Arama sonuçları: *

• Users: cemozgen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Ps5 pro var elimde ne kadar eder

ps5 pro var elimde alalı 1 yıl olmadı ama almanyadan kuzenime aldırmıştım, 2 adet kolum var kozmetik sorunsuz ürünün kutusu yok ne kadar eder?
  2. C

Discordda sesim karşıya giderken kesiliyor

sorun açık şekilde başlıkta, dcde konuşurken çat diye kesiliyor sesim tekrardan susup konuşmaya başlıyorum falan öyle gidiyor ses, fotoğrafın çerçevesindekji yeşil ışıktan da anlayabiliyorum kendim, mikrofonum quadcast ilk nesil. mikrofon tam karşımda monitörün üstünde ve karşıdan konuşmaya göre...
  3. C

Oyundayken discordda yayın açınca bilgisayar kitleniyor

Lol oynarken dcde yayın açıyorum pc donup kitleniyor restart atmam gerekiyor. Önceden olmuyordu 3 gündür böyle oluyor sorunun ne kaynaklı olduğunu nasıl çözebilirim?
  4. C

1 milyon civarı bütçeye araç arıyorum

cliom vardı 1.3 tce olan, ev almak için satmıştım şimdi tazminat davasından para gelicek tekrardan bir araba alacağım, ne önerirsiniz? aslında memnundum araçtan tekrar alabilirim ancak farklı bir araç deneyimlemek istiyorum, 1.2ye kadar zorlarım gibi.
  5. C

Vakıf üniversitelerine yerleşme hakkında

48k sıralaması var kardeşimin, 46k ile kıbrıs %100 tam burslu alıyor. Sıralamayla gelmesi garanti değil yani. Üniversiteyle konuşup tek tercih yaparak buraya yerleştirtme şansımız var mı? Bu tarz şeyler oluyor mu bilginiz var mı acaba
  6. C

3000tl bütçe için kulaklık

sporda kullanmak için tws kulaklık arıyorum, ne önerirsiniz? bütçe max 3k
  7. C

Gümrük sorunu, telefonum değişti

arkadaşlar selam, shenzhen audiodan bir ürün aldım fakat telefon numaram değişti, şuan gümrükte görünüyor ürün, bana ulaşamayacak yani gümrük, bu durumda ne yapıcaz? ben arayıp konuşabiliyor muyum bu gümrükle
  8. C

Oled monitor temizliği

merhabalar , xg27aqdmg monitöre sahibim ekranın boku cıktı resmen beyaz beyaz lekeler olustu hic temizlemedim. titiz olmak gerekiyormuş sanırım temizlerken, redditle damıtılmış suyla falan temizleyin demişler ama buna da mı para vericez anasını satayım, siz nasıl temizliyorsunuz oled...
  9. C

Voicemeeter çok fazla giriş yarattı

ben sadece mikrofon kısmını kullanıyorum, kulaklık için olan kısımda falan birsürü giriş yarattı bunları nasıl kaldırabilirim? mikrofon için de öyle.
  10. C

Iem kulaklık aldım, kablosu kısa geliyor

7Hz Sonus kulaklık aldım, kablosu kasama kısa geliyor. masam 2.5 metre 3lü monitör setupum var, kablosu kısa geliyor o yüzden ne yapabilirim bu durumda? monitöre bağladığımda 3.5mm jackı tam performans vermiyor maalesef, ana kartım x870e-hero olduğu için.
  11. C

4-5k bütçe ile kulak içi kulaklık

başlıktaki gibi, günlük kullanılcak müzik vs dinlenicek oyun vs yok telefonda kullanılcak ne önerirsiniz
  12. C

16 pro satın alacağım, taksit?

Kız arkadaşıma 16 pro almayı düşünüyoruz, taksitli olarak nereden alabiliriz? Böyle bir imkanımız var mı
  13. C

12k bütçe 2k ips monitör

abime monitör alacağız 2 adet aynısından, 2k ips 27 inç monitör arıyoruz 12bin bütçe 1 monitör için. asus xg27acs aldık 2 tane ikiside sorunlu cıktı vazgeçtik başka ne önerirsiniz kaliteli sağlam
  14. C

PUBG'de sağa sola bakınca görüntü bulanması

9070xt nitro+ ekran kartım var, Xg27aqdmg rog monitörde pubg oynarken mouse u sağa sola çevirince görüntü bulanıyor anlık geri düzeliyor ne yapacaz bunla? Ayarları değiştirdim falan düzelmiyor
  15. C

Amd 9070xt nerden bulabilrim

9070xt alacağım direkt yarın, sapphire nitro + modelini nereden bulabilirim? asusu gaming gen satıyor ama sapphire i kimler satıyor bulamadım
  16. C

Lol oynuyorum mousepad alacağım

1600dpi kullanıyorum, lol oynuyorum sadece ne almalıyım? kontrol speed vs diyorlar anlamadım wraith ace serisi düşünüorum kontrol mu almalıyız speed mi
  17. C

Rog x670e gene vs x870e-e

hangisini almalıyım sizce? bütçe önemli değil.
  18. C

Doğru şekilde kasa fanı seçmek

Lian Li O11 dynamic evo kasa alacağım, fansız geliyor tamamen. 7 tane fan alacağım arkadaşlar totalde, 3 öne,3 adet alta 1 de egzoz kısma. TL fanları satın alacağım hepsini aynı fanları mı almam gerekiyor?
  19. C

Lian Li O11 Dynamic Evo için fan önerisi

Kendi fanlarını almak istiyorum ama çok pahalı, öne 3, arkaya 1, alta 3 tane fan takıcam ne önerirsiniz?
  20. C

10k bütçe kasa önerisi

Maksimum 10k kasa önerisi lazım, b650e-f anakart 9800x3d işlemci ve 5070ti kullanacağım. 360mm de sıvı soğutma takıcam. 1736506966 Psu dahil değil.
Geri