Arama sonuçları: *

• Users: Salu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Salu

Bu hazır sistem nasıl ?

https://www.itopya.com/modartfastv4intelcorei314100fasusgeforcertx4060dualocv2edition8gb16gbddr55_h28749 Alınır mı ?
  2. Salu

Yardım 30-35 K arası laptop önerisi

Bütçe bu civarlarda hem oyun hem de günlük kullanım için f/p laptop var mı ?
  3. Salu

Yardım H30i kulaklık alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-h30i-mikrofonlu-kablosuz-kulakustu-kulaklik-70-saat-oynatma-suresi-soundcore-uygulama-destekli-multipoint-connection-siyah-anker-turkiye-garantili-pm-HBC00006E2LE2 1732869249 Bütçe aşağı yukarı 1250 civarı,müzik dinlemek için hangi kulaklığı önerirsiniz?
  4. Salu

Yardım Wifi Sinyal arttırma hk.

Arkadaşlar komşum wifi şifresini verdi altyapı gelene kadar fakar onlar 1.katta ben 3.kattayım ve çekmiyor benim evimden.Hangi aleti almalıyım acaba ? Kendi evime takıp sinyali arttırabilirmiyim aldığım cihazla
  5. Salu

Yardım Turkcell Superbox hakkında

Arkadaşlar altyapı yok diye superbox almak istiyorum fakat superboxta altyapı sorgulatınca da altyapı yok diyor Superbox altyyapıya ihtiyaç duyuyormu ki ?
  6. Salu

Yardım Adresimde altyapı yok ne yapabilirim ?

Bina yeni olduğu için altyapı yok superbox bile karşılamıyor.Yan binalarda ve sokakta fiber var. TT ye başvurdum 2 seneye gelmez dediler. Sadece telefondan kullanabileceğim internet lazım tv ve pc im yok ne yapabilirim ?
  7. Salu

Yardım 35K bütçe laptop önerisi lazım

Bütçe 30-40 Arası üniversiteye giden öğrenci için ayrıca oyun da oynayabilinecek f/p laptop arıyorum şimdiden Teşekkürler.
  8. Salu

Yardım Kulaküstü Kulaklık önerisi

Bütçe 500 600 civarı Müzik dinlemek için kulak üstü f/p kulaklık arıyorum.Şimdiden teşekkürler
  9. Salu

Turknet zamlanıyor !

15 Temmuzdan itibaren 499.90 TL oluyor sizce bu fiyatını hakkediyor mu ?
  10. Salu

Yardım İnternet Taşıma Hakkında

Arkadaşlar şuanda turknet fiber kullanıyorum.Başka bir eve taşınacağım birkaç gün içerisinde bina sıfır,Sokakta fiber kullanan evler var ve dairemde de fiber kutular var prizlerde ama altyapı sorguladığımda adresinizde altyapı yok diyor muhtemelen bina yeni olduğu için açılmamış nasıl...
  11. Salu

Ankara Gar-Ankara Havalimanı Arası ulaşım nasıl yapılır ?

Havaş davalık olmuş belediyeyle başka havaş gibi ulaşım sağlıyabileceğim bir firma var mı ?
  12. Salu

Yardım 5.5 K bütçe monitör önerisi

Aradığım özellikler; 1-Yükseklik ve sağa sola ayarlanabilir 2- 24 ya da 24.5 inch minimum 144 hz 3-Flat Ekran 4-Ayakları çok uzun olmasın, kare veya yuvarlak olursa çok iyi olur. 5-Ips olursa iyi olur. 6-Ek olarak monitör tutucu bağlayabileceğim bir monitör arıyorum bütçe esneyebilir, şimdiden...
  13. Salu

Bu sistem alınır mı ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/366496/monza-4060ti-intel-i5-12400f-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ 1713821805 Cs 2 ve hikayeli oyun için nasıl ?
  14. Salu

22 23 K hazır sistem önerisi

Bütçeyi biraz aşabilirim.işlemci farketmez (amd,intel) ama ekran kartı 4060 veya 4060 ti olursa sevinirim var mı alınabilecek güzel f/p sistem ? Daha çok hikayeli ve cs2 oynayacağım
  15. Salu

22-23 K arası hazır pc önerisi

Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.Hikayeli oyunlar,cs2 gibi oyunlar oynamak için bilgisayar arıyorum var mı bu bütçelerde bildiğiniz bir sistem daha çok cs2 oynayacağım
  16. Salu

Yardım Akıllı saat önerisi arıyorum

Bütçe 5.5-6K arası düğün hediyesi olarak alacağız.Çok anlamıyorum.bütçe esnek f/p olursa sevinirim 1706003440 Up up var mı önerisi olan yukarıda kalsın
  17. Salu

Yardım F/P kulaklık önerisi

Fps oyunları için kulaklık arıyorum bütçe esneyebilir teşekkürler
  18. Salu

Yardım 20-30K arası Laptop önerisi

Arkadaşlar üniversite öğrencisi için laptop lazım bütçe 30K ya kadar var.Ders,film,günlük kullanıma uygun,ısınma problemi olmayan bir laptop arıyoruz önerileriniz için şimdiden teşekkürler
  19. Salu

Yardım 20K bütçeye laptop önerisi

20K bütçe var bu bütçede hangi laptop alınır ?
Top Bottom