Arama sonuçları: *

1. A

Cs2 de fare sol tıkı consola atadım

Cs2 de fare sol tıkı consola atadım oyun dosyalarını silsemde aynı şekilde kalmış oyunda tıklayamıyorum kaldım öyle bilen varsa bi yardım
  2. A

Ryzen 3 3100+1650 Super Oyun İçin İyi midir?

https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/oyuncu-bilgisayari/ekran-kartli-oyuncu-bilgisayari/amd-ryzen-3-3100-3-6ghz-gtx1650-super-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html
  3. A

Arkadaşlar böyle bir sistem topladım sizce iyi mi?

Arkadaşlar tavsiyelerinizi merak ediyorum 4200 TL tuttu bu sistem sizce iyi mi?
  4. A

Arkadaşlar Kasa + Mönitör 5-6 cıvarı varmı bişeyler oyun için

Arkadaşlar Kasa + Mönitör 5-6 cıvarı varmı bişeyler oyun için
  5. A

Yardım Arkadaşlar 5000 - 6000 arası oyun için bir laptop önerir misiniz?

Arkadaşlar 5000 - 6000 arası oyun için bir laptop önerir misiniz?
  6. A

Yardım Ekran kartı aygıt yöneticisinde görünüyor ama kullanamıyorum

ati mobility radeon hd 5650 ekran kartım var casper laptobumda ama algılamıyor bide intel var çift ekran kartlı inteli görüyor ati yi görmüyor drive ları yükledim format attım yine aynı driver da ati mobility radeon hd 5000 gözüküyor sizce sorun nedir 2 aydır çözemedim yardımcı olursanız sevinirim
  7. A

laptap ım ekran kartını algılamıyor

ati mobility radeon hd 5650 ekran kartım var casper laptobumda ama algılamıyor bide intel var çift ekran kartlı inteli görüyor ati yi görmüyor drive ları yükledim format attım yine aynı driver da ati mobility radeon hd 5000 gözüküyor sizce sorun nedir 2 aydır çözemedim yardımcı olursanız sevinirim
Geri