Arama sonuçları: *

• Users: PİŞMANIM
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. PİŞMANIM

2 senelik alt tuşu bozuk gamepower katana rgb kaça satılır

arkadaşa satıcam sizce ne kadar eder bu kaç teklif etmeliyim
  2. PİŞMANIM

1500tl mouse önerisi

mmorpg ve cs oynuyorum sadece, mouse alma sebebim tamamen cs için 1500 altında olursa çok tatlı olur üstüne cıkamam
  3. PİŞMANIM

Corsair katar pro wireless 1500tlye alınır mı

cihaz 2. el 6 7 ay kullanıldı yakın arkadasım tarafından ve sorunsuz olduğunu söylüyor
  4. PİŞMANIM

25k sistem önerir misiniz

Acil sistem önerisi lazım
  5. PİŞMANIM

Bu eşofman orjinal mi

Yakadaki ip yok diye biliyorum orjinalinde işin ehli olanlar yorumlanabilir mi
  6. PİŞMANIM

İhraç fazlası satan dolap sayfası önerisi

Eskiden vardı bi sayfa memnundum baya ama kapanmış Var mı bildiğiniz bi sayfa
  7. PİŞMANIM

Uzun kullanım için koltuk önerisi

Günde 7 8 saat bandında oturmam gerekiyor koltuğa, rahat ve sağlam olması hariç bi özellik beklemiyorum Bütçe 1500 2000 altında olursa iyi olur
  8. PİŞMANIM

Geniş ve kaba görünmeyen sırt çantası önerisi

Günlük hayatta kullanılabilecek nispeten geniş çanta arıyorum Dersler için 5 6 kitap spor için ayakkabısıdır yedek giysisidir aynı anda taşıyabilecegim bi çanta lazım kamp çantası gibi bişey istemiyorum
  9. PİŞMANIM

2013 model dacia duster için koltuk kılıfı önerisi

Çok fazla ürün var farklı fiyatlarda, kalitesiz bişey almak istemiyorum. Bilen kullanan varsa önerileri bekliyorum
  10. PİŞMANIM

Dark x123 soğutucu klipslere oturmuyor

Soğutucu çok uzun kalıyor klipslere göre nasıl çözülür bu sorun, çözmek için hangi aparat gerekir
  11. PİŞMANIM

Rx 5600 yazılımsal herhangi bi problemi var mı

kartı henüz almadım. bi problemi var mı acaba
  12. PİŞMANIM

Arkadaşın rx 5600ü ile gtx 1650 kartımı takas edicem üstüne kaç vermeliyim

dostum ne dersem kabul edecek ama ölü fiyata almayayım diye buraya yazayım dedim kac versem adaletli fiyat olur kac vermeliyim sizce ikisi de kullanılmış ve garantileri yok benimki asus rog onunkini bilmiyorum
  13. PİŞMANIM

Samsung m7 imleci her bişeye götürdügümde bixby konusuyor

İmleci götürdüğüm şeyi okuyor her seferinde, tv'yi actıgımda müzik tarzı bişey geliyor. Nasıl kapatabilirim
  14. PİŞMANIM

Dark x123 cpu fanı b450m s2h anakarta sığar mı

Şuanki Stok fan bile RAM'e bitişik duruyor, x123 aldım ama sıgar mı emin değilim, sizce sıgar mı X123 Stok sana göre 1cm daha uzunsa sığar gibi duruyor
  15. PİŞMANIM

Oyunda işlemci kullanımı çok yüksek

GPU ve CPU kullanımı sürekli 100de100 Darboğaz desen ne parça olarak mümkün ne grafikler lowda dayz gone full grafiklerde GTX 1650 ile oynuyorum. Sebebi nedir İşlemci sıcaklıgı 95 derecelerde bu arada, bi alakası var mı bilmiyorum ama yeni fan sipariş ettim birkaç güne çözücem sıcaklık işini
  16. PİŞMANIM

Bu ürün orjinal mi, yardım

https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-r50i-tws-bluetooth-kablosuz-kulaklik-siyah-ios-ve-android-uyumlu-a3949-anker-turkiye-garantili-pm-HBC000049D0S4 Yarı fiyatına veriyorlar, satıcı anker ama emin olamadım
  17. PİŞMANIM

Çözüldü✓ Termal macun kaç derece soğutur

3 4 senedir evde yatan pcyi actım bugün 3300x işlemci boşta 90 92 derece görüyor, 4 senedir temizlenmemiş pcyi temizlesem ve termal macun yenilesem kaç derece fark ettirir? Bide mx4 alıcam amazondan aynı fiyata daha iyisi var mı edit: kasayı temizledim macun yeniledim ve cpu fanı...
  18. PİŞMANIM

Atatürk part 3 cıkacak mı

Part 2 kötü yerde bitti 3 çikacak mı/ne zaman çıkacak
  19. PİŞMANIM

25k bütçe üni için laptop önerisi

hem ders için hem oyun için kullanabilecegim laptop önerisi ekranı olabildiğince büyük olursa iyi olur
  20. PİŞMANIM

125-250cc büyük ebatlı başlangıç motoru önerisi

Soru başlıkta, fiyat olarak bi bütçe yok kalite harici estetik görünüm olması haricinde bi isteğim yok Mümkün olduğunca ince ebatlı olmaması da önemli
Geri