Arama sonuçları: *

1. Ephemerality

Sizce Hangi Mouse'u Almalıyım ?

Genel olarak tüm oyun çeşitlerini oynuyorum fakat bu almak istediğim ve kararsız kaldığım mouseları özellikle fps türü için tercih etmeyi planlıyorum. Kararsız kalma sebeplerim hepsi fiyatına göre çok iyi özellikler sunuyor, hepsinin ağırlıkları iyi ama batarya süreleri arasında çok fark var...
  2. Ephemerality

Yardım EPİC GAMES YÜKLEDİĞİM OYUN AÇILMIYOR BU HATAYI ALIYORUM YARDIM

Epic games üzerinden god of war ragnarök almıştım daha önceden oynuyordum yarısına kadar gelmiştim fakat sonradan sistemimi satıp yeni sistem topladım. Şimdi bu sisteme yükledim ama sürekli hata alıyorum başlamıyor oyun bir türlü. Epic games i sildim yükledim, oyunu sildim yükledim fakat...
  3. Ephemerality

Öneri Kablosuz %60 Klavye Önerisi Bütçe 5K

Hikâyeli ve fps oyunları oynuyorum. Bütçem 5k renk olarak da siyah olursa çok memnun olurum bütün ekipmanlarım siyah çünkü. Uzun süre kullanabileceğim üzmeyecek bir öneriniz varsa bekliyorum teşekkür ederim şimdiden.
  4. Ephemerality

Öneri 40-50K Oled Monitör Önerisi

Genel olarak tüm oyunları oynuyorum hikâyeli ve fps olmak üzere. Fps türlerini 1080p de diğer oyunları 4K da oynuyorum. İşim gereği online çalıştığım oluyor o zamanlarda nerdeyse tüm gün açık oluyor monitör bu sebeple yanma riski az mı diyeyim yada teknolojik olarak daha iyi olan mı diyeyim...
  5. Ephemerality

Bu Monitöre Geçilir Mi ?

Arkadaşlar merhabalar şuanda kullanmakta olduğum monitör ilk linkini vermiş olduğum. Fiyatını uygun bulduğum için kendiminkini satıp 2. linklediğim monitörü alayım diyorum ama kafamdaki soruda şu 240 ile 320hz arasında dağlar kadar fark var mıdır yada bu şekilde bir upgrade mantıklı mı ...
  6. Ephemerality

Öneri 5070ti Mı Tercih Etmeliyim Yoksa 5080 Mi ?

Sistem parçaları imza kısmında gözüküyor zaten yazmıyorum o yüzden. Almayı planladığım arasında kararsız kaldığım ekran kartlarının da linklerini bırakıyorum. Normalde super serisini bekliyordum ama global haberler ve videolar korkuttu çip krizinden dolayı erişilebilir fiyatlarda olmayacak...
  7. Ephemerality

Sistem Topladım Bu Hatayı Alıyorum Yardım

Bilgisayar açılıyor format atma kısmından windows 11 proyu kurdum sonra kapanıp açıldı en baştada bu hatayı almıştım boot ekranına geçirince format atayım dedim pc yeniden başlayınca tekrar bu hata geldi. Ayrıca kasamın yanındaki 3 tane fanında rgbleri bir yanıyor bir sönüyor fanlar hızlı...
  8. Ephemerality

İlk Defa Kendim Kasa Topluyorum Yardım

Aldığım parçalar imza kısmında yazıyor zaten onları yazmıyorum hiç şuana kadar elime gelenlerin montajını yaptım işlemci yarın geleceği için sıvı soğutmayı takamadım haliyle. Sormak istediğim soru şu görselde de göreceğiniz yada tahmin edebileceğiniz üzere psu nun fan kısmı toz filtre kısmına...
  9. Ephemerality

Bu Sisteme Hangi Ekran Kartını Tercih Etmeliyim ?

Sistemdeki Parçalar; Asus Rog Strıx X870E-H AMD Ryzen 7 9800X3D XPG Lancer RGB DDR5-6000Mhz CL30 32GB Samsung 2TB 990 PRO Lian Li Hydro-Shift II LCD-C 360CL LIAN LI Edge 1000 1000W 80+ Platinum Lian Li V100R Deli gibi 1080p ve 4K oyun oynamayı planlıyorum 5090 hariç tüm kartlara maddi gücüm...
  10. Ephemerality

Öneri Magic Teknoloji Güvenilir Midir ?

