Arama sonuçları: *

1. B

2000 TL Bandında gaming mouse önerisi

Yaklaşık 5–6 yıldır Razer DeathAdder modelini kullanıyorum. Artık kablosuz mouse kullanmak istiyorum. FPS oyunları oynadığım için gecikmesi en düşük, en verim alabileceğim bir mouse önerebilir misiniz? ATK Drafonfly A9 ve R1 baktım ama dongle’ı yok. Mümkünse dongle olan bir mouse önerir misiniz?
  2. B

Oyun açtığım anda işlemci fanım hızlanıyor

Merhaba işlemcim boştayken normal çalışıyor ama oyun açtığım andan itibaren fanım aşırı fazla hızlanıyor ve rahatsız edici bir seviyede çalışıyor eskiden böyle bir şey yaşamıyordum hiç durduk yere oldu nasıl düzeltebilirim İ3 - 13100F / STOCK FAN
  3. B

Anakart DRAM ışığı turuncu yanıyor

Merhaba bilgisayarımda durduk yere dram ışığı yanmaya başladı ramleri söküp teker teker denedim ama olmadı silgiyle de sildim olmadı başka bir tam taktım tek slot çalıştı sonra yeni ramler aldım taktım fakat yine dram ışığı yanıyor bilgisayarı 3 gün önce formatladım beta olmayan en güncel bios...
  4. B

Royal Kludge RK61 driverını bulamıyorum

Merhaba elimde rk61 wireless var ama kendi sitesindeki driverı kurunca uygulamada the device is not connected diyor ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı?
  5. B

%60 mekanik klavye önerisi

merhaba küçük klavye arıyorum hangisini önerirsiniz https://www.hepsiburada.com/ajazz-stk61-rgb-bluetooth-mekanik-klavye-60-boy-61-tuslu-kirmizi-switch-p-HBCV00000UR4VC?%20magaza=Sarftech&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.97.4...
  6. B

MSİ MAG FORCE M100A Argb kontrolcü bağlantısı

Merhaba kasamdaki rgb renkler değişmediği için argb kontrolcü aldım sata bağlantısını yaptıktan sonra içinden çıkan 3 pin kabloyu kasanın JRAİNBOW1 yazan kısmına taktım ama mystic light uygulamasından hala kontrol edemiyorum yardımcı olur musunuz
  7. B

25-30k arası laptop önerebilir misiniz

25-30 k bütcem var hem oyun için hem günlük kullanım için önerebilir misiniz
  8. B

PC Ds4'e Bağlanmıyor.

Merhaba elimde ds4 kol var share+ps logosuna basınca beyaz ışık flash efektiyle yanıp sönüyor sonra bluetooth üzerinden bağlıyorum ama beyaz ışık yanıp sönmeye devam ediyor ve bir süre sonra tamamen sönüyor ds4windows uygulamasına baktığımda da cihazım orda gözükmüyor kablolu bağlandığımda hiç...
  9. B

Smok Nord 4 coil sızdırması

e-sigaraya yeni başladım yaklaşık 1 aya yakın bir süredir smok nord 4 kullanıyorum rpm2 coil kullanıyorum ama coilden sızdırıyor coil değiştirdim olmadı likit değiştirdim olmadı sızdırmanın önüne geçemedim coilim 2 ohm ortalama 35-38 watt civarında kullanıyorum okuduğuma göre cihazın içine...
  10. B

Bilgisayarıma yeni format atmama rağmen kasıyor

Merhabalar bilgisayarım çok fazla kasmaya başladı. İçini açıp temizledim, hdd kullanımı %90 %100 civarına çıkıyordu. Çok fazla sayıda bad sector bulundu, yeni ssd alıp format attım. sürücüleri güncelledim ama hâlâ oyun oynarken düşük fps alıyorum ve video izlerken video kasıyor. önceden bunlar...
  11. B

Gaming kulaklık önerisi bütçe : 1100

kulaküstü kulaklık önerir misiniz steelseries arctis 3 almayı düşünüyorum almalı mıyım
  12. B

rx 6400 ekran kartına uygun parçalar

Elimde Sapphire Pulse Radeon RX 6400 var buna uygun kasa toplamak istiyorum. Bu parçaları alsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Intel Core i3-10105F 3.7 GHz 4 Çekirdek 6MB Cache LGA1200 Soket 14nm İşlemci Asus Prime H310M-K R2.0 Intel H310 2666MHz (OC) DDR4 Soket 1151 mATX Anakart XPG...
  13. B

ekran kartıma uygun tavsiye parçalar

Elimde Sapphire Pulse Radeon RX 6400 var buna uygun kasa toplamak istiyorum. Bu parçaları alsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Intel Core i3-10105F 3.7 GHz 4 Çekirdek 6MB Cache LGA1200 Soket 14nm İşlemci Asus Prime H310M-K R2.0 Intel H310 2666MHz (OC) DDR4 Soket 1151 mATX Anakart XPG...
  14. B

csgo da yırtılma oluyor

monitörüm 60hz 100 üzeri fps alıyorum ekranda yırtılma oluyor ne yapmam lazım?
  15. B

sapphire rx 6400 ekran kartı

ekran kartını yeni taktım fanı çalışıyor ama burda ekran kartı bilgileri çıkmıyor sebebi nedir
  16. B

bilgisayarım bu ekran kartını destekler mi?

Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6400 4GB GDDR6 PCI-Express 4.0 HDMI ekran kartını almayı düşünüyorum işlemci : İntel core i5 4440 anakart : MSI H81M-P33 RAM : 4 GB - DDR3 PSU : 350 W rami 12 gb yapıcam, bu psu bu ekran kartını destekler mi herhangi bir sorun yaşar mıyım?
  17. B

kaç fps alırım ? i5 4440 - Sapphıre rx6400 Pulse

Bu sistem ile valorant, lol,csgo tarzı oyunları rahat oynayabilir miyim fps değerleri tahmini kaç olur youtube de video bulamadım bu sistem ile ilgili rami 8 gb yaparım işlemci : İntel core i5 4440 anakart : MSI H81M-P33 RAM : 4 GB - DDR3 Ekran Kartı Sapphıre rx6400 Pulse
  18. B

bilgisayarım için idare edebilecek ekran kartı önerisi

Şu an nvidia gforce 210 var değiştirmek istiyorum orta derece oyun oynatabilecek cs , lol vb oyunları açabilecek ekran kartı önerir misiniz işlemci : İntel core i5 4440 anakart : MSI H81M-P33 RAM : 4 GB - DDR3
  19. B

R7 4800h vs i7 11800h

Hangisini önerirsiniz?
  20. B

5-6 k arası sistem önerebilir misiniz?

sizce şimdi mi almalıyım yoksa black friday imi beklemeliyim?
Geri