Arama sonuçları: *

1. Ahmet Aykan

Alt tuşu takılıyor kalıyor gibi tepki veriyor

daha önce de konu açmıştım alt tuşu takılıyor gibi davranıyor pc,, bunun yüzünden klavye aldım fakat sorun düzelmedi oyunlarda takılıyor alt ve tab a basınca alt tab atıyor ya da masaustunde takılı kalıyor ınternette gezerken vs tıkladığım şeylerin uzantısını indirmeye başlıyor ya da yazı yazmak...
  2. Ahmet Aykan

Çözüldü✓ Bilgisayar Alt tuşu takılı kalmış gibi davranıyor

Merhabalar, umarım gününüz güzel geçiyordur. Sorun başlıkta yazdığım gibi bilgisayar alt tuşu takılı kalmış gibi davranıyor ve 5,6 saatlik pc kullanımımda 7,8 kere başıma geliyor oldukça sık web de gezerkan başıma geliyor tıkladığım yerin uzantısını alt basılı kaldığı için direkt indiriyor wasd...
  3. Ahmet Aykan

Aula f75 2.180 TL 3x taksit

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DF57F88S?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 uzun zamandır bakıyorum fiyat 2500 civarlarından düşmüyor siyahta 2450 lere düşmüş ihtiyacı olan düşünebilir 2. ele çekiyorlar bu parayı 3x de peşin fiyatına taksit ak820pro ile bunun arasında kalmıştım...
  4. Ahmet Aykan

ASUS ROG Ryuo III çöp oldu

Merhaba, 10 ay önce ASUS ROG Ryuo III 240mm sıvı soğutucu aldım. Üzerinde Ryzen 7500F işlemci olmasına rağmen sıcaklık boşta 50 derecenin altına düşmüyordu. Stock gelen termal macuna güvenmediğim için 7. ayda daha kaliteli bir macunla değiştirmek istedim. Ancak macun değişimi sırasında pompayı...
  5. Ahmet Aykan

15bin ses sistemi ne alınmalı?

Merhaba 15bin civarına giriş seviyesi hi-fi tadını hissettirecek hoparlör arıyorum amfi derdine düşmemek için aktif hoparlör istiyorum bütçem isteklerim için biraz kısıtlı farkındayım daha üste çıkamayacağım fakat 2. el düşünebilirim. Aklımda 2,3 model var ektedir.. sesten anlayan arkadaşların...
  6. Ahmet Aykan

Bir anda ekran gidiyor Fanlar Artıyor

Bir anda ekran gidiyor ekranda sinyal yok yazısı ve fan sesleri deli gibi artıyor, çalışmaya başlıyor o esnada oyun sesleri ve ya video sesleri gelmeye devam ediyor bu sorun masaüstünde yük altında değilken oluyor furmark testi gayet iyi cihaz ısınmıyor cpu nun üstünde asus rog sıvısogutucu var...
  7. Ahmet Aykan

Teknik Sorun Yardım!

Bilgisayarım 2 hafta da bir açılmıyor power düğmesine bastığımda kasa açılıyor su pompasının sesini alıyorum ama hiç görüntü yok, anakart ekranım bile gelmiyor ekte paylaştığım ekranı ramleri yer değiştiripte alabiliyorum normalde 1,2 satır yazı olurdu ama bu sefer daha uzun anlayan önerisi olan...
  8. Ahmet Aykan

AMD SOFTWARE 182 hatası

Gigabyte RTX 4070 Super, Ryzen 5 7500f, 16x16ram birleşenlerinden oluşan sistemim var fakat amd software'de sorun yaşıyorum sırf bu sorun yüzünden bilgisayara format attım fakat yine aynı sonucu alıyorum bilgisi olan var mı? bios dahil yer şeyi güncelledim amd software'yi yükleyememek canımı...
  9. Ahmet Aykan

Iki mouse aynı dpi farkı hızlar

bloody v7 kullanıcısıyım ajazz 159 apex aldım herkes gibi bloody ayarlarıyla apex ayarlarını aynı yapıyorum fakat araca ciddi fark var ayar dediğim iki mouse de 800dpi da fakat bloody çok çok daha hızlı apex i bloody hızına nasıl getirim benim için önemli fps oyunları seviyorum valo'da diayım
  10. Ahmet Aykan

CrystalDiskMark testi sonucu ne olmalı?

giriş seviyesi m2 için test sonuçları ne olmalı bilgisayarı açarken sık sık memory hatası alıyorum ve özellikle masaüstünde takılırken bilgisayarım kitleniyor çalan müzikle birlikte... sık yaşıyorum. ssd lerin biri çıkma geçmişini bilmiyorum diğeri sistemi toplarken sıfır geldi. anlayan biri...
  11. Ahmet Aykan

