Arama sonuçları: *

• Users: Baran29
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Anakart çizildi yardım

Ekran kartini sökerken anakart çizildi. Görüntü gelmiyor simdi tamiri olur mu bunun? ASUS Prime B350M-A Resimde gözüküyor
  2. B

Windows 10 şifre kaldırılmıyor

Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum ama şifreyi bir türlü kaldıramadım sizin bildiğiniz bir yöntem var mı?
  3. B

PC Formattan sonra HDD görmüyor

Arkadaşlar bilgisayara format attım SSD'ye kurdum sistemi ama HDD gözükmüyor ne yapmam lazım? Disk yönetimi kısmından gözüküyor ama harf ata yapamıyorum gözükmüyor fakat ssd de gözüküyor harf atama.
  4. B

Bu değerler normal mi?

GİGABYTE 240GB SSD Burdaki değerler normalmi arkadaşlar?
  5. B

Masaüstünde droplar, kasılmalar, imlecin kaybolması gibi problemler oluyor

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi oluyor. Windows SSD'ye kurulu, oyunlar HDD'ye kurulu. Oyunlarda böyle bir problem yaşamıyorum. Çözümü nedir? Ve SSD sağlamlık testlerini nasıl yapabilirim? Sistemim R5 2400G RX 6500 XT B450M-K II 500W 80+ PSU 1x8 Corsair Vengeance 3200MHz 1x8 Corsair...
  6. B

PC Google da yada normal windowsda takılırken kasma yapıyor

Arkadaşlar sistemimde bozulan bazı parçalar vardı onları değiştirdim bi de bir kaç upgrade yaptım. Ssd alıp sistemi ona kurdum fakat kasma donma drop gibi sorunlar var nasıl çözebilirim? Eski Sistemim r5 2400g asus prime b350m-a (bozuldu) rx570 (bozuldu) 1tb hdd 1x8 corsair ram 2x4 xpg ram Yeni...
  7. B

Çözüldü✓ Ramlerim şuan kac mhzde çalışıyor?

Arkadaslar iyi aksamlar 2x8 corsair vengance ramim var ama birisi 3200mhz birisi 3000 oyuzden docp yi acmiyorum manuel olarak ikisinide 3000mhz sectim resimdeki gibi yaptim ramlerim suan 3000mhz de dimi pek anlamiyorum kusura bakmayin. Bide 3200luk rami takip manuel olarak 3000 sectim artik f2...
  8. B

Çözüldü✓ 500TL ram önerisi Acil

Arkadaslar acil 500tlye ram önerisi lazim fakat şuanki ramime de uyum saglayip ikisinide 3000mhz da calistircak ram lazim bilginiz olsun Sistemim R5 2400g Rx6500xt Asus prime b450m-k 2 1tb hdd 240gb ssd 1x corsair 8gb 3000mhz cl16 ram
  9. B

Çözüldü✓ 1500TL anakart Önerisi Acil

Arkadaslar 1500tl butce var anakart önerilerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler SİSTEMİM: R5 2400g Rx6500xt 1x8 corsair 3000mhz cl16 2x4 xpg 3000mhz cl16 Gamepower 500w 80+ psu 1tb hdd 240gb ssd
  10. B

Çözüldü✓ 1000TL 500W PSU önerisi

Arkadaslar 1000tl butce var 500w psu alicam sizce bu paraya hangi psuyu almaliyim? Edit: Sistemim R5 2400G Rx6500xt Asus Prime b350m-a 2x4 Xpg 3000mhz cl16 1x8 corsair 3000mhz cl16 1tb hdd 240gb gigabyte ssd
  11. B

Ekran kartı görüntü vermiyor

Oncelikle iyi geceler herkese pc goruntu vermiyordu sorun ekran kartinda dedi bilgisayarci yeni kart taktim gene goruntu gelmiyor ne yapmam lazim?
  12. B

Pc bios gelmiyor ne yapmam lazim

Pc calisiyor ama ekran gelmiyor, onceden gelen bip sesi simdi gelmiyor. Bios pilini tak cikart yaptim ramsiz calistirdim gene duzelmedi lutfen bilen biri yardimci olabilirmi kafayi yiyecegim artik anakartmi gitti acaba
  13. B

APU görüntü vermiyor

Ekran karti takili iken apudan goruntu alabiliyorum ama ekran kartini cikartinca apu goruntu vermiyor bip sesi geliyordu o bile gelmiyor yardimci olurmusunuz?
  14. B

PC Üstündeki kapatma tuşu çalışmıyor

Arkadaslar kasa ustundeki tuşdan bilgisayar açiliyor fakat kapanmiyor ssd taktiktan sonra boyle oldu neyden kaynaklaniyor olabilir?
  15. B

Ekran kartı çip arızası

Arkadaşlar ekrana görüntü gelmiyordu bilgisayarcıya götürdüm ekran kartı çipi yanmış tamiri için 1.5k istiyor + kesin düzelir diyemem diyor. Ekran kartı üstündeki mavi ışık vs yanıyor ama fan dönmüyor çipmi yanmıştır ne yapmamı önerirsiniz?
  16. B

PC Ekran Kartını Görmüyor Yardımcı Olurmusunuz?

RX570 ekran kartına sahibim düne kadar bir sorun yoktu ama ne olduysa pc şuan ekran kartını görmüyor. Görüntüyü anakarttan alıyorum apudan. Aygıt yöneticisinde bile gözükmüyor yardımcı olurmusunuz?
  17. B

Bu eksik kulağima zarar verirmi?

Arkadaslar kusura bakmayin biraz boş soru olabilir ama gordugunuz gibi sol taraftaki filtremsi şey çikti kayboldu bu kulağıma zarar verirmi, kulakligi degistirmem gerekirmi? Yardimci olabilirseniz sevinirim. Tesekkurler (MSİ İMMERSE GH10)
  18. B

PC MİKROFONU ALGILAMIYOR.

İşlemcinin termal macunu yeniledim tekrar topladım pc mikrofonu algılamıyor neden olabilir? ön girişlere takınca algılıyor ama.
  19. B

RX570 VARSAYILAN EKRAN KARTI NASIL YAPABİLİRİM?

Apu sistemim var r5 2400gli ben ben buna rx570 aldım. Fakat rx570i varsayılan yapamıyorum dxdiagdan bakınca rx vega 11i gösteriyor apu ekran kartını yani. bunu nasıl düzeltebilirim lüften yardım edin.
  20. B

Amd birincil ekran kartı değiştirme

Ben apu sistem kullanıyorum r5 2400g li yakın zamanda bu sisteme rx570 taktım ve kullanmaya başladım şuana kadar düzgünce çalışıyordu. ama kasayı açtım içinin tozunu felan aldım ekran kartını felan hiç sökmedim. sadece bi bezle toz aldım. ondan sonra kabloları tekrar taktıktan sonra baktımki...
Geri