Arama sonuçları: *

• Users: shotpoter
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. shotpoter

Öneri 2000tl Kablolu / Kablosuz Oyuncu kulaklığı Önerisi.

Merhaba arkadaşlar Kolay gelsin. Maks. 2000tlye Ortalama kalitede hafif/rahat kulaklık arıyorum. Uçan kacan ultra beklentilerim yok, Hafif/rahat olsun, Eli yüzü düzgün olsun yeter. Önerilerinizde ısrarcı olursanız maks. 500tl daha çıkabilirim. Halihazırda HS55 Kullanıyorum ama maalesef ped'leri...
  2. shotpoter

🔥İndirim Vodafone'da Kahve Dünyasın'da Bedava Kahve :)

Vodafone Yanım'da uygulamasın'da Üyeliğinize göre 1,3 veya 6 Kahve bedava alabiliyorsunuz. 30 Haziran'a kadar geçerli,Tek seferlik. Afiyet olsun :)
  3. shotpoter

🔥İndirim D&R- Samsung Galaxy S9 FE+ 14.200

Benimde almayı düsündüğüm bir model. Fiyat su anda Piyasanın en düsüğü. Satıcı Samsung Türkiye. Renkler: Gri: https://www.dr.com.tr/Bilgisayar-Tablet/Samsung-Galaxy-Tab-S9-FE-8GB-128GB-Gray/Tabletler/Tablet/urunno=0002079492001?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.72
  4. shotpoter

Çözüldü✓ 15 Bin Maks. bütceye Okul amaçlı Tablet. (Kalem dahil)

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler, S9 FE+ aldım, Buradan da ufak bir inceleme notu düserim.
  5. shotpoter

🔥İndirim Kampüs Boy Stanley Switchback 0.47 Premium Özel 800TL!

https://www.hepsiburada.com/stanley-adventure-switchback-termos-bardak-0-47-lt-p-HBV00000LE61H?magaza=Hepsiburada Abdullah abide test etmisti cok üst düzey sıcak tutmasada 7 saat sonra bile hatrı sayılır sekilde sıcak tutuyor. Satıcı Hepsiburada. Beyaz alın siyah ve yesil 150tl daha pahalı.
  6. shotpoter

Göz Numaram Artmadığı Halde Arttı! İlginç bir durum...

Gençler bu bir deneyim paylaşma konusudur ama sağlıkla alakalı olduğu için Konu Dışından ziyade buraya açtım. 2 Hafta önce Göz doktoruna gittim, İlk basta göz numaram 0.75 artmış gözüküyordu ama Doktor "*Göz Spazmı olmuş olabilirsin." dedi. Sonra bir damla damlattı yarım saat sonra gözlerim...
  7. shotpoter

THY Çalısanları Memur Mu?

Kafama takılan ilginç bir mevzu. Simdi Bildigim kadarıyla THY Anonim Ortaklık o yüzden Özel Statü çalısanı olması lazım. Ama Babama sordugumda memur olarak çalısıyorsun demisti? Sizce Nasıl?
  8. shotpoter

Babamın Yasadıgı İlginç durum?

Gençler Hayırlı Günler. Konuyu konu dışına açma sebebim sorun ve aciliyeti olmaması. Merak ettiğim bir durum var. Babam 2 3 hafta önce bir abimizin arabasıyla yol gitti. Yoldayken Bir Akaryakıt istasyonundan yakıt alınca Motor arıza ışığı yanıyor ve Motordan ses geliyor. Sorasında başka bir...
  9. shotpoter

15-20k Arası Televizyon Önerisi

Arkadaslar sorum baslıkta haiz. 20k ya kadar bir TV Önerisi arıyorum. Tek aradığım 55 inç altı olmaması. Philps, LG veya Samsung arasından Düsünüyor gibiyim :D
  10. shotpoter

Öneri Oyun ve Genel Kullanım için Kulaklık Önerisi

Bütçeyi 100 200 tl asabilir çokta asmasa iyi olur :D Kesinlikle Aradıklarım: Kulaklık pedleri ortalamadan büyük olmalı zira kafama olmuyor. (Ölçü İsterseniz şuan Kullandığım HP Omen 800 Pedleri tam oturuyor.) Rahat olması, Uzun kullanımda acıtmasın Olabilecekler: Mikrofon temiz ses verse iyi...
  11. shotpoter

Öneri İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi.

