Arama sonuçları: *

• Users: Turabi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Turabi

3d yazıcıda geçici olarak tabla yüzeyi ne kullanabilirim?

Tablanin kalibrasyonunda sorun oldu ve üstündeki manyetik pedi baya bı zedeledi orta kismindan baskı alamıyorum geçici olarak ne koyabilirim?
  2. Turabi

HyperX cloud 3 wirelles alınır mı?

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-cloud-iii-wireless-bluetooth-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-siyah-1234257.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.41.5 Kulaklik hakkında pek bir bilgim yok sizce alınır mı?
  3. Turabi

10 ile 15k arası telefon önerebilir misiniz

bütçem maksimum 15k falan oluyor daha fazlası olmaz bu fiyat bandında ne alınabilir?
  4. Turabi

1000-2000 tl arası kablosuz gaming kulaklık arıyorum

şu anki kullandığım mihawkda hem kablonun dolaşması hem de mikrofonunu kullanamıyorum bende bunun yerine wirelles bir kulaklık almak istiyorum F/P olarak ne alabilirim?
  5. Turabi

Phantom cüzdan kullanan var mı?

Phantom cüzdan dan solana aldım fakat gelmedi gelmesi uzun mu sürüyor yoksa dolandırıldım mı?
  6. Turabi

GEN Academy güvenilir mi?

Gen academyden eğitim almak istiyorum ama güvenilir mi ya da bi katkısı var mı hiçbir fikrim yok. Bilen varsa aydınlatabilir mi?
  7. Turabi

Bu araç hakkinda yardim edebilecek var mi

Ford Grand C-Max TİTANİUM siyah renk Araçta arka bagajda lokal, Sağ ön kapı boyalı, Sağ ön çamurluk değişen, Araç 142.000 Km de 2012 yılında Çarpışmadan dolayı 1100 lira, 2016 ylında Çarpışmadan dolayı 5000 Lira tramer kaydı varmış sizce 650.000 tl ye alınır mı?
  8. Turabi

DGS İÇİN KİTAP ÖNERİSİ

Dgs için kitap almak istiyorum ama hangi yayın daha iyi olur bilmiyorum, orta seviye kitaplar almak istiyorum. Matematik, türkçe, geometri ve mantığa neler önerirsiniz?
  9. Turabi

Max 4k Amd anakart önerisi

Anakart hakkinda pek bi bilgim yok bu bütçeye ne alınabilir en iyi?
  10. Turabi

600-650 Arası araç önerisi

Merhabalar, Arkadaşa ilk defa araba alınacak ilk araba olarak az yakan masraf çıkarmayacak ne alınabilir acaba?
  11. Turabi

Lenovo loq laptopda İntel vmd nasil kapatılır?

Laptopda ekstradan ssd var ve gözükmüyor. Vmd kapatınca aktif hale geliyormuş ama benim biosumda vmd diye bi seçenek yok nasıl halledebilirim?
  12. Turabi

Sizce alınacak bir arabanın km en fazla ne kadar olmalı?

Bu konularda pek bilgili değilim ve her zaman 200.000 km altında araba bakıyorum sizce alınacak araç max kaç km olmalı
  13. Turabi

500-550k arası Dizel araç önerisi

Max 550 bütçe var sanayi sanayi gezmek istemiyorum ya da bi kroniği olsun istemiyorum bu bütçeye ne alınabilir?
  14. Turabi

Yılbaşında araba fiyatları artar mı?

Bi ara araba fiyatları düşecek diyorlardı ama daha fazla arttı sanırım. Yılbaşında daha fazla artar mı?
  15. Turabi

1500 tl ye kadar Bluetooth kulaklın önerisi

Aktif gürültü engelleme özelliği olması benim için şart. Bu bütçede ne alabilirim kaliteli?
  16. Turabi

Fps oyunlarında sensinizi nasıl ayarlıyorsunuz?

Valorantda belki 100 tane sens denemişimdir ama hiçbiri benim sensim gibi gelmiyor bunu nasıl bulabilirim?
  17. Turabi

Arkadaşlarla oynamalık chill pc oyun önerisi

Beyler Hayırlı Akşamlar 3-4 kişi oynayabileceğimiz chill oyun önerir misiniz?
  18. Turabi

Furylevel Z1 de yaşadığım sorunlar

Merhaba arkadaşlar siz yaşadınız mı bilmiyorum ama birkaç gün önce bu mouse satın aldım hem fiyatı hem de TÜRK markası olması çok dikkatimi çekti ve yorumları da gayet iyiydi bende buna dayanarak satın aldım ilk açtığımda mouse scrollunda ses sorunu vardı sesi bir garip çıkıyordu tabi bu sorun...
  19. Turabi

Maximum 1000 TL mekanik klavye önerisi

Dostlar merhaba bi klavye satın almak istiyorum bundan ônce lenovo lecoo red switch klavye kullanıyodum bozulduğu için yenisini arıyorum. Blue switch hariç ne alabilirim güzel bi klavye?
  20. Turabi

VGN Dragonfly F1 Pro'nun çift tıklama sorunu düzeltilebilir mi?

BU modelde sanırsam çift tıklama sorunu varmış ben ms den olduğunu düşünüyorum sizce ms arttırılarak düzeltilebilir mi?
Geri