Arama sonuçları: *

• Users: Luciquad
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Luciquad

RAID0 No Disk Connected to System Sorunu

https://cdn.discordapp.com/attachments/972273379400880208/972808814497783858/C6AD72A6-BF76-41E6-991C-1E23A398637C.jpg Bilgisayar algılıyor, bu bilgisayarda ve disk yönetimi kısmında gözüküyor ssdler fakat bios intel rst de ve intel optane memory and storage managementta gözükmüyor.
  2. Luciquad

Yardım Gigabyte z590 Vision G internete bağlanamıyorum

Asus prime z50m plus olan anakartımı gigabyte z590 vision g ile değiştirdim şimdi bilgisayarı açtığımda internete bağlanamıyorum.
  3. Luciquad

Maksimum 15000₺ ile Sadece Kasa Önerisi

Arkadaşlar sadece kasa için bütçem maksimum 15000₺. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden yardım edeceklere teşekkürler.
  4. Luciquad

Asus Prime Z590M-Plus Hangi İşlemci Markalarını Destekliyor?

Asus Prime Z590M-Plus Hangi İşlemci Markalarını Destekliyor?
  5. Luciquad

Öneri Bütçesiz Müzik için Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar müzik için kulakiçi kulaklık önerilerinizi bekliyorum.
  6. Luciquad

2100₺ Bütçe ile Kablosuz Kulaklık Önerisi

G733 alınır mı veya başka tavsiyeniz var mı?
  7. Luciquad

Bilgisayar Açılırken USB Girişleri Çalışmıyor

Öncelikle bilgisayar kapalı olduğu halde kulaklığımın ışıkları yanık kalıyor, bilgisayarı açarken ise usb girişleri çalışmıyor. USB Port takılı (3.0), farenin ışığı vs geliyor ama hareket etmiyor veya klavye çalışmıyor gibisinden. Bilgisayarı ilk aldığımda bu sorun yoktu, daha sonra bios...
  8. Luciquad

Monitör Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

Merhabalar, cuma günü akşamı bilgisayarımı aldım. Hayırlısıyla bu hafta gelir gibime geliyor. Fakat sorun şu ki monitörüm yok. Şuan laptop kullanıyorum ve bir adet monitöre ihtiyacım var. Mönitörü Kullanma Amacım; Video editleyeceğim (Oyunlar hakkında videolar çekiyordum, şimdi oynarken arkada...
  9. Luciquad

Ödüllü 25000 TL Civarı Sistem Tavsiyesi Alınır

Bu sistemi ne için kullanacağım; -> Sanal Sistem (virtual box) -> Oyunlarda Video Kayıtları (OBS 240FPS veya 140FPS) -> Video Düzenleme ve Render -> Photoshop, After Effects, Sony Vegas Pro gibi programları rahat çalıştırabilecek. -> Sürekli farklı oyunlarda videolar çekeceğim SSD'nin çok hızlı...
  10. Luciquad

Miningli RTX 3060 veya RTX 3080 Alınır mı?

Arkadaşlar aşağıda belirttiğim ekran kartları alınır mı? 15.500₺ ---> MSI RTX 3080 GAMING Z TRIO 10G 320 Bit GDDR6X 10 GB Ekran Kartı 7.700₺ ---> GIGABYTE GeForce RTX 3060 VISION OC 12GB GDDR6 192Bit NVIDIA Ekran Kartı Kartların ikiside mining için kullanılmıştır. Sizce alınır mı bu fiyata...
  11. Luciquad

Maksimum 30000₺ Bütçe ile Sistem Toplar mısınız?

Arkadaşlar sistemde yayın, render, photoshop, vegas pro, after effects gibi programlar kullanacağım. Onun dışında sistemde virtual box ile 2. bilgisayar açıp virüs vs analizleri yapacağım. Kasmasını istemiyorum bilgisayarın içindeki bilgisayarın vs. Şimdiden toplayacak herkese teşekkürler!
  12. Luciquad

Hangi Kasa Daha İyi?(Corsair 5000D vs Cooler Master TD500)

Cooler Master MasterBox TD500 ARGB Kristal Mesh Temperli Cam Mid Tower ATX Kasa ve 750W Güç Kaynağı = 1750₺ - Corsair 5000D Airflow Temperli Cam Mid-Tower ATX Beyaz Bilgisayar Kasası = 1730₺
  13. Luciquad

Hangi Sistem Daha İyi? veya Başka Öneriniz Var mı?

a SAĞDAKİ 24.825₺ SOLDAKİ 25.472₺
  14. Luciquad

Konudaki Parçaların Hangileri F/P Olarak Daha İyidir?

Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 3070 Suprim X 8G VS MSI GeForce RTX 3070 Gaming X Trio 10450₺ VS 11829₺ Anakart: MSI MAG X570 Tomahawk Wifi DDR4 AM4 Anakart VS MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon Wifi DDR4 AM4 Anakart...
  15. Luciquad

Ekran Kartsız 8000₺ Civarı Sistem Toplayabilir misiniz?

Yapacağım şeyler; 1- Oyun Oynamak 2- Video Çekmek 3- Sanal Bilgisayarda Virüslü Yazılım Kontrol Etmek (Akıcı Sanal Bilgisayar Deneyimi) 4- Adobe After Effects, Premier Pro, Vegas Pro vs kullanacağım. ----- Ekran kartını daha sonra alacağım. Şimdiden toplamaya başlayan herkese teşekkürler. <3
  16. Luciquad

NZXT H510 Elite CA-H510E-W1 1750₺'ye Alınır mı?

Arkadaşlar kasanın önü cam olduğu için hava akımı nasıl işlemci vs çok fazla ısınır mı ve bu fiyata alınır mı?
  17. Luciquad

Öneri Maksimum 1000₺'ye Alınabilecek En İyi Klavye Önerir misiniz?

Glorious GMMK White Ice Edition TKL almaya karar verdim. Arkadaşlar klavye önerilerinizi bekliyorum. Sessiz bir klavye istiyorum ve mümkünse %100 klavye olsun.
  18. Luciquad

Yardım Lenovo Z500 Model Laptop Harici Ekran Kartı Sürücüsü Yüklenmiyor

Ekran kartını DDU ile kaldırdıktan sonra ekran kartını yükleyemiyorum. Üstelik hiçbir yerde de gözükmüyor. Oyunlarda FPS'im düştü. Ekran kartı sürücüm görev yöneticisi DxDiag veya herhangi bir ekran kartı programında vs gözükmüyor. Sanki yok olmuş gibi. Laptop kullanıyorum. Windows 10 Home...
  19. Luciquad

Yardım İnternet Bir Anda 0.01mbps ye düşüyor, Discord dışında hiçbir şey açılmıyor.

İnternetim normal seyrinde akıcı bir şekilde gezinirken, oyun oynarken bir anda internet hızı sanki 0.01mbps ye düşüyor gibi oluyor. Discord dışında bütün sitelerden veya oyunlardan atıyor. Youtube da sadece 144p izleniyor oda 1dk bekliyorum öyle yükleniyor. Aradığım zaman bizde bir kopma sorunu...
Geri