Arama sonuçları: *

• Users: mrmoney
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mrmoney

7000 tl ye kadar oyuncu monitör tavsiyesi

Merhaba ben yeni monitör almak istiyorum ips 24-27 inç olursa güzel olur. Ghosting ne kadar az olursa o kada iyi. 165hz yeterlidir şimdiden teşekkürler
  2. mrmoney

Logitech G535 Kulaklıktaki sesi mikrofona verme sorunu

Merhaba aldığım G535 dinlediğim müzikleri veya izlediğim yayınları kulaklıktaki sesten mikrofona veriyor bu yüzden discorda arkadaşlarım rahatsız oluyor realtek kullanamadım çünkü usb girişli kulaklık ne yapmalıyım
  3. mrmoney

Anakart logosu sonrası windows açılmıyor

Anakart logosu geldikten sonra şöyle bir siyah ekran geliyor windows logosuda gelmiyor bundan önce çalışıyordu anakart işlemci ve ram değişimi yaptım
  4. mrmoney

Intel Core i3-10100F 3.6GHz ile GTX 1050 ti

Merhabalar i3 10100f alıp halihazırda olan GTX 1050 ti ile kullanmayı düşünüyorum şuan ki işlemcim i5 2400 sizce yeni performansı eskisinden daha mı olucak (işlemcim darboğaz yapıyor da) yoksa daha mı kötüleşecek şimdiden teşekkürler.:peepokalp:
  5. mrmoney

Okul zorla teknofest'e sokuyor ama girmek istemiyorum ?

selamlar liseyi özel okulda okuyorum teknoloji diye 6 saat bi ders var teknolojiyle aramda en ufak bir sorun yok ama yarışmalar hiç benlik değil onlara ne ayıracak enerjim ne de vaktim var ama hoca itiraz kabul etmiyor gerekirse tehdit ediyor şu an eşsiz bir fikir bulup hayata geçirmem isteniyor...
  6. mrmoney

GTX 1050 TI İçin İşlemci önerisi

Merhaba yeni ekran kartı aldım gtx 1050 ti ancak işlemcim i5 2400 ile darboğaz yaratıyor o yüzden uyumlu bir işlemci almak istiyorum sistem özelliklerim şunlar i5 2400 3.10ghz gtx 1050 ti intel h61 anakart 2x4 ddr3 ram bildiklerim bu kadar en fazla 3000 tl bütçem var iyi günler
  7. mrmoney

Format sonrası yedekleme olmadan eski oyunları oynayabilir miyim

Merhaba win11 den win 10 a döneceğim onun için c diskindeki dosyalar gidecek bu dosyaların içinde steam de var ancak steam deki oyunlar d diskinde yani steam c diskinde ama oyunlar d diskinde internette hep yedekleme yapın diyorlar ama ben yedeklemeyle uğraşmak istemiyorum bunun oyunları...
  8. mrmoney

Çözüldü✓ Kaç watt ihtiyacım var ?

Merhaba yeni ekran kartı alıyorum gtx 1050 ti psu üzerinde peak 300w rated 250 diyor o yüzden yeterli olup olmadığı konusunda emin değilim yeterli olucak psu watt miktarını söylerseniz sevinirim Toplayacağım Sistem özelliklerim: İ5-2400 3.10ghz nvidia gtx 1050 ti 2x4gb ddr3 ram anakart modeli...
  9. mrmoney

Çözüldü✓ PC Değiştirdikten sonra eski ssd ve hdd takılırmı

Merhaba yeni bilgisayar alacağım ancak yeni depolama almak istemiyorum tekrardan oyunları indirmeye üşeniyorum çünkü :) neyse eğer eski ssd ve hdd yi takarsam yeni donanımla herhangi bir sorun olur mu ekran kartı driverı vs. ?
  10. mrmoney

Samsung Rootlu telefona güncelleme atmak

Merhaba benim samsung s10 telefonum rootlu bilgisayardan smart switch ile güncelleme yaparsam sıkıntı yaşar mıyım ?
  11. mrmoney

950 ₺ ekran kartı önerisi

Arkadaşlar ben şuan 9800 gt kullanıyorum ekran kartı değiştirmeyi düşünüyorum darboğaz yapmasın psu rated 250 peak 300 dü sanırım cpu intel i5 2400 enerji konusunda sıkıntı çıkarmayacak ekran kartı önerir misiniz?
  12. mrmoney

MSI NVIDIA GeForce GT 1030 AERO ITX 2GB iyi midir?

Merhabalar ben Nvidia GT 1030 almayı düşünüyorum iyi midir yani alınır mı? öneriniz varsa maksimum bütçem 900 lira iyi günler :)
  13. mrmoney

Yardım sistemime darboğazın etkisi ne olur

Merhabalar yakın zamanda Nvidia gt 1030 aero almayı düşünüyorum CPU intel 2400 ancak CPU ile darboğaz yaparmış etkisi ne olur aşağıya sistemimi koydum iyi günler :)
  14. mrmoney

9800 gt kullanıyorum gt 1030 alsam güç sıkıntısı yaşarmıyım

Merhabalar ben şuan Nvidia 9800 gt kullanıyorum ama Nvidia gt 1030 a geçiş yapmak istiyorum güç konusunda sıkıntı yaşarmıyım yaşarsam 9800 gt yerine önerebileceğiniz ekran kartı var mı ? 1614115291 Bu arada Gt 1030 derken şu model MSI NVIDIA GeForce GT 1030 AERO ITX 2GB
  15. mrmoney

300 Watt PSU Olan Sisteme DDR3 Ekran Kartı Önerir misiniz?

Merhabalar ben şuan 9800 gt kullanıyorum kendisi iyi bir kart ancak directx10 yüzünden piyasadaki oyunların %60 nı oynayamıyorum aşağıya sistem özelliklerimi koyuyorum psu da peak 300 rated 250 watt yazıyordu sanırım ddr3 anakartım var şimdiden teşekkürler
  16. mrmoney

NVİDİA 9800 GT GTA 5 AÇAR MI

Merhaba arkadaşlar ben gta 5 oynamak istiyorum ama sistemim kaldırmıcaksa veya düşük fps alıcaksa boşuna indirmek istemiyorum 1 tb depolamam var görselleri aşağı koyuyorum şimdiden teşekkürler
Geri