Arama sonuçları: *

• Users: cemozgen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Kendi kendine bilgisayar res atıyor

lol oynuyorum imzadaki sistemimde, pc kendi kendine res atıyor ama pc üzerindeki ışıklar falan da gidiyor, sanırım prizden oluyor. priz öneriniz var mıdır kaliteli sorun cıkartmayacak
  2. C

2k oledden 4k olede geçilir mi

XG27AQDMG kullanıyorum main monitör olarak , 5080'e geçiş yaptım 4k oled monitöre geçiş yapılır mı? oled konusunda bir çok gelişme oluyor sanırım tandemler vesaire, bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  3. C

Samsung 65S90C Televizyonumu haksız yere tamir etmemeyi seçti yardımınız gerek

Biraz önce konu açmıştım, samsung tarafından aradım ve darbeye bağlı likit patlaması olduğunu söylediler , 85binTL küsür ödeme yaparsam panelimi değişeceklerini söylediler şaka gibi. Dün eve gelen servisi aradım adam senin televizyonunda hiç bir darbe yoktu ama genel merkezden ne denirse biz onu...
  4. C

Samsung 65S90C pikseller patlamış

Selamlar, evde en az kullandığım teknolojik aletim olan televizyonumun pikselleri şaşırtıcı bir şekilde patlamış.1 yıldır kullanıyorum sadece ve 1 yıl daha garantisi var. Görselleri ekledim. Gelen teknik servis ben daha önce böyle bişeyle karşılaşmadım dedi. Samsungun politakasına göre 1 piksel...
  5. C

Hepsiburada stokları hk.

Rog astral 5080 alacaktım, hepsi buradada 10+ stok vardı dün bakmaya devam ediyordum fiyat düşer mi diye de bugün stok kalkmış tamamen , normal mi bu durum hepsinin satıldığını zannetmiyorum bilerek mi kaldırıyorlar acaba? kk başvurdum 9taksitle alabileyim diye kalkmış ürün...
  6. C

Playstation 5 Pro satmak istiyorum

Almanyadan kuzenime aldırıp getirtmiştim geçen sene bu zamanlar, kutusu yok , yedek kol var koyu mor olan renk orjinal. totalde 2 kol var kutu içeriği tam sizce ne kadar eder piyasasını hiç bilmiyorum. Ps hesabımda da fc26 var.
  7. C

Taksitli ekran kartı nereden alabilirim?

9070xt'den 5070ti'ya geçicem nereden almamı önerirsiniz taksitli olması gerekiyor. Amdden soğudum gelipte aynı kart için üstüne 15k niye veriyosun 20k niye veriyosun demeyin o yüzden. Model önerilerine de açığım. En mantıklı olanı alırım parası neyse veririz.
  8. C

Valorantta oyundan atıyor?

3 saattir uğraşıyorum ne yaptıysam çözemedim. Bios sürümü günceldi eski stabil olduğundan emin olduğum bir sürüme döndüm gene aynı. Oyuna girdikten sonra 3 dakika içerisinde pc tamamen kitleniyor hiç bir şey yaptırtmıyor. Kasadan res atıyorum açılıyor pc. Yardımınızı bekliyorum.
  9. C

Ps5 pro var elimde ne kadar eder

ps5 pro var elimde alalı 1 yıl olmadı ama almanyadan kuzenime aldırmıştım, 2 adet kolum var kozmetik sorunsuz ürünün kutusu yok ne kadar eder?
  10. C

Discordda sesim karşıya giderken kesiliyor

sorun açık şekilde başlıkta, dcde konuşurken çat diye kesiliyor sesim tekrardan susup konuşmaya başlıyorum falan öyle gidiyor ses, fotoğrafın çerçevesindekji yeşil ışıktan da anlayabiliyorum kendim, mikrofonum quadcast ilk nesil. mikrofon tam karşımda monitörün üstünde ve karşıdan konuşmaya göre...
  11. C

Oyundayken discordda yayın açınca bilgisayar kitleniyor

Lol oynarken dcde yayın açıyorum pc donup kitleniyor restart atmam gerekiyor. Önceden olmuyordu 3 gündür böyle oluyor sorunun ne kaynaklı olduğunu nasıl çözebilirim?
  12. C

1 milyon civarı bütçeye araç arıyorum

cliom vardı 1.3 tce olan, ev almak için satmıştım şimdi tazminat davasından para gelicek tekrardan bir araba alacağım, ne önerirsiniz? aslında memnundum araçtan tekrar alabilirim ancak farklı bir araç deneyimlemek istiyorum, 1.2ye kadar zorlarım gibi.
  13. C

Vakıf üniversitelerine yerleşme hakkında

48k sıralaması var kardeşimin, 46k ile kıbrıs %100 tam burslu alıyor. Sıralamayla gelmesi garanti değil yani. Üniversiteyle konuşup tek tercih yaparak buraya yerleştirtme şansımız var mı? Bu tarz şeyler oluyor mu bilginiz var mı acaba
  14. C

3000tl bütçe için kulaklık

sporda kullanmak için tws kulaklık arıyorum, ne önerirsiniz? bütçe max 3k
  15. C

Gümrük sorunu, telefonum değişti

arkadaşlar selam, shenzhen audiodan bir ürün aldım fakat telefon numaram değişti, şuan gümrükte görünüyor ürün, bana ulaşamayacak yani gümrük, bu durumda ne yapıcaz? ben arayıp konuşabiliyor muyum bu gümrükle
  16. C

Oled monitor temizliği

merhabalar , xg27aqdmg monitöre sahibim ekranın boku cıktı resmen beyaz beyaz lekeler olustu hic temizlemedim. titiz olmak gerekiyormuş sanırım temizlerken, redditle damıtılmış suyla falan temizleyin demişler ama buna da mı para vericez anasını satayım, siz nasıl temizliyorsunuz oled...
  17. C

Voicemeeter çok fazla giriş yarattı

ben sadece mikrofon kısmını kullanıyorum, kulaklık için olan kısımda falan birsürü giriş yarattı bunları nasıl kaldırabilirim? mikrofon için de öyle.
  18. C

Iem kulaklık aldım, kablosu kısa geliyor

7Hz Sonus kulaklık aldım, kablosu kasama kısa geliyor. masam 2.5 metre 3lü monitör setupum var, kablosu kısa geliyor o yüzden ne yapabilirim bu durumda? monitöre bağladığımda 3.5mm jackı tam performans vermiyor maalesef, ana kartım x870e-hero olduğu için.
  19. C

4-5k bütçe ile kulak içi kulaklık

başlıktaki gibi, günlük kullanılcak müzik vs dinlenicek oyun vs yok telefonda kullanılcak ne önerirsiniz
  20. C

16 pro satın alacağım, taksit?

Kız arkadaşıma 16 pro almayı düşünüyoruz, taksitli olarak nereden alabiliriz? Böyle bir imkanımız var mı
Geri