Arama sonuçları: *

1. undertalelove

Hayali Oyun Projesi Yapacağım, Önerilere Açığım

Hiç var olmamış oyun konsolları ve oyunlarını arşivleyerek alternatif bir oyun tarihini belgeleyen yaratıcı ve nostaljik bir dijital ansiklopedi. Böyle bir proje planlıyorum ne dersiniz?
  2. undertalelove

Kendi Yayınladığım Oyunlar (Ana Konu)

Bu konuda kendi geliştirdiğim oyunları tek konu üzerinden paylaşacağım. Coffee 'n Beans Coffee 'n Beans, retro bir tarzda tasarlanmış bir skor toplama oyunudur. Oyuncular, bir kahve fincanını temsil eden karakterle puan kazanmaya çalışırken hızlı reflekslerini test eder. Oyun, basit bir arka...
  3. undertalelove

Kayboldum sanırım yolumu bulmama yardım edin

Bugün biraz derdimi sizlere anlatmak istiyorum. Gerçekçi yazacağım, o yüzden toz pembelik beklemeyin benden. Daha fazla uzatmadan, yolumu kaybettim millet diyerek girişimi bitireyim. Dipçe Bu yazıyı alt başlıklar halinde yazacağım. Oyun geliştirme döngüsü Açıkçası tüm hayatımı çöpe at deseler...
  4. undertalelove

Linux kullanarak bu iki mesleği yapabilir miyim?

Selam güzel forumdaşlar. Bugün iki soru birden geliyorum. Linux Mint kullanıyorum. Bu dağıtım üzerinde LMMS+GNOME Sound Recorder kullanarak müzik yapacağım. Aynı zamanda GhostWriter ile hikâye yazıyorum. Sizce bu iki meslekleri bu dağıtım ile yapabilir miyim?
  5. undertalelove

Delirdim Galiba Millet, Bana Yol Gösterin

Selam arkadaşlar. Oyun geliştirmeyi seviyordum ama artık tiksinç duyuyorum. Yarından itibaren müziği öğreneceğim ve hikayeme de devam edeceğim. Bu mesleğin işleri, yazılımları ve her şeyi batsın. Yeter ulan. İki oyun motoru da berbat. Deli edecek beni, deli. Düşüncelerinizi alayım, ben bu...
  6. undertalelove

WD10EALX HDD Değerleri

Bugün bilgisayar açılana kadar en az 10 dk. uğraştı. Şüphelenip bir test yaptım. Test sonucu;
  7. undertalelove

2 projeden hangisi daha iyi?

Selam millet. Aklımda 3 proje var. 2 tanesini yazacağım 1 tanesinin yapılacağı kesin diye başlığa 2 girdim. 1. proje, eski konsolların oyunlarının ana menülerini gösteren bir İngilizce oyun kanalı açmak istiyorum. Sizce ne kadarı riskli ve yapılmaya değer mi? 2. proje, NES konsolu için...
  8. undertalelove

Web işlerinde para sorunu

Bu aralar hosting arıyorum ama her baktığım hosting firması en az yıllık 200₺ istiyor. Ben de boşuna o kadar para vermek istiyorum. Neden bu kadar çok kötü piyasa. En dandiğine bile para vermek istemiyorum. İyilerde 1K₺ istiyor ve ben onu bile karşılayamam. Birisi bu piyasayı düzeltmesi şart...
  9. undertalelove

Linux üzerinde GT730 ile yayın yapılır mı?

Bugün sizlere bir soru ile geliyorum. Aşağıdaki bilgilere göre hangi yazılım aracı kurmalıyım ve aklımdakileri yapmalı mıyım? Aklımdakiler; * Linux üzerine konuşacağım. * Görsel Roman oyunlarını oynayacağım. * Sorulara cevap vereceğim.
  10. undertalelove

Lig ve Takım Yapacağım/Düzenleyeceğim Oyun

Selam. Bir soru soracağım. Sadece takım ve lig oluşturacağım oyun istiyorum. Var mı böyle bir oyun?
  11. undertalelove

Yeni bir youtube kanalım için öneriler istiyorum

Size bir fikir danışacağım. Yakın zamanda kişisel youtube kanalı açacağım. Bu kanalda Japonca dublaj denemeleri, şarkı söyleme ve kendi içimi dökeceğim bir kanal olacak. Sizce bu kanalımı izleyen olur mu?
  12. undertalelove

Bu Tip Logolar Yapıp Satsam Para Kazanır mıyım?

Hola amigo. Resimlerindeki gibi logolar yapıyorum. Bu tip logoları kaça satabilirim?
  13. undertalelove

Carnival Racer #01/24: Fiyasko

CARNIVAL RACER GRUP ADI SUNFLOWERの世界 ESER DİLİ TÜRKÇE İLHAM KAYNAĞI RE-VOLT FLASH & DASH KABACA HİKAYE “RC araba dünyası yeniden hareketleniyor. Bu hareketliliğinin sebebi, yakın zamanda başlayacak olan Carnival Full Cup adlı yarış kupasıdır. Kupanın sadece bir kazananı olacak...
  14. undertalelove

Site Açtınız mı? (Web Site Maceralarınız)

Hola amigo. Arkadaşlarım ve güzel hocalarım. Web sitesi açtınız mı ve açtıysanız, maceranız nasıl geçti anlatır mısınız?
  15. undertalelove

AMD FX6300 ve NVIDIA GeForce 7300 Daha Ne Kadar Gider

Selamlar. Bu sistem daha ne kadar gider?
  16. undertalelove

Hayalimdeki TV Kanalı Kurma: Hoshi TV

Bugün sana kendi hayalimi açmaya karar verdim ve bu yüzden bunu yazmak için yola çıkıyorum. Bugünün konusu Televizyon Kanalı Kurma Hayalim: Hoshi TV‘dir. Bu kanalı açma hayalim aslında son dönemde daha fazla isteğim haline dönüştü ama kanalın temalarını kuşağa göre ayarlayacağım. En iyisi fazla...
  17. undertalelove

Discord sorun çıkartıyor

Selamlar. Discord bende şu an aşağıdaki işlemi yapamıyorum. + Mesaj yazma, + Sunucu mesajlarını görme, + Hesaba giriş yapma, Sizlerde durum ne?
  18. undertalelove

NES/FC/FDS Oyunları Üzerine Konuşalım

Eskiden oynadığımız Contra, Super Mario Bros., Kirby, Moai. vb. gibi oyunları özleyenlerimiz var mı? Ben şahsen çok özledim o oyunları.
  19. undertalelove

Kategori Önerisi Yapmak İstiyorum

Sizden gelenler kategorisi gelmesini isterdim. Bu kategorinin amacı, bizim yaptıklarımızı oradan sunulması, kulağa fena fikir gibi gelmiyor.
  20. undertalelove

Kendi Geliştirdiğim Oyunlar

Benim tarafımdan geliştirilen tüm oyunları oynayabileceğiniz bir itch.io hesabımı yayımlıyorum. Oyunlarımı eleştirirseniz, çok sevinirim. Hesap: https://sunflowernosekai.itch.io/
Geri