Bütce 150TL dir. (5 10 tl oynayabilir.) Sartlar: -Televizyonlu olacak Suanda baska bir öneri yoksa 50mgbit birkaç kanal hariç full pakete pazartesi onay verilcek. (KabloNet)
  12. shotpoter

Öneri Anakart Almalı Mı Yoksa Başka Bir Parca Mı Almalıyım?

Gencler Asağıda sistemimin özelliklerini Yazacam. Yavas yavas Güc yettikce Sistemi güncelliyorum, Simdide 1. Nesil Olduğu icin bir Anakart alayım diyorum. Bütce Zorlayıp B550 mi Alayım yoksa B450 Anakarta alacağım 4.Nesil bir anakart beni 3-4 yıl götürür mü? Sistemin ömrü biraz daha uzasın...
  13. shotpoter

Arcelik Marka Çamasır makinesi Önerisi

Baslık Gayet Açık. Cok bi aradığımız yok, 9 kilo olsa min. Tercihen iyi. Marka kesinlikle Arçelik olmalı cünkü sormayın öyle :D (100 200 tl oynar)
  14. shotpoter

Dis Eti damaklarım ağrıyor.

Arkadaslar suanda durum yatıstı, ağrı cok olmasada dis etim ağrıyor Dis etim normalde sızlardı ama bu 1 2 haftadır siddetlendi bazen can yakıcı olabiliyor. Bunun icin bir Dis eti temizliği Dis macunu Aldım Oral-B, Bide Dis Hekimine gittim oda Andorex marka garga verdi onu da Kullanıyorum...
  15. shotpoter

Romanyalılar neden Kendilerine ayrıca Rumen diyorlar?

Soru Baslıkta. Evet Romanyalı da doğru bir tabir ama Rumen tabiri daha yaygın. Neden acaba?
  16. shotpoter

Dis Hekimlerinden 10 da 9'u Öneriyor!

Arkadaslar size bugün yasadığım bir olayı anlatıcam ve bir Anket Yapacam. Amcamın takma disinde bir sıkıntı vardı, Bir Müsterimiz Dis hekimi, oda Takma Disi Sekillendirdi,Yaptı. Ben Disi Almaya Gittim ve bir Soru Sordum. Bu soru bir Kutu üzernde bir Reklam vardı oradan aklıma geldi. (Dis Hekimi...
  17. shotpoter

Forumun Geleceği icin.

Arkadaslar biliyorsunuz Malesef ki Son zamanlarla foruma saçma sapan Konular Acılmakta. Bu toplu bir saldırı olabilir,Olmıyabilir. Bilmiyoruz. Bence bu zamanda kısa bir süreliğine (1-2 Ay olabilir) Üyelik onayı lazım Bu dönemi Özgürlük ortamını bozmamak icin kısa Tutmak önemli. Belki bu forumu...
  18. shotpoter

Galatasaray Taraftanına: Kim Baskan Olur?

Olağan Secimli Kurumda 2 Aday var. Dursun Özbek Esref Hamamcıoğlu Esref Hamamcıoğlu 120 Oy Önde. 6 Sandık Acıldı (11.06.2022 17.28) Kimi Destekliyorsunuz? Kim Baskan olur?
  19. shotpoter

Öneri Ehliyet sınavında yaşadıklarım, aynı hataya sizde düşmeyin.

Başlıktan bir an " Noluyo abi?" dediğinizi duyar gibiyim. Konuyu açtığım yer bir ipucu verebilir. Bugun 1 ay eğitim aldıgım ve pratikler yaptığım eğitim sınavı Kursuna girdim. Kurs gercekten güzel başladı. İlk yapacağınız eylem Kaputu açıp bazı parçaların ne olduğunu anlatmak. Sonrasında Kaputu...
  20. shotpoter

Kahvaltıdan önce Kahve icilirmi?

Arkadaşlar ben bir instagram postunda yağ yakımı icin Kahvaltıdan önce kahve icin diyordu. Ama doktor bir abim Efe içme bu zararlı dedi bana Sizce Kahvaltıdan önce kahve içmek zararlımıdır?
Geri