Arama sonuçları: *

• Users: Metetmek
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Metetmek

Motordan ses gelmesi

çözüm sunmaya geldim buraya sıkıntııyı yazıcaktım bulamadığım için sonra halletim sizede söyliyim işiniz görülür belki benim motordan ses geliyodu başlarda aküde de sıkıntı çıkıyodu boşalıyodu hemen marş almıyodu kullandım böyle 2 ay falan sonra ses gittikçe artmaya başladı sanki zincir bi yeri...
  2. Metetmek

2500 km drift l yanık kokusu

motora bi 10 dk binince yanık kokusu gelmeye başlaı yağ yakıyo diyicek olursa değiştim 100 km olmadı castrol 10 40 yağ fikri olan varsa yazarsa sevinirim
  3. Metetmek

Metamask hesabımdan transfer olmuş

merhabalar yardımcı olucam tüm fikirlere açığım dün metamaska 0.68 bnb attım sonra dextools pancakeswap gibi bilindik sitelere cüzdanı bağladım mobilden akşam bi baktım para başka hesaba aktarılmış ordanda başka bi hesaba ama aktarıldığı en son adress binance hesabıyla bağlantılı ve ordada...
  4. Metetmek

Metamask Hesabımdan Para Transferi Sorunu

metamask hesabımdan bi yere para aktarımı olmuş çok anlamıyom from(you) to (you) senden sana yazıyo ama nereye gitti bilmiyom
  5. Metetmek

KASK ÖNERİSİ

MT THUNDER 4 ,REVENGE 2 arasın kaldım sizce hangisi bütçe max 6 k revenge 2 yi sipariş ettim aslında da ona göre iptal eddicem aradaki fiyat farkı 1.5k 4 te güneş vizörü var diğerinde yok
  6. Metetmek

Motor kask önerisi ??

kask önerisi olan varmı rapid 2 alıcaktım kötü dediler bütçe max 4 k 2.el vs de olabilir mt helmet bi kaç ilan buldum 3 k civarı 1732655912 .
  7. Metetmek

Gigabyte radeon rx 7700 xt alınır mı?

ekran kartı alınır mı? 12 ye
  8. Metetmek

İphone internet paylaşımı

2 iphone cihaz arasında internet paylaşınca kopuyo belli bi süre ssonra çözüm varmı bi şarkı açinca olmuyo
  9. Metetmek

YD 14 pro max aldım nasıl kullanırım

bundan 3 gün önce aldım 2.el süresi dolmuş 4+4 şuan nasıl kullanırım tcl nin modemi var ama onunlada arama alamam fixlendi wifi araması eski 6 7 plus alsam onda da internet kapanıyo bellirli bi süre sonra zırt pırt onumu açıcam aklında bi fikri çözümü olan varsa yardımcı olursa sevinirim
  10. Metetmek

borsa analizlerini öğrenmek

grafik okumak vs gibi bilgileri öğrene biliceğim udemy yada you tube önerisi olan varsa
  11. Metetmek

2.el iphone almak mantıklımı

dolaptan 2.el yd 14 pro max alınır mı? 24 e var ortalama yada sahibindenden tr cihazımı almak 50 55 arası yd alıp açtırada bilirim sizce
  12. Metetmek

45-50 k verip 2. el 14 pro max almak mantıklımı

bi kaç tane buldum 45 55 k arası değişiyo 1728295721 p40 lite kullanıyorum sıkıldım artık wp bile yok her şey apk
  13. Metetmek

20-25k arası pc tavsiyesi???

varmı hazır yada toplama önerebiliceğiniz
  14. Metetmek

21,5k bütçe ile ne alınır

itopyada hazır sistemler var ordan bişeymi alsam yoksa önerdiğiniz varmı
Geri