşıyorum en çok bu sorunu çöözümü olan varsa çok iyi olur
  7. R

Sizce nasıl yarın alacağım

Yarın alacağım bütçem ortalama o civarlarda ve parçalarında kaliteli olmasını istedim öneri ve tavsiye eleştiri bekliyorum.
  8. R

Yardım YARDIM! Klavyesi çalışmayan laptopa format atmak

leptopun klavyesi bir anda gitti herşeyi denedim olmadı eski leptop sony nin ve o yüzden driveri yok yada bulamadım format atmam lazım driverlerin tekrar kendini yüklemesi için ama klavye algılamadığı için format ekranına giremiyorum.
  9. R

Yardım Uyguna yada ücretsiz adobe photoshop önemli!!

Bu sene bilgisayar programcılığı okuyorum ve grafik tasarımı dersimiz için adobe photoshop 2018 programına ihtiyacım var ve aylık 1k veremem bunun için ucuz lisans yada korsan nasıl indirebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
  10. R

Rtx 4060 ryzen 5 5600 sistem

bütçe maks 25 4060 ti olursa o da yanında da. şimdiden teşekkür ederim 1730387951 yada 22 23k ya alınabilecek en iyi sistem kasım indirimlerinden önce
  11. R

Yardım diskin içindeki sürücüleri birleştirme

Buradaki disk 0 ın 2 sürücüsünü nasıl birleştirebilirim.
  12. R

"Sistem bu uygulamada yığın tabanlı bir arabelleğin taştığını algılandı" hatası

hangi uygulamayı açsam bu uyarıyı veriyor güncellemler yapıldı son sürüm (windows 11)
  13. R

12000 TL Bütçeye Kadar Elektrikli Süpürge Önerisi

Anneme elektrik süpürgesi alacağım hediye olarak şuan ki baya eski ve gürültülü eziyet çektiriyor bana sessiz ve torbalı bir elektrik süpürgesi istiyorum bütçem 12 k ya kadar çıkabilrim ama zor ortalama 7 8 bin arası olursa çok iyi olur
  14. R

Bilgisayara özel site yasaklama

Küçük kardeşime laptopumu verdim ama instagram reddit gibi yerlere girmesini istemiyorum bunun için kod vs yada program varmı
  15. R

Yardım Logitech G29 Yerine Ne Alınabilir?

G29 almayı düşünüyorum shifterli ama onun gibi geri tepme mekanizması olan önerebileceğiniz direksyon setleri varmı
  16. R

İcra davam neden hala kapanmadı

Merhaba, Yaklaşık 2 yıl önce, lisedeki bir sınıf arkadaşım, Scooby Türkiye isimli bir uygulama üzerinden kimlik bilgilerimi izinsiz kullanarak bir hesap açmış ve bu uygulamada benim adıma borç oluşturmuştur. Bu durumdan haberdar olmadan evimize gelen bir icra davası kağıdıyla karşılaştık. Ne...
  17. R

sıvı soğutma önerisi

ryzen 7 7700 işlemcim için (yükselticem ilerde) 360mm argb f/p sıvı soğutucu önerisi alabilirmiyim çok fazla seçenek var kafam çok karıştı bütçem max 4.5k
  18. R

Akvaryum tipi ve hava akışı iyi olan bir kasa önerisi

Sistem Özelliklerim rx6800xt 3x (ekran kartı 40cm o yüzden büyük bir kasa olması gerekiyor ve 3 fanlı 360mm bir sıvı soğutucu alıcam ek olarak işlemcim ryzen 7 7700 ikinci el de olabilir
  19. R

Cs2 de Vac ban yedim

Kuzenim bilgisayarımda oynarken oyunda birisi "m_yaw inf" komutunu kullanmasını istemiş o da kullanmış 1 gün sonra hesabım yasaklandı bunun sebebi nedir bilen biri varmı ve bunun bir hata olduğunu düşünüp geri kaldırma ihtimali varmı banın. Oyunun izin verdiği bir komutu kullanarak nasıl vac ban...
Geri