Arama sonuçları: *

1. MarsAndAress

Yardım Yeni aldığım iPhone 15 hoparlör sorunu – Ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, Dün iPhone 15 aldım ve cihazı kurduktan sonra instagramda dolasirken hoparlöründe bariz bir sorun fark ettim. Normal kullanımda bile kulakla anlaşılacak derecede bozuk ve özellikle son seste ciddi şekilde cızırdayan bir ses geliyor. Apple destek ile görüştüm, benden...
  2. MarsAndAress

Yurt disindan PS5 mi PS5 Pro mu

Merhabalar arkadaslar iyi forumlar yakinda avrupaya gezmeye gidecegim ve yeni televizyon almisken PS5te alalim dedik asil amac GTA6 oynamak icin hangisi mantikli olur PS5 icin 30fps olacagi soylentileri falan var ve arada 300 euroya yakin fark var deger mi sizce hangisini onerirsiniz.
  3. MarsAndAress

8 loop strap vs normal strap

8 loop strap ıle normal strap arasında kaldım hangısını onerırsınız. Kullanım kolaylıgı ve rahatlıgı acısından onerınız ne olur?
  4. MarsAndAress

Arch Linuxta oyun oynaniyor mu?

Merhabalar arkadaşlar, Windowstan sıkılmış olmam ve siber güvenlik ve bulut bilisim alanında çalışmalar yapmamdan ötürü arch Linux'a geçmek istiyorum fakat aklımda sürekli oyunlarda sıkıntı yaratır mı düşüncesi duruyor. protonun sitesine bakınca cs2de sorun yok gözüküyor ama kullanıcılar oyle...
  5. MarsAndAress

Yardım Laptop RAM önerisi??

Merhabalar Acer Nitro 5 Ryzen 7 6800h rtx 3070ti laptop almıştım ve bugun geldi ram eklemek istiyorum. aşağıya atacağım cpu z verilerine göre önerebilir misiniz?
  6. MarsAndAress

Steam CS2 multi account ban sebebi mi?

Merhaba Arkadaslar steam hesabımda 15 dolar var şuan ya gelecek olan operasyonu bekleyeceğim ya da yan hesabıma cs2 prime alıp ikisiyle de operasyon alacağım. Ayni bilgisayardan multi account ban yedirir mi bunu bilmediğim için arada kaldım.
  7. MarsAndAress

AMD Ryzen 5 5600 Overclock

Merhabalar; OC yapmak istiyorum bir kaç defa denedim oyunlarda sorun olmuyordu ama cinebench testinde hata vermişti. şimdi tekrar yapmak istiyorum. donanımlarım aşağıdaki gibi; AMD RYZEN 5 5600 ID-COOLİNG SE-214XT ASUS ROG B550F ADATA D41 8X2 3200MHZ CL16
  8. MarsAndAress

Yardım Ryzen 5 5600 overclock

Anakart:Asus B550-F İşlemci:AMD Ryzen 5 5600 Soğutucu: ID COOLING Se-214XT Merhabalar daha önceden overclock denemesi yaptım fakat Prime95 ve cinbench testlerinde worker stopped hatası aldım o yüzden de vazgeçtim ayrıca clocktunner testinde golden sample aldı. Neler yapmam gerekiyor ne kadar...
  9. MarsAndAress

Yardım Dierya DK61SE alınır mı

Merhaba, Philips klavyem ömrünü tamamladı bende uygun fiyatlı bir klavye bakıyordum buna denk geldim nasıldır idare eder mi? Alırsam brown Switch alacağım. https://www.amazon.com.tr/Ayd%C4%B1nlatmal%C4%B1-Anti-G%C3%B6lgelenme-Kahverengi-Anahtarl%C4%B1-Bilgisayar/dp/B0B71QZ3S5?ref_=v_sp_product_dpx
  10. MarsAndAress

Magnum 3018 Kilit Nasıldır

Magnum 3018 Anahtarlı Sarmal Kilit 8mmx180cm - Magnum - Anahtarlı Kilitler - Magnum 3018 Anahtarlı Sarmal Kilit 8mmx180cm Bu linkteki kilit nasıldır veya da önerilere açığım.
  11. MarsAndAress

