Arama sonuçları: *

• Users: Şahin''
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Şahin''

Xmp expo Uyumluluk Sorusu

Selamun Aleyküm arkadaşlar ram piyasasını herkes biliyor malum benim şimdi 1 2 sorum olucak sizlere mesela ben am5 platformunda intel xmp uyumlu bir rami takıp kullanabilirmiyim veya sorun olursa ne gibi sorunlar yaşarım? Bunları sormamın nedeni xmp+expo uyumlu ramler 2 3 k neredeyse daha...
  2. Şahin''

TEMU PARA İADESİ SORUNU

Arkadaşlar selamlar 26 kasım'da temu üzerinden alışverişim oldu sonrasında 27 kasım da iptal ettim para hala yatmadı bankayı aradım gelen bi para gözükmüyor dedi ne yapmam lazım yada bu süreler normalmidir.
  3. Şahin''

Ne olucak bu insanımızın hali?

İyi geceler böyle şeylere gülerim geçerim ancak bu ne arkadaş serbest piyasa işini millet ya anlamıyor yada salağa yatıyor adam şu sisteme 52 k yazmış bakın 52 k yanlışlık felan değil birde açıklamaya felan çalışmış
  4. Şahin''

Letgo dolandırıcılık

Merhaba, bu Let go teslimat hizmetidir. 📦 Harika haberlerimiz var! Öğeniz başarıyla sipariş edildi ve ödemenizi biz hallederiz. Siparişi onaylamak için lütfen e-posta adresinizi bize bildirin 🚚 Bu mesaj botumuz tarafından otomatik olarak gönderildi. Mesajınıza cevap veremeyiz. Lütfen sadece...
  5. Şahin''

Dark Freezer x123 Hiper Hermony

Selamlar kolay kolay konu açmam ama sorunun cevabını bulamadım kardeşimin kullandığı Hiper hermony kasa var bu kasaya Dark Frezer x123 soğutucu sığarmı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  6. Şahin''

1000 tl klavye önerisi lazım

Selamun Aleyküm umarım doğru yere açmışımdır konuyu başlıkta belirttiğim gibi 1000 tl bütçe var 100 200 lira oynayabilir sorun değil klavye lazım mekanik ve red swich olucak Cahilliğime verin sessiz olan red swich olanlardı en çok takıldıgım oyun fifa. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Geri