Arama sonuçları: *

• Users: Flarion
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Monitörde bir anda leke oldu

baya eski bi monitör 5 yıldır sıkıntısız kullanıyorum. sabah kalktığımda böyle bi leke vardı ölü pixel böyle olmuyor diye biliyorum ölü pixel değil gibi ne olabilir neyle alakalı olabilir. darbe falanda almadı yani monitör durduk yere bi anda sabah açtım bilgisayarı vardı. fotoğrafı ekte. ölü...
  2. F

Corsair 5000d airflow vs NZXT H9 Flow

Sorum başlıktaki gibi hangi kasayı tercih etmeliyim
  3. F

R7 9800x3d RTX 5080 toplama önerisi

Merhaba, yakın zamanda bilgisayar toplayacağım. Uzun süreli bir şey olsun istiyorum o yüzden kaliteli parçalar seçmeye çalıştım fiyat tabii ki önemli ama kaliteli ve marka parçalar olması bir tık daha önde benim için. Şöyle bir şey toplamayı düşünüyorum marka model olarak daha iyi önerileriniz var...
  4. F

Ubuntu kurdum fakat boot ekranında gözükmüyor

başlıkta yazdığım gibi ubuntuyu kurdum 2 diskim var ilkinde windows yüklü öbürününde yarısını ubuntuya vererek kurdum. kurulumdan sonra hiçbir şekilde ubuntuyu açamıyorum boot ekranına girdiğimde sadece windows var her türlü windows açılıyor.
  5. F

Dual boot ubuntu kuracağım fakat indirme dosyasında amd yazıyor

dual boot ubuntu kurmak için iso dosyasını indirdim ama üzerinde amd yazıyor intel laptop kullanıyorum sorun olurmu? bir de yükledikten sonra normal windows format atmış gibi onada driver kurmam gerekicekmi ekran kartı falan için?
  6. F

Steelseries Arctis 7+ Ses robotikleşiyor

Selam aşşağı yukarı 1 yıl oldu kulaklığı alalı bayağı memnundum ama son 1 hafta 10 gündür kulaklıktan gelen ses rastgele 5 dakikada bir falan robotikleşiyor cızırdıyor. Arkadaşlarımla konuşurken onların sesleri olabiliyor müzik sesi olabiliyor bazen oyunun sesi robotikleşiyor çok can sıkıcı. Bir...
  7. F

PC reset atıyor undervolt yapmak mantıklı mı

2021 de hazır sistem almıştım son 1 yıldır falan bazı spesifik oyunlarda reset atıyor ama attığı oyunlarda çok saçma. rekabetçi oyunlarda zaten atmıyor ama gidip age of 3 giriyorum yarım saat oynuyorum rastgele gidiyor başka oyun saymam gerekirse escape backrooms dead by daylight fortnite falan...
  8. F

Pcyi kapatıp açtığımda ses çıkışı otomatik monitör olarak seçiliyor

Ekte sslerini attığım gibi bilgisayarı uyku moduna aldığımda yada monitörü kapatıp açtığımda steelseries sonar otomatik olarak monitör çıkışlarını default olarak belirliyor ve elimle sürekli kulaklığa geri almam gerekiyor yoksa ses alamıyorum aynısı discorddada oluyor fakat discordda soruyor...
  9. F

Öneri 4000-5000 TL ye kadar kulaklık önerisi

4000-5000 bandına kadar bütçem var. zorlasam 5.500 falan yaparım belki kaliteli wireless kulaklık almayı düşünüyorum. aklımda logitech G733 var şuanlık yada belki 2. el arctis 9 düşünebilirim yada sıfır arctis 7 de olabilir. ne önerirsiniz?
  10. F

Bilgisayar bazı oyunlarda otomatik reset atıyor.

Düşük gereksinimli lol valorant gibi oyunlarda problemsiz oynuyorum ama bazı yüksek gereksinimli oyunlarda bilgisayarım otomatik reset atıyor. her yüksek gereksinimli oyundada olmuyor bazılarında sadece mesela yeni çıkan palworld, dead by daylight, fortnite oyunlarında en çok reset sorunları...
  11. F

Yardım Kablonet ping sorunu ve cgn havuzu

Selam yaklaşık 2.5 yıldır kablonet kullanmaktayım son zamanlara kadar uzun süreli hiç bir problem yaşamamıştım en fazla bir kaç saatte düzeliyordu sorunlarım. ama son 1 haftadır bütün oyunlarda pingim olması gerekenden 50-60 ping fazla alıyorum. lolde eskiden 15 pingi geçmeyen pingim şuanda...
  12. F

Windows update yapsamda tekrardan aynı update geliyor.

