Arama sonuçları: *

• Users: boltreny
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. boltreny

Snowman T4 Alacak Arkadaşların Dikkatine !

Herkese Merhaba Arkadaşlar Snowman T4 almayı düşünen arkadaşlarım buraya bakın bir şimdi asus prime b450m k anakartta t4 bile zor oluyor gidip t6 ultra felan almayın takamazsınız t4 zaten yeterli gelicektir şimdi 4.2 ghz 1.4 voltaj da prime95 stress testinde en fazla 78 dereceyi gördü ve kasa da...
  2. boltreny

Ryzen 5 3500x Overclock Ayarı Nasıl Olmalı?

Arkadaşlar merhaba kardeşimin kullandığı bilgisayara snowman t4 aldım 170 TL ye ve 2 tane fanı var bu fanlar baya kuvvetli niye t6 ultra almadın diyecekseniz t4 zor sığdı her neyse konumuza gelirsek işlemciye 4.2 ghz verdik baştan oyunlarda 55 60 derecelerdeydi 30 dakikalık prime 95 testinden en...
  3. boltreny

Corsair Spec Delta Ses Sorunu

Arkadaşlar corsair spec delta kasa kulanıyorum boşta ön fanlarını çok devirli döndürüyor nasıl kısabilirim
  4. boltreny

intel fanboylarıyla nasıl başa çıkılır

inteli babasının markası gibi öven bir eski arkadaşım var allah yapıyor inteli o kadar büyütüyor ryzen 5 5600x i7 10700k ya oyun testinde 10 fps daha fazla veriyor geliyor diyor bana intel daha iyi ne yapmam lazım. (AMD FANBOYU DEĞİLİM)
  5. boltreny

Bilgisayar 24 saat açık kalsa sorun olur mu

Arkadaşlar merhaba açıklamamdaki sistem 24 saat açık kalsa sorun olur mu oyun oynamıyacakğım pek işlemci 40 45 arası boşta geziyor yukarısına hiç çıkmadı ekran kartı da 55 57 arası gece 1 de actım gece 1 de kapatsam sorun olur mu 1 saat dinlense sistem uygun olur mu yeni topladım 1 2 aylık
  6. boltreny

RAMPAGE ICEBERG LIGHT Nasıldır Alınır mı?

RAMPAGE ICEBERG LIGHT 120MM FAN BEYAZ LED İŞLEMCİ SOĞUTUCU Arkadaşlar Vatanda 185 tl hoşuma gitti sizce alınır arkadaşımın doğum günü var onda da ryzen 5 3500x var 4.0 ghz o.c yapıyor 65 dereceyi geçmesin yeter diyor alınır mı ?
  7. boltreny

RYZEN 7 3700X FAN HIZI

Arkadaşlar merhaba ryzen 7 3700x kullanıyorum wraith prism takılı işlemcim oyunda 60 dereceye felan geliyor fan hızını 2700 devire felan çıkartıyor ve bu ses yapıyor baya boşta 1500 devirde çalışıyor 1100 1000 devirde çalışması gerekirken bunu nasıl düzeltirim fan cpu fan girişine bağlı
  8. boltreny

WİNDOWS Güncelleme Sorunu

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE SELAMLAR WİNDOWS 10 PRO KULLANIYORUM CRACKLİ DEĞİL AMA ŞÖYLE BİE SORUN YAŞIYORUM YENİ GÜNCELLEME GELDİ VE BEN BUNU KURDUM KURMADAN ÖNCE 200 GB BOŞ ALANIM VAR VE BU İNİNDE 190 A DÜŞTÜ SONRA Bİ ANDA 170 OLDU 16 GB FELAN GÜNCELLEME ARTIĞI VAR BUNU NASIL SİLERİM LÜTFEN YARDIM EDİN
  9. boltreny

Corsair Spec Delta Filtre Yamukluğu

Arkadaşlar Corsair Spec Delta Kasam var Üst Filtre Kısmı Tozlanmış Onu Temizledim Fakat Yamulmuş Bunu Nasıl Düzeltebilirim.
Geri