Amazon üzerinden magic teknoloji satıcısından ryzen 7 9800x3d işlemci aldım salı günü gelecek gözüküyor ama satıcı güvenilir midir emin olamadım sizlere sormak istedim iade etmeli miyim ?
  11. Ephemerality

PC KOLİK Mİ SİNERJİ Mİ TERCİH EDİLMELİ ?

Bu iki site arasından hangisini tercih etmeliyim almak istediğim ürün bu 2 sitenin de linkini paylaşıyorum sinerjiden daha önce monitör ve kasa almıştım ama sıvı soğutmada lian li de yetkili satıcı olunca pc kolik aradaki fiyat farkını vermelimiyim diye düşünmedim değil ondan sizlere sormak...
  12. Ephemerality

Öneri Ram Krizi Dikkate Alınarak Şuanki Durumda Bu Ram Alınır Mı ?

Malum ram ile ilgili olan olaylar belli. Piyasada ram kalmadı ve bende pc topluyorum şubata marta kadar beklemek istemiyorum. Corsair olsun , Gskill olsun onların ram fiyatları çok yüksek bu ram hakkında da kötü bir şey duymadım yine de sizlere sormak istedim...
  13. Ephemerality

Phanteks Marka Kasa İyi Midir ?

Markayı genel olarak araştırdım baya köklü bir firma gibi duruyor ama hiç deneyimleyemediğim için sizlere sormak istedim. Genel olarak fiyat performans gibi duruyor ama alınır mı sizce ?
  14. Ephemerality

Bilgisayar Bileşenleri İçin Kasım İndirimleri Beklenmeli Mi?

Bilgisayar toplamak istiyorum parça parça fakat kasım indirimlerini beklemeli miyim yoksa şuan uygun bulduğum parçalar olursa almalı mıyım ? , malum ssd ve ramlerde kriz var şuanda yada kasım indirimlerinde gerçekten büyük indirimler olur mu sizlere danışmak istedim.
  15. Ephemerality

Bu Bilgisayar Alınır Mı ? Fiyatı İyi Mi ?

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-9700x-msi-geforce-rtx-5070-ti-16gb-msi-b650-gaming-plus-wifi-32gb-ram-ddr5-1tb-ssd/
  16. Ephemerality

4K OYUN OYNAMAK İÇİN MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMİ NE OLMALI ?

4k oyun oynamak için sistem almayı düşünüyorum. Fiyat-performans ve parça kalitesi de kötü olmasa iyi olur. Genel olarak hikâyeli oyunları oynamayı planlıyorum. Bunun için hangi parçaları kullansam daha iyi olur ve tahmini ne kadar bütçe ayırmalıyım ?
  17. Ephemerality

60k Bütçe İle 2k Oyun Oynatacak Kaliteli Parçaları Olan Pc Öneri

Bütçem 60k. Genelde hikâyeli oyunlar oynuyorum, arada cs veya valo giriyorum. Beni uzun süre götürecek sorun yaratmayacak bir pc arıyorum kendim topladım ama 3-4 k ile aştı bütçemi sizlere danışmak istedim fikir edinmek adına.
  18. Ephemerality

Öneri 40.000 TL'YE LAPTOP ÖNERİSİ

Yeğenim için açıyorum konuyu maalesef bu bütçeyi geçecek maddi durumları yok. Fps oyunları ağırlıklı olmak üzere genel olarak her oyunu oynuyor hikâyeli oyunlar da dahil olmak üzere. Bunlarla beraber okul için kullanacak psikoloji okuyor. Bunlara uygun alınabilecek size göre en iyi laptop'u...
  19. Ephemerality

Öneri Hepsiburada’dan Iphone 17 Pro Alınır Mı ?

Apple’ın kendi sitesinden baktım teslimat süresini 3-4 hafta gösteriyor. Hepsiburada’da ise yarın teslimat gözüküyor ve satıcı da kendisi yani Hepsiburada. Daha önce samsung telefon almıştım bir sıkıntı çıkmamıştı ama şimdi bilemedim sizlere danışmak istedim. Sizce apple’ın kendi sitesinden mi...
  20. Ephemerality

Yardım Apple Ödeme Yöntemi Başarısız Hatası

Apple'ın kendi internet sitesi üzerinden ipad air ve aksesuarlarını almaya çalışıyorum, fakat ödeme kısmına geldiğim zaman ödeme yöntemi başarısız hatası alıyorum. Kredi kartı ile işlem yapıyorum ve kartımın limitide fazlasıyla yeterli bunlarla beraber internet alışverişlerine açık ve internet...
Geri