Arama sonuçları: *

1. D

Yardım 2k 27' monitor 500 lıra farka değer mi fazeon

https://www.hepsiburada.com/fazeon-x27f166qb-27-150hz-0-5ms-fast-ips-qhd-hdmi-1-dp-1-has-gaming-monitor-p-HBCV0000ABOGKB?magaza=Hepsiburada...
  2. D

Virüs görme/temizleme

Merhaba. bilgisayarımda bir kaç gündür inanılmaz bir yavaş sekme açma , sayfa yükleme video başlatma gibi bir sorun var. İnternet türknet gigafiber. hız testinde hiç bir sorun gözükmesede oyun oynarken bile bazen absürt bekletmeler yapabiliyor. Norton360 var ve temiz gözüküyor bilgisayar. Hard...
  3. D

Yardım Akıllı bileklik/saat önerisi.

Arkadaşlar merhaba biek çevreesi 14 cm bir kız için maks 3 bin liraya kadar akıllı bileklik veya saat önerileriniz nelerdir. Bileğined kaba durmasını isteimiyorum. Kibar duracak bir şeyler lazım. özellik olarak da nabız kalori gps önemli yani bildirimleri saatten görüp aramaları cevaplamak vs...
  4. D

40k ya bu sistem alınır mı MC-X

https://www.gaming.gen.tr/urun/469328/mc-x-amd-ryzen-5-7600x-tray-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8g-v2-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/#reviews Arkadaşlar burdan kasayı vento yapıp psu fsp olacak. 40k bütçeye bu sistem alınır mı veya daha iyi ne alabilirim önerir misiniz.
  5. D

Yardım 20k iş için laptop ihtiyacı

Maks çıkabilecegim 20 bin lira. Oyun çok az bazi klasik oyunlar dışında oyun oynanmayacak. Genel olarak iş/ofis. Ancak Adobe ve bazı diğer görsel tasarım uygulamalarını da rahat açabilecek başka bir kriterim yok. Laptop önerebilir misiniz. Sessiz olması da iyi olur kütüphanede de kullanacağım için.
  6. D

Yardım Spor ve gündelik yaşam için Uzun kulplu spor canta onerısı

İçine 3 defter 1 kalem kutu havlu belkı ayakkabı ve bazı durumlarda mont koyabileceğim kulpunun özellıkle uzun olması onemlı. Bu kriterlerde spor cantası onerbılır mısınız Kriterleri karsıladıgı surece bütçe kısıtım pek yok.
  7. D

Yardım 1500 TL mouse önerisi

1500 civarı mouse önerisine ihtiyacım var. Wraith R1 se+ düşünüyorum sizce?
  8. D

Logitech g402 alınır mı

Arkadaşlar 1k bandında 3 asagı 5 yukarı olabilir ne onerirsiniz ne alınır
  9. D

Yardım 6500 tl bütçe ile tablet

6.5k bütçe cıkabılecegımız en son butce arkadaşlar bu butcede tablet onerebılır mısınız.
  10. D

Yardım m3 vs vxe r1 vs razer mouse

Arkadaşlar mouse alcağım Darmoshark m3 wireless vs VXE R1 wireless pr/pro max hangisi daha iyi olur gibi modelleri vs razer v2 x hyperspeed. hangisini almamı tavsiye edersiniz hepsi ortalama aynı fiyat zaten. Birde bunları kablolu şekilde de kullanabiliyor muyum ?
  11. D

Banka ve Banka Kartı Önerisi

18 yaşıma geldiğim için banka önerisi istiyorum. Ziraat hesabı babama bağlı olduğu için baska kullanmak istiyorum.
  12. D

Yardım 5000 lira bandında tablet ihtiyacı

Arkadaşlar kardeşim için oyun oynayacak zaten tablet onerısınde bulunabılır mısınız. butce 5000 bin cıvarı. Şuan da Samsung Galaxy Tab A SM-T290 modelini kullanıyor ama 4 yıl cıvarı oldu sanırım kasıyor artık.
  13. D

Yardım Fiber İnternet Tavsiyesi

Adresime daha yeni fiber altyapı geldi. Fiber internet onerisi yapar mısınız teşekkürler.
  14. D

Yardım Gaming Gecesi Asus Tuf m3 II alınır mı ?

Şuan da gaming gecesinde indirimde olan tuf mouse alınır mı ? mouseuma rtık calısmamaya basladı ve fiyatı da gayet iyi gözüküyor ne dersiniz alınır mı ?
  15. D

Yardım Bilgisayarda kullanmak için kulaklık önerisi

Kulaküstü gaming kulaklık önerisi alabilir miyim ? Bütçe 1k civarı. ELimde olan kulaklık kırıldı.
  16. D

Öneri Gaming Mouse f/p önerisi

Asus tuf m3 mouseum vardı ömrü doldu artık , belli bir bütçem yok ama parasına göre iyi , fp bir mouse tavsiyeniz var mı
  17. D

Yardım Kasadan çok fazla fan sesi geliyor.

Kasamdan genel olarak yüksek ve ara ara artan bir fan sesi geliyor. Ekran kartından oldugunu dusunup driver ile fan sesini kıstım ama sonuc degısmedı. Sorunu nasıl çözebilirim ? sadece masaüstü açık olsa dahi fan sesleri yüksek.
  18. D

Laptop alacagım için sistemim ne kadar eder ?

Konuyu yanlış yere açıyor olabilirim kusura bakmayın. Ryzen 5 3600, Hellhound RX6600Xt, Gigabyte B450m H, Dark Guardian Mini, High Power 700w 80+, GX1 480GB + Kingston A2000 500gb, ID-COOLING 224XT, Apacer Panther 8x2 3000mhz, AOC24G2U, Asus Tuf M3 , Logfitech g213 , JD900, Asus Tuf H5 Lite Dark...
  19. D

Turbonet Sağlayıcı nasıldır ?

Arkadaşlar netspeedden memnuniyet seviyem azaldığı için sağlayıcı değişmeyi düşünüyorum. Turbonet nasıldır bilen var mı ?
  20. D

Yeni internet sağlayıcısı önerisi

Merhaba , şuanda netspeed kullanıyorum ncak son zamanlarda çok fazla bağlantı sorunu ve fiyat sorunu ile karşı karşıyayım. Fiber altyapım yok , bu fiyat aralığında veya daha uyguna hangi sağlayıcaları önerirsiniz.
Geri