Merhaba, bilgisayarıma format attım windows updatelerin çoğunu yaptım en son 1 update kaldı sadece bilgisayarı yeniden başlatmamı istiyor. bende yapıyorum fakat yeniden başlattıktan sonra windows update sayfasına girdiğimde update yapılmamış olarak olduğu gibi duruyor.
  13. F

LoL client çok fazla RAM kullanıyor

LoL clienti açıkken 12 GB ram kullanıyor bilgisayarda 16 GB RAM var zaten. Yeni olmaya başladı bu olay geçen gün fark ettim bilgisayar saçma sapan kitleniyordu görev yöneticisinden baktığımda RAM %99 kullanıyordu çoğunuda LoL clienti kullanıyodu. Sizdede oluyor mu? normal mi bu?
  14. F

Asus ROG Claymore ll almayı düşünüyorum bu site güvenilir mi?

Merhaba, Bahsettiğim ürünü almak istiyorum çoğu sitede 5000 tl üzerine satılırken bu model turkcell pasajda 4000 TL'ye satılıyor güvenilir mi? Özellikler kısmında bazı şeyler eksik yazılmış mesela garanti kısmı direk boş bırakılmış hangi tür switch olduğu yazılmamış. 2. el yollama ihtimalleri...
  15. F

Format için flashı boot edemiyorum

Merhabalar. Format atmak istiyorum. Windows iso dosyasını indirip rufus ile flasha yazdırdım. Sonrasında bilgisayarı yeniden başlatıp boot sekmesine girdim flashı yukarı almama rağmen windows açılıyor. yardımcı olursanız çok sevinirim.
  16. F

Yardım Sabit Disk format atıp Windows kurmak

Merhabalar. Elimde bir sabit harddisk var. Bu diskin içinde başka bir işletim sistemi var ve dosyalar var. Kendi bilgisayarıma takıp. Kendi SSD'mdeki dosyaları ve işletim sistemini silmeden bu diske nasıl 0 dan her şeyi silip kurulum yapabilirim? normal format atmayı biliyorum fakat benim...
  17. F

Öneri Kablosuz Telefon Kulaklığı Önerisi

Merhabalar. Telefon kulaklığı almayı düşünüyorum. Bütçem yazıyor zaten. Pil ve genel olarak ömrü önemli benim için Şarjı uzun giderse çok iyi olur 1.5-2 yıl en az kullanmak istiyorum. birde kulaktan düşmeyen bir şey olursa sevinirim.
  18. F

Samsung Galaxy A32 alınır mı?

Öncelikle selamlar. Telefon almayı düşünüyorum. Türk telekom üzerinden faturayla alıcam. Bu sebeple çok bir seçeneğim yok. Mağazada bulabildiğim iyi sayılabilecek bir bu vardı 5000 tl fiyatı. Oyun amaçlı kullanacağım arada sosyal medyada gezmek içinde kullanabilirim ama fotoğrafla falan çok işim...
  19. F

Ekran anlık siyah olup düzeliyor

Öncelikle Merhaba herkese 1 haftadır gün içerisinde bilgisayarı kullanırken ekran 1 saniyeden kısa süreliğine siyah olup düzeliyor. DDU ile baştan driver kurdum düzelmedi. Ayrıca sorun başladıktan sonra bir kaç gün sonra nvidia driver yayınladı. Yeni driverı kurunca sorun bir miktar azaldı...
  20. F

Kulaklıktan gelen pıt sesi

Önceliklr Selamlar. Geçtiğimiz günlerde kulaklığımdan pıt/çıt diye sesler gelmeye başladı. Ses öncesinde yoktu yeni olmaya başladı. Ses bir ses başlarken ve biterken geliyor genellikle. Örneğin discordda biri konuşmaya başlayınca 1 tane geliyor bir de bitince açılma kapanma gibi bir ses. ama...
Geri