AOC 27 Q27G2S 2K 165Hz 1ms Monitör

İtopya 7599tl AOC İPS 2K 165HZ akakçe ve epey de en düşük fiyattan yaklaşık 1.500 tl daha uygun ilgilenen arkadaşlar düşenebilir bence. zaten epey üzerinden baktığınız zaman no name monitörler ips, 27 ve 144 üstü olarak 7000tl den başlıyor...
  12. Ahmet Aykan

2 Jak Girişinin tek gözükmesi

Arkadaşlar selam, Masaüstü bilgisayarıma bir öne kulaklık ve arkaya 3+1 ses sitemini jak olarak bağladım fakat windows ses ayarları kısmından geçiş yapamıyorum tek seçenek gözüküyor sadece jak kabloların birini çıkararak istediğime geçiş yapabiliyorum. bilgisayarı yeni topladım eski pc de...
  13. Ahmet Aykan

Her şey Çalışıyor ama Görüntü yok

Merhaba, yeni aldığım sistem her şey çalışmasına rağmen monitöre ekran gelmiyor cpu ve kasa fanları dönüyor ama görüntü alamıyorum bazen usblere güç geliyor bazen gelmiyor. bilgisayarı servise yolladığımda hiç bir sorun yok gibi açılıyor gerekli testleri yapılıyor ve bana geri yollanıyor ama...
  14. Ahmet Aykan

Daireye fiber geliyor mu?

merhaba yeni eve geçeceğim fakat daireye fiber gelip gelmediğini anlayamadım bu kablo fiber kablosu mu? teşekkürler
  15. Ahmet Aykan

5k ya kadar cpu soğutucu önerisi

Merhabalar, coolermaster cmp520 Kasa, ryzen 5 7500f cpu kullanmaktayım yakın zamanda ryzen 7 7700x3d le değiştireceğim. 5k bütçeyle soğutucu arıyorum fakat bilinmeyen ya da çin markalı sıvı soğutucular yerine kule tipi soğutucuda alabilirim. bu konuda öneri yapacağınız modeller var mı, sessiz...
  16. Ahmet Aykan

YENİ ALDIĞIM KASA DA SADECE BİOS PİLİNİ ÇIKARIP EKRAN ALABİLİYORUM

yeni kasa aldım asus prime b650m-r anakart 7500f ve 4070super birleşenlerinden oluşuyor bilgisayarda hiç bir şekilde ekran alamıyorum bios ekranı ve anakart ekranı bile gelmiyor sadece bios pilini söktüğümde anakart yazısını görebiliyorum ve bios a girebiliyorum. yardımınıza muhtacım :)
  17. Ahmet Aykan

PC amfi/ses kartı tavsiyesi

Selamlar müzik dinlemeyi seviyorum daha temiz bir ses almak için harici ses kartı ve ya amfi almak ıstıyorum tabi bilgisayara bağlancak şekilde internetten araştırdım ama çok kapsamlı bir konu genelde müzik yapan arkadaşların temiz ses kaydetmek vs tarzı şeylere denk geldim ben sadece müzik...
  18. Ahmet Aykan

msı i59300h işlemcim 2.40ghz civarı çalışması lazımken ara ara 3.99 ghz seviyesine ulaşıyor

msı gl63 9sc modelini kullanmaktayım i59300h ve gtx1650 8gb ram sistem özellıklerı mevcut (2 fanlı performans modeli) bılgısayarım da bır sey acık degılken cpu da %20 normal kullanımdayken ıslemcımın 2.40 ghz de gezmesı lazım ama kendı kendıne max ghz sevıyesıne cıkıyor 3.99 ulaşıyor %20...
  19. Ahmet Aykan

node.js server-side javascript nedir

i5 9300h işlemcım var pc de bır sey acık olmamasına ragmen zaman zaman bu acılıyor ve ıslemcımın yarısını goturuyor laptobum fan açıyor vs derste rezıl oluyorum :d
  20. Ahmet Aykan

Rx 460 (oc) software hız aşırtma sonrası kasma

msı rx460 2gb ekran kartım kullanıyorum amd nin amd software yazılımından gpu hız aşırtma ayarını seçtiğim de bir kaç oyunda ekrana kırmızı mavi sarı renkler geliyor ve kasmaya başlıyor ardından donuyor restart atıyorum ısı değerli 65 dereceyi geçmiyor msı tek fanlı modeli çözümü olan var mı...
Geri