FixNet İSS İncelemesi

Fixnet, Edirne merkezli ve çıkışlı bir internet servis sağlayıcısıdır ve sunduğu hizmetler ile dikkat çekmektedir. Benim için Fixnet'i tercih etme nedenim, piyasaya göre oratalama fiyatlar sunması ve Kırklarelinde yaşadığımdan çıkışların edirnede olması ve ping değerlerinin düşüklüğü oldu. Aynı...
  12. MarsAndAress

RX 6700xt driver güncelleme

2 gündür bu sorun ile uğraşıyorum. Sorun; windowsa AMD ekran kartı driveri kurunca mavi ekran+ srttrail.txt hatası aliyorum. Bende sürücüyü silerek en sonunda hallettim Windows'a giriyorum fakat driver guncellerken yine aynı sorunlarla karşılaşıyorum. Bunu nasıl halledebiliriz.
  13. MarsAndAress

Mavi Ekran Rx6700xt format sonrası driver kurulumunda çıkan sorun

Amd Ryzen 5 5600 Asus Rog B550F XPG D41 3200mhz cl16 X2 Rx6700xt İlk olay dün öğlen çıktı. Bilgisayarı açtım Windows ekranı geldi ve stand-by moduna girdi direkt. Sonra hemen çözmeye çalıştım olmadı. Format attım sıra driver kurmaya gelince ekran kartı driveri sonrası bu sorun oluşuyor. Eski...
  14. MarsAndAress

Yardım 5600 Soğutma normal midir?

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Anakart: Asus Rog Strix B550-F Soğutucu: ID-Cooling Se214xt termal macun: thermal grizly hydronout prime 95 testinde 15 dkda 70 derecelere çıkıyor boşta ise 40-50 derece civarı geziyor bu değerler normal mi yoksa söküp tekrar macun mu sürmeliyim.
  15. MarsAndAress

İnceleme Asus Rog Strix B550-F inceleme

Asus ROG Strix B550-F, AMD Ryzen işlemciler için uyumlu bir anakarttır. Kişisel bilgisayarımı bu anakart ile kurdum ve oldukça memnun kaldım. Anakartın tasarımı oldukça güzel ve şık. RGB aydınlatma özellikleri de mevcut ve isteğe bağlı olarak kişiselleştirilebiliyor. Ayrıca, anakartın arka...
  16. MarsAndAress

Yardım FTTH Altyapı için sağlayıcı önerisi

Şuanda poyrazNet kullanmaktayım ama her akşam down olması veya hız düşüklüklerinden dolayı değiştirmek istiyorum. şuanda aklımda netspeed var. Uygun firmaları artı ve eksileri ile önerebilir misiniz.
  17. MarsAndAress

Şehir dışı İstanbulkart çıkarttırma

Merhabalar, şehir dışından istanbula geldim. Başvuru merkezine gittim ve internet üzerinden başka okul seçerek başvuru yapın dedi nasıl yapmalıyım.
  18. MarsAndAress

Çözüldü✓ Xmp açtıktan sonra monitör açılmıyor.

Xmp açtıktan sonra tüm her şey çalışıyor fakat ekran gelmiyor bunun sebebi ne olabilir. Bios pili çıkartıp taktık.
  19. MarsAndAress

Çözüldü✓ Adata Xpg D41 overclock

Işlemci: AMD ryzen 5 5600 Anakart: Asus Rog Strix B550-f Ram: Adata Xpg D41 3200mhz cl16 Ben bu ram'e overclock yapmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz
  20. MarsAndAress

Yardım İphone 8 Plus vs İphone SE2020

Merhabalar, sizce bu telefonlar arasından hangisi alınır. Şu anda büyük ekranlı telefon kullanıyorum. İlk İOS deneyimim olacak ve sadece 2 sene götürse yeter çünkü üniversitede yeni telefon alacağım. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Geri