Arama sonuçları: *

• Users: Theogonia
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Laptop USB Port Çalışmıyor

Laptobumda soğutucu kullanıyordum fakat usb portuma zarar verdi. Çünkü soğutucunun pc ye taktığım usbsi çok ısınmıştı ben bunu tamir ettirmek istiyorum tahminen ne kadar tutar ? Bir de acaba anakartıma zarar vermiş midir ?
  2. T

Wi-fi Kopukluk sorunu

Bilgisayarda normal takılırken video izlerken wifi kopmuyor fakat ne zaman oyuna girsem (sadece black desert online oynuyorum) 5 dakika sonra internetten kopuyor ve geri bağlanmaya çalıştığımda bu ağa bağlanılanamıyor diyor. Şu zamana kadar denediğim şeyler -Wifi driverini silip siteden...
  3. T

M2 SSD min değerleri normal mi anormal mi

Herkese kolay gelsin bu aralar gaming laptobumda oyunlarda sık sık donmalar yaşıyorum windowsda oynadığım oyunda bu ssd içine kurulu değerlerde bunlar bu değerler normal mi yoksa ssd de sıkıntı mı var
  4. T

Asus Tuf A15 FA506II BQ018T Gaming laptobumdaki inanılmaz performans düşüşü

Bilgisayarı alalı 6 ay oldu ilk başlarda yağ gibi olan pc şimdilerde ciddi manada düşüşte.Ben baya apex legend seven biriyim laptobu aldığım gibide onu indirdim çok iyi gidiyordu her şey sıkıntısız.Sonra donmalar olmaya başladı baya ciddi derecelerde virüstendir diyerek formatlatım o büyük...
Geri