Arama sonuçları: *

• Users: samet135
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

[ÇÖZÜLDÜ] Linkteki müzik neydi hatırlayan varmı?

Şu müziğin farklı versiyonu vardı Türkçe hali neydi o
  2. S

Anlas tournee hakkında bilgisi olan varmı ?

Motosikletime anlas tournee model lastik aldım motora daha montajlamadım. Youtubede bir kişi anlas tournee kullandım 2 3 motorda ama 4 5 bin km sonra naylon lastik gibi kötü tutuyor demiş. Forumda bu lastik hakkında tecrübesi bilgisi olan varmı?
  3. S

Bluetooth kulaklık sesi azaldı

%60 seviyelerinde bana yetiyordu sesi son ses fazla geliyordu bugün taktığımda ise %60 seviyelerindeyken hiç ses gelmiyordu son ses yaptığımda anca %50miş gibi ses geliyor. Mutlak ses ayarı kapalıydı açtım hala aynı. Çözümü bilen varmı? Düzenleme: Eve gelince tekrar denedim ve şuan düzelmiş...
  4. S

Yardım ETS 2 Fatal Error hatası ?

truckersmp oynuyordum aniden anlamsız şekilde fatal error hatası verdi ve her girişimde hata verip dosyaları doğruluyor. Ama lobide sıkıntı yok sür dediğim an tr yükleniyor 1 saniye sonra hata veriyor. 64bit opengl ile açtım 64bit directx 11 ile açtım aynı. 1725130539 singlede problem olmuyor...
  5. S

Çözüldü✓ ATX 12v girişi 8 pin psuda 6 pin giriş var

ATX 12v kanalı 8pin istiyor psuda bir 8 bir 6 pin var ekran kartı 8 pin olacak. Arkadaş pc topluyor bi sorunu var bana sordu bana kalırsa 6 to 8 pin dönüştürücü alması lazım. Sizce? Düzenleme: Arkadaş psu linkini attı ve girişleri gördükten sonra 4+4 cpu 6 pin pci-express olduğunu öğrendim...
  6. S

CS 2 Ban yemişim ?

Bu sabah baktığımda cs2 vac ban yemişim. Cs2ye giremiyeceğime üzülmüyorum profile girince kıpkırmızı 1 yasaklanması var yazısı profili karalıyor. Destek talebi gönderdim belki ban açılır ama o kırmızı vac yazısı silinmiyor değilmi?
  7. S

Çözüldü✓ Dolandırıcının kimlik fotoğrafı var ne yapabilirim

Monitör alacaktım yarı parasını attım kargoya verdim vs dedi 1 aydır bekliyorum bende dedimki paramı geri istiyorum iban vs attım 2 gündür cevap vermiyor ama engellemiyorda kimliğinin fotoğrafı var bende 600 lira atmıştım ne yapayım sizce.
  8. S

1.5mn Sıralama ile bölüm önerisi

1.5mn sıralama yaptım bu sene 2 yıllık önü açık bölüm önerileri varmıdır. Trakya ege karadeniz tarafından seçeceğim üniversiteleri.
  9. S

Üniversite hakkında bilmediklerimi soracağım

Tercih yapacağım ama çoğu şey hakkında fikrim yok. Mesela burs kısmında %50 indirimli %25 indirimli veya ücretsiz diyor bunlar ne anlama geliyor. Birde 256 puan 1.5mn ile üniye girebilirmiyim bazı bölümler geçen sene almıs bu sıralamaya yakın öğrenci.
  10. S

Temu adres yanlış gözüküyor

Temudan birkaç gün önce bişeyler almıştım adresi doğru girdiğime eminim ama kendisi otomatik değiştirmiş sanırım. Şuan seçili adres bu Benim adresim şarköy değil sipariş paketlendiği içinde değiştirilmiyor. Siparişe değilde adreslerim kısmına baktığım zaman doğru adres var. Nasıl...
  11. S

Kulaklıklar kulağıma girmiyor?

https://www.hepsiburada.com/havit-tw947-enc-tws-bluetooth-5-3-kulaklik-bej-p-HBCV00004LYYT1?magaza=TechAway Bu kulaklığı aldım silikonlu kulaklıkları denedim hiçbiri kulağıma girmiyor en küçük silikon dahi olsa büyük geliyor silikonsuz deniyim dedim. Bu sefer kulağımdam düşmüyor ama kulaklık...
  12. S

CS2 İnceleme yapamıyorum

Birkaç kişide konu açmış ama kimse cevap vermemiş neden incelenmiyor bir tek bende değil sorun.
  13. S

Kulakiçi kulaklıklar kulağımda durmuyor

2 tane kulakiçi kulaklık aldım fakat ikiside kulağıma olmadı. İlk aldığım kalitesiz olduğu için oturmyordur diyip linkte olan kulaklığı aldım lakin en küçük silikonu taksam dahi kulağıma girmiyor. Sağ kulağımdaki çok sıkıntı çıkarmıyor ama soldaki hiç durmuyor. Yürürken veya kendiliğinden...
  14. S

S20 FE Alınır mı veya bunun yerine ne alınır?

Telefon bakıyorum bütçe en fazla 10-11k bu fiyata 2.el s20 fe var ama batarya süresi kısa deniliyor. 10-11k bütçede 2. el veya sıfır ne alınır ? Oyun oynamayacağım. Aklımda olan seçenekler M51 - S20 -A34
  15. S

Öneri 8-10 Bin TL Telefon önerisi

7k civarında kendime telefon bakıyorum. Oyun oynamam sosyal medyada takılırım çoğu zaman. Telefon işlemcisinden pek anlamam ama en az 4-6gb ram olsun isterim hafıza fark etmez 64gb olmasında. Marka olarak samsung önceliğimdir daha performanslıysa farklı markalara bakabilirim. Bütçe biraz daha...
  16. S

Çözüldü✓ SSD Neden 3gb okuma yazma yapmıyor ?(test sonuçları eklendi)

crucial p3 1tb ssd var alırken okuma yazma oranına dikkat ederek aldım. Testlerimi yaptığımda 3gb okuma 3.5gb yazma gibi bir oran çıkmıştı fabrika verisinin bi tık üstündeydi hatta. Ama ne zaman transfer işlemi yapsam kb derecesinde okuma yazma yapıyor bunun sebebi nedir? Sonuçta 3gb okuma yazma...
  17. S

Witcher 3 Nasıl bir oyun

Ben pek yakın dövüş ve sürekli öl aynı bossu öldürmeye çalış kombo yap tarzı oyunları sevmiyorum witcher 3de böyle midir. Hikaye konusu nedir spo vermeden. Sararmı 6 saat sonra alt f4 attırırmı sizce? Örnek olarakta geçen gün star wars jedi fallen order başlamıştım boss bile olmayan npcye 2-3...
  18. S

15 TANE PARKUR GÖZÜKÜYOR NEDEN ? (GTA 5)

Önceden bir sürü parkur vardı ama şuan bi yerden sonra aşağı kaymıyor. Bendemi var problem neden az gözüküyor. Fotoğraftaki gibi 15 tane falan gözüküyor parkur. Sizde bakabilir misiniz ne kadar parkur var bende 15 tane falan...
  19. S

Yardım Asetto Corsa AC REVERB 0 Sorunu

Arkadaş asetto kurmaya çalışıyor ama oyuna girerken bu hatayı alıyor çözümü nedir? Dosyaları doğruladık asettonun.
  20. S

Oyunu steamdan mi yoksa epicden mi alayım

Rainbow six aldım epicten cüzdanla birlikte 20tlye geldi ama steamdan mi alsaydım diye kafama takıldı sizce ? Steamda 102tl
Geri