Arama sonuçları: *

1. G

Yardım VGN VXE ATK75 Mekanik Klavye Driver'ı Çalışmıyor YARDIM

Windows güvenlik duvarından birkaç şey aktif etmiştim. Hangileri olduğunu bilmiyorum, aktif ettikten sonra yazılım hata vermeye başladı. Yani en azından ben öyle olduğunu düşünüyorum. Bu sorun uzun zamandır var.
  2. G

Msi Katana 17 B13vgk-1040xtr Laptop Alinir Mi?

https://www.hepsiburada.com/msi-katana-17-b13vgk-1040xtr-intel-core-i7-13620h-32gb-1tb-ssd-rtx4070-freedos-17-3-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00005XI0LH
  3. G

Kasanın Üst Kısmına FAN Önerisi

Kasanın üst kısmına 3 tane fan almak istiyorum öneriniz var mı?
  4. G

50-60k ARASI LAPTOP ÖNERİSİ?

50-60K arası laptop önerir misiniz ve altına bi' soğutucu
  5. G

2. Monitör Olarak Ne Önerirsiniz?

Birinci monitör olarak bu var: https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-swift-pg259qnr-24-5-1ms-full-hd-g-sync-oyuncu-u-fiyati,1013731633.html İkinci olarak pivot özelliği olan hangi monitörü önerirsiniz?
  6. G

Çözüldü✓ Hyperx Cloud lll Wireless ve Hyperx Quadcast Önerisi

Hyperx Cloud lll Wireless ve Hyperx Quadcast almayı düşünüyorum. Bunları kullanan var mı? Başka önerileri olan var mı?
  7. G

Skullcandy Kullanan Var mı?

Telefon için skullcandy almayı düşünüyorum. Kullanan var mı? Sporda veya seyahatlerde kullanmak için alacağım.
  8. G

Küçük ama Etkili Fön Makinesi Önerisi

Seyahatlerde kullanabileceğim uçuk olmayan, küçük fön makinesi önerebilir misiniz? Şehir dışında veya ülke dışında rahatlıkla taşıyıp kullanabileceğim fön makinesi önerir misiniz? Mesleğim gereği haftalarca, aylarca şehir dışında kalabiliyorum. Sağlam minimal bi' fön makinesi almak istiyorum ve...
  9. G

Çözüldü✓ Mekanik Klavye (%75) Almayı Düşünüyorum (Manyetik Switch) Sizce Nasıl?

VGN VXE ATK75 Mekanik Klavye (Manyetik Switch) (L) Bütün sistemim siyah ama klavyenin siyahı kalmamış. Beyaz alsam görüntüyü bozar mı ve çok kirlenir mi?
  10. G

Çözüldü✓ Mikrofon Önerir Misiniz?

Hyperx Quadcast, almayı düşünüyorum önerisi olan var mı?
  11. G

Çözüldü✓ Pistol Şeklindeki Mouse Ragnok 2.0 Alınır mı?

https://ragnoktr.com/products/ragnoktr-gun-mouse Bunu kullanan var mı? Sizce kullanılır mı?
  12. G

Çözüldü✓ Kule Tipi Soğutucu Önerir misiniz?

Ryzen 5 7500f için kule tipi soğutucu önerir misiniz?
  13. G

Çözüldü✓ Superlight 2 mi Deathadder v3 Pro mu

https://www.gaming.gen.tr/urun/393676/logitech-g-pro-x-superlight-2-kablosuz-siyah-gaming-mouse-910-006631/?ref=akakce&v=1.54.1...
  14. G

Çözüldü✓ Bilgisayar Masası Tasarlatıyorum Neler Olmalı? Öneri Alıyorum

L köşe bilgisayar masası yaptırmayı düşünüyorum. Sol uzunluk = 120 Sağ uzunluk = 140 Genişlik = 60 veya Sol uzunluk = 140 Sağ uzunluk = 140 Genişlik = 60 yüksekliği de 75 düşünüyorum. -Ayaklar boru ayak olacak. -Sağ tarafın altına 3'lü çekmece düşünüyorum. -Kasayı kararsız...
  15. G

Çözüldü✓ Hangi Mekanik Klavyeyi Almalıyım?

Klavye önerisi yapabilecek var mı? (Red, Brown, White Switch) Bütçe 3-5k arası olabilir.
  16. G

Çözüldü✓ Razer Deathadder V3 Pro Wireless Alınır mı?

Razer Deathadder V3 Pro wireless, mouse almayı düşünüyorum kullanan var mı veya başka önerisi olan var mı? 1713195134...
  17. G

Çözüldü✓ Oyuncu Koltuğu Olarak Ne Almaliyim?

Bütçe 5-10k arası, koltuk olarak hangi marka almalıyım veya özellik olarak neler olmalı? Hawk markasının bir çok koktuğu var farkları neler? Öneri olarak link atar mısınız?
  18. G

OLMAZ OLSUN İTOPYA VE TEKNİK SERVİSİ

Olmaz olsun böyle İtopya ve RMA teknik servisi 27.10.2023 tarihinde "Technopat-four" sistemini sipariş verdim. Yaklaşık 10 günde elime ulaştı. Bilgisayarda Windows kurulu bir şekilde geldi ve programları oyunları yükledim. Her şeyini tamamladıktan sonra oyunları açmayı denedim, oyunları...
  19. G

Çözüldü✓ Hangi Monitörü Almalıyım? Monitör Önerir Misiniz?

4k bütçe ile hangi monitörü almalıyım?
  20. G

CPU Testi yaptığımda hata alıyorum yardım eder misiniz?

yeni sistem aldım ve oyunları açtığımda oyun direkt kapanıyor masaüstüne dönüyor. 1699209212 ramlerde de böyle bi hata alıyorum
Geri