Arama sonuçları: *

1. Margot Robbie

Epson Marka Yazıcı Tavsiyesi

Epson marka yazıcı kullanan var mı hangisi daha iyidir bütün özellikler olsa iyi olur
  2. Margot Robbie

ChatGPT'yi WhatsApp'a Entegre Şekilde Kullanabilirsiniz

+18002428478 Numarayı kaydedin ChatGPT WhatsApp'ınıza gelsin
  3. Margot Robbie

Yurt Dışı Telefonların Kullanım Süresinde Değişiklik Olacak mı?

Merhabalar, yurt dışı telefonlar tek sim 4 ay çift sim 8 ay şeklinde kullanılıyordu şimdiye kadar. Bu durumda bir değişiklik var mı ya da olacak mı bir bilginiz var mı?
  4. Margot Robbie

İzmir'de Ölen Yaşlı Amca

Sokak köpeği olsa anında barınağa alır yardım ederlerdi konu insana hizmet olunca suspuslar yazık
  5. Margot Robbie

Çok Çirkinim Diyen Kıza Cevaplar

Foto istediniz ya da durduk yere fark etmez çok çirkinim diyen kızı methetmek için neler söylenebilir?
  6. Margot Robbie

🗞️ Özgür Özel'in Açıklamaları

Ülkeyi şunların yönettiğini bir düşünsenize 😀
  7. Margot Robbie

Beşiktaş İnönü Stadı Koltuğu Orijinal

Ya olum hangi tinerci bu neyse ilgisi olan varsa alabilir fiyat uygun geldi https://link.dolap.com/naossh
  8. Margot Robbie

Yardım Bu Şarj Aleti Orijinal mi?

İdefix'ten aldım orijinaldir diye orijinal mi sizce değilse kutusunu açmadan iade ediyim
  9. Margot Robbie

🔥İndirim Bi' öğrenci ile Üniliye Mediamarkt'ta Apple ürünlerinde 1500₺ indirim | Son Gün

https://biogrenci.com/firsat/mediamarkttan-ogrencilere-ozel-apple-urunlerinde-1500-TL'ye-varan-hediye-kupon 25000₺ üstüne 1500 lira indirim veriyor. 5000 - 10000 arasına 250₺ 10000 - 25000 arasına 500₺ indirim Mediamarkt'tan iPhone 13'ü 34.500₺ ye alabilirsiniz, aynı şekilde diğer Apple...
  10. Margot Robbie

Yardım Apple ürünlerine zam gelir mi?

Yakın zamanda iPhone'lara zam gelir mi sizce? Yılbaşından sonra gelir gibi ama yılbaşından önce gelme durumu nedir geçen senelerde nasıl olmuştu?
  11. Margot Robbie

Masaüstü PC Tavsiyesi

Kasa + monitör önerisi yapabilir misiniz? Toplama olur hazır olur. Bütçe 45-50 bin TL
  12. Margot Robbie

Yardım iPhone 11 Alınır mı Acil

Yurt dışı iPhone 11 Kutusuz faturasız Hatasız Face id çalışıyor Pil sağlığı %90 5 bin liraya verecek adam sizce alınır mı bana bayağı uygun geldi.
  13. Margot Robbie

Motorsiklet Nasıl Kargolanır?

Şarjlı motorsiklet satıyorum da şehir dışından istiyorlar sürekli. Bir kaç tanesine olumsuz yanıt verdim uğraşmamak için ama devamlı şehir dışına kargolamamı istiyorlar. Hangi kargo şirketleri kargoluyor ve fiyatı ne kadar oluyor bilginiz var mı?
  14. Margot Robbie

Al - Sat Tavsiyeleri

Sizce hangi ürünlerin alım satımını yapmak mantıklıdır? Ben şu an iPhone alıp satmayı düşünüyorum. iPhone alıp satarken neye dikkat etmeliyim? Tecrübesi olan var mı?
  15. Margot Robbie

🪙💰🏦 Yatırım Tavsiyesi 🏦💰🪙

Öyle yatırım tavsiyesi değil merak etmeyin. Sizin elinize aylık bir miktar biriktirebileceğiniz para geçiyor, bu parayı nasıl değerlendirirsiniz? Örnek: Ben şu anda paranın %60'ını altın, %30'unu borsada hisse, %10'unu da kripto şeklinde değerlendirmeyi düşünüyorum. Sizlerden fikir alınca bu...
  16. Margot Robbie

800 - 900 Bin ₺ Arası Araç Tavsiyesi

Tiguan düşünüyorum. Genelde 2012-2014 model mevcut. Önereceğiniz Tiguan ya da benzeri araç var mıdır? Beğendiğim araç https://shbd.io/s/WRTPq7Yi
  17. Margot Robbie

Yardım 800 Bin Araç Tavsiyesi

Arkadaşlar selam. 800 bin ve çevresinde araç bakıyorum, Araç Toyota Verso veya Citroen 3008 gibi geniş olması lazım. Bir de otomatik olursa güzel olur. Teşekkürler.
  18. Margot Robbie

300₺'ye iPhone Önerisi

Tuşlu telefon düşündüm ama ondan mesajlaşılmaz, şöyle sadece WhatsApp ve arama için bi telefon lazım kitap parasına. Var mıdır iphonelardan modeli fark etmez. (Yaşadığım yerde bit pazarı yok)
  19. Margot Robbie

BEŞİKTAŞ - LUGANO | 5 - 1

Bizim (gs liyim) iki maçta atamadığımız golü 5 dakkada attılar valla helal olsun bizim toto 🔥🔥🔥bu sezon fenerbahce'nin önüne geçip Galatasarayla şampiyonluk yarışı içine girecek gibi
Geri