Arama sonuçları: *

• Users: 4ykut
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 4ykut

Ethereum kazan internet kafe

Öncelikle hepinize merhabalar, iyi bayramlar. Dün internet kafeye gittim, yanımdaki bilgisayar boştu ama yaklaşık 10 dakikada bir ekranı açılıp bir hata mesajı çıkıp tekrar kapanıyordu. Bu sürekli tekrarlanınca ne olduğunu merak ettim, ekrana baktım ve ethereum kazıldığını farkettim. Daha...
  2. 4ykut

AOC 24G2U5/BK mı? AOC C24G2U/BK mı?

Başlıkta da belirttiğim gibi sizce hangi monitörü almalıyım? Şu anda itopya.com'da AOC C24G2U/BK (nedense itopya'da C24G2AE yazıyor. farklı model mi anlayamadım.) 1500 TL fiyata düşmüş. Böyle özelliklere sahip bir monitörün bu fiyata kaçırmak istemiyorum. Sorum şu: Benim bilgisayarım ile 165Hz...
  3. 4ykut

Öneri Oyun-Film-Müzik İçin Kulaklık Arıyorum

Herkese merhabalar öncelikle, Ağustos 2019 tarihinde Rampage SN-RX5 PLUS 7.1 kulaklığını almıştım. Fakat artık ömrünü doldurdu (baya kısa sürdü ürün pek iyi değilmiş). Bu kulaklığı şu an kullanıyorum ve şikayetim özellikle film/dizi izlerken (Netflixten izliyorum) bazı sahnelerde ses cızırdıyor...
  4. 4ykut

Donanım Arşivi forum üyeleri "karantina"da iken neler yapıyor? #EvdeKal

Haydi herkes "karantina"da iken neler yaptığını anlatsın.:) Ben başlıyorum! Uyanıyorum, kahvaltımı yapıyorum, oyun oynuyorum, kitap okuyorum, ders çalışıyorum, oyun oynamaya devam ediyorum, yine yemeğimi yiyorum, oyun oynamaya devam ediyorum, müzik dinliyorum ve uyuyorum. Sonra tekrarlıyorum. :cool:
Geri