Arama sonuçları: *

• Users: MalcolmY
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Apu sistemde oyun için en iyi bios ayarları

Apu sistem gigabyte A520 M kullanıyorum oyun için en iyi bios ayarları nedir. Daha başka hangi aayrlarla en iyi performansı alırım
  2. M

ryzen 5 pro 4650g apu sisteme ekran kartı takmak

ryzen 5 4650 g apu sisteme ekran kartı takmak ile apu olmayan aynı güçte başka bi işlemciye takmakla arasında ne kadr fps farkı olur(cs go) Soruyu daha genelleştirmek gerekirse apu sisteme ekran kartı takılırsa ne kadar işe yarar.
  3. M

Apu sistem vram arttırma

anakartımın markası gigabyte apu sistem kullanıyorum vram bios tan vram i arttırmayı bulamadım nasıl yaparım
  4. M

usb bellek olmadan bios güncelleme

anakart modelim gigabyte a520m s2h usb olmadan biosunu nasıl güncellerim
  5. M

Hp laserjet 1018 yazıcı nasıl kurulur

Yazımcım başlıkta belirttiğim alet driver ını yüklememe rağmen driver da kurulum yaparken install software yazan yere geldikten sonra install software e basıyorum ve beni page not faund a atıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim
  6. M

2. 8 gb ram ne kadar fps artırır (cs go)

Apu sistem kullanıyorum 8 gb 3600 mhz ram var ikinci bir 8 gb 3600 mhz ram alsam ne kadar fps artar
  7. M

ryzen 5 4650g işlemcide APU var mı

Başlıkta belirtilen ryzen 5 4650 g işlemciyi kullanıyorum, amd nin bu modelinde apu var mı varsa bios dan aktifeştirme gibi bir şey yapmalı mıyım? Ekran kartı olmadan bios dan ayar yaparak bu işlemciden en yüksek performansı nasıl alabirim? Şimdiden teşekkürler